Vinnergi etablerar kontor i Gävle - industritorget.se
TISDAG 07 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Vinnergi etablerar kontor i Gävle

Teknikkonsultföretaget Vinnergi, med över 300 medarbetare runt om i landet väljer nu att etablera sig i Gävle.
Företaget har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri, vilket innebär att de är ett av Sveriges främsta tillväxtföretag. Med den senaste rekryteringen och etableringen i Gävle fortsätter bolaget sin snabba tillväxttakt och finns nu på 22 orter.

- Vår vision är att göra framtiden smart för våra kunder, och det gör vi genom att vara Sveriges bästa teknikpartner inom telekom, energi och fastighet. Digitaliseringens framfart med smarta hem och smarta samhällen ställer allt högre krav på infrastrukturen. Om vi ska kunna bidra i den tekniska utveckling som förändrar vårt sätt att leva så behöver vi bli större, säger Pierre Wallgren, VD på Vinnergi.

Vinnergi arbetar med att designa lösningar inom kommunikation, energi och fastighet. Idag omsätter Vinnergi omkring 300 miljoner kronor och har över 300 medarbetare.

Bland kunderna finns alltifrån fastighetsbolag och kommuner till energibolag och teleoperatörer. För Vinnergi är det centralt att vara och förbli en stark lokal aktör och bolaget har som mål att fördubbla såväl omsättning som antal medarbete inom fyra år.

- Vi ser en stor tillväxtpotential i regionen och har som mål att i Gävle öka med minst fem medarbetare till redan under året. Etableringen i Gävle innebär att vi når en ny lokal marknad och kan leverera våra tjänster till kunder som vi inte tidigare nått. Vi ser en hög efterfrågan på våra tjänster och kan nu åta oss fler uppdrag inom vårt affärsområde Living, där våra el- och teleingenjörer löser utmaningar inom fastighet och industri, säger Oscar Gantz Regionchef Mitt på Vinnergi.

Sedan fusionen mellan elkonsultbolaget IKKAB och telekomkonsulten We Consulting i höstas har Vinnergi främst vuxit organiskt på orter bolaget redan funnits på. Med satsningen i Gävle växer Vinnergi återigen på ny mark. Det är dels friheten i en platt och öppen organisation och bolagets värderingar som attraherar nya medarbetare till företaget. Joacim Hartmann Enderberg blir den första medarbetaren som anställs på det nya kontoret – som till en början kommer finnas i kontorshotellet NP3 på Upplandsgatan i Gävle.

- Jag såg en enorm möjlighet att få vara med att bygga upp ett nytt kontor i min egen hemstad Gävle. Det som lockade med Vinnergi är att det verkligen känns som ett genuint värderingstyrt företag som lyckas med konststycket att ha både medarbetarna och kunden i fokus. Jag motiveras och drivs av utmaningar och denna möjlighet känns som ett otroligt tillfälle att vara med från början och bygga upp goda resultat, säger Joacim Hartmann Enderberg.

För mer information, kontakta gärna:
Pierre Walgren, VD Vinnergi
pierre.wallgren@vinnergi.se
070 939 6964

Oscar Gantz Regionchef Mitt på Vinnergi
oscar.gantz@vinnergi.se
0704 26 13 16

Joacim Hartmann Enderberg, uppdragsledare Vinnergi Gävle
joacim.h.enderberg@vinnergi.se
073 089 65 92

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-04-01
Hur fungerar egentligen rengöringsmedel på virus?I Sysslebäck 3D-printas biobaserade skydd åt sjukvårdenEnvirozone tar hjälp av självkörande råttor Bristande cyberskydd orsakade dataförlust och driftsstopp för flera organisationer förra året Iggesunds engelska fabrik helt olycksfri under 2019Unit4 teamar upp med Arribatec för att leverera ERP-programvaraNu har vi öppnat i Uddevalla – Nr 40!Klimatsmartare byggbransch med Wood Tubes reglar av papperAkademiska Hus och NCC vinner pris för säker arbetsmiljöRed Dot design-utmärkelser till Mazda CX-30 och Mazda MX-30Kompetens och rådgivning var avgörande faktorerNytt verktyg hjälper inköpare ta strid mot det giftiga elavfalletAtt begränsa utsläpp från infrastruktur blir nyckel till klimatkrisenSnabbt snygga kanter med nya batteridrivna grästrimmern FSA 57 Är du klar med planeringen inför driftstoppet i sommar?Hälften av de västsvenska småföretagarna korttidspermitterarSolcellsstatistik 2019 – nu finns 44 000 solcellsanläggningar i SverigeAddSecure och Affärsverken utvecklar unik helhetslösning för smarta elnätJordan lanserar fler munvårdsprodukter av återvunnen plastDerome och Magnolia Bostad bygger bostäder i Borås
2020-03-31
Upprop: Plastföretag som kan hjälpa till i kampen mot CoronaTeknik med nålspetsprecisionVill du korta dina cykeltider?HCL lanserar BigFix 10 - en ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshanteringKipp Scandinavia AB säker­ställer sin leveransförmåga Allt talar för mindre komponenterBilar köpes - allt är av intresse !Nätverket Stålakademin – en möjlighet för hela branschenPeab bygger koldioxidneutral fabrik åt Komatsu Forest i UmeåKlimatsmart kund väljer Ruthmann billiftar Stockholmsmässan blir FältsjukhusNu lanseras Purus Corner med mattsvart sil i mönstret ChessNordprofil Byggplåt AB förvärvar grossistverksamhet i Luleå Kraftfulla gamingdatorer bidrar i kampen mot Covid-19Mercedes-Benz 8-sitsiga elbil vintertestad i SverigeStructor bidrar till vindkrafts­utbyggnaden i SverigeHallströms Verkstäder AB om Projektet Smart Industriell Modernisering JHSatsning på fossilfritt gruvbrytningssystemFyrfasen Energi och Eways krokar arm för att göra det lätt att köra elbil
2020-03-30
Vi har godkända kirurg­maskar som är CE och ISO märkta.Akutsjukhus prisat för innovativ plåtfasadLesjöfors koncernchef: ”Vår beredskap är god och vi följer utvecklingen dag för dag”Passa på innan den 6 AprilLär dig mer om DATRONs fräsverktyg Ny betydande order: DVel levererar mätutrustning till Studsvik Det stora antalet video­möten utmanar IT-säkerheten Distansutbildning värdefullt i CoronatiderStor potential för bioenergi - branschen står redo för att levereraEntreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”3D-skrivarna går varmaGPIF och Kommuninvest gör gemensam satsning på gröna obligationerSatsa på varseldrabbade – skapa snabbspår för omställningNSVA ser stora fördelar med schaktfria lednings­dragningarAnvänd telefonen som Passerkort
2020-03-27
Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under ConexpoStyrud investerar för hållbarhetFAT av RO-anläggningEmballator Melleruds Plast kraftsamlarArkitekter skriver ut skyddsutrustning till vårdpersonal i coronatiderVolkswagen fyller på med laddbara bilar för den svenska marknadenRegion Värmland väljer Steora efter lyckad utvärderingLinde & Lantmännen Agroetanol bygger ut koldioxidanläggningen Norlic i Norrköping
Annonser