SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim?

Universellt, biologiskt nedbrytbart rengörings- och avfettningsmedel
Rengöringsprodukter utgör även de en del av produktportfölj där självfallet hållbarhet och miljövänliga alternativ står i fokus. LOCTITE® SF 7840 är ett sådant alternativ.

LOCTITE® SF 7840 är vattenbaserat, lösningsmedelsfritt, giftfritt och oantändligt medel som kan användas för blötläggning, högtryckstvätt, sprejning och avtorkning. Denna biologiskt nedbrytbara produkt levereras som koncentrat och späds med vatten beroende på vilket ämne som ska avlägsnas och vilken typ av yta som ska rengöras. Beroende på spänningsnivå kan LOCTITE SF 7840 användas för kraftig rengöring och avfettning av motorer, gjutgods och dopptankar samt för mindre krävande uppgifter som rengöring av betonggolv, arbetsområden, fönster, väggar, möbler och bänkskivor.

Som universellt biologiskt nedbrytbart rengörings och avfettningsmedel för komponenter används produkten främst för borttagning av fett, olja, skärvätskor och verkstadssmuts, men är även effektiv för borttagning av många andra ämnen som tjära, vägsalt, matfläckar, vax, animaliskt fett, mögel och sot.

LOCTITE SF 7840 finns i 5- och 20-litersförpackningar samt i sprayflaska på 750 ml. Produkten fungerar optimalt när den används med varmt vatten.

Mer information finns på: www.henkel-adhesives.com/se/
Kontaktinformation
Postadress
Box 151 22
16715 Bromma
Besöksadress
Gustavslunds­vägen 151a
16751 Bromma
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556061-4090
Grundat: 1955
Anställda: 223
Välkommen till Henkel Norden!

Henkel är verksamt i hela världen med ledande innovationer, varumärken och teknologier inom tre affärsområden: Adhesive Technologies (lim, tätning och ytbehandling), Beauty Care (hår- och kroppsvård), och Laundry & Home Care (tvätt- och hushållsrengöring). Henkel Adhesive Technologies är världsledande på limmarknaden, med starka varumärken som LOCTITE ®, TEROSON ®, och BONDERITE ®. Henkel grundades 1876 och har varit framgångsrika i mer än 140 år. Henkel har cirka 53 000 medarbetare globalt – ett passionerat och mycket mångsidigt team som förenas av en stark företagskultur, ett gemensamt syfte att skapa hållbart värde och gemensamma värderingar. Henkel är en erkänd ledare inom hållbarhet och har toppositioner i många internationella index och rankningar.

Välkomna att kontakta oss!
www.henkel.se

Kontakter

Mira Henningsson
Marknadsföring Henkel Adhesives North Europe
010-480 75 00
Malin
Nordic Marketing Manager General Industry & Vehicle Repair
010-480 75 00

Filmer

Nya snabblimmet LOCTITE 402

Nya snabblimmet LOCTITE 402
Gränslös limning med LOCTITE Hybrids
LOCTITE Gänglåsning
Demontering av gänglåsta fästelement
LOCTITE Lagningsmassa för transportband
Winning the 20s through purposeful growth

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-20
NYAB och Energiequelle tecknar BoP-avtal Cybersäkerhets förändring de senaste 25 årenSnart är visselblåsning obligatoriskt Ackumulerad data avslöjar viktiga faktorerKONE utrustar nya Haga­stadens tunnelbanestation
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledningHur väljer jag rätt kondensator?
2023-01-17
Laserpåsvetsade skruvarTuff och jämn kamp om platsen till EuroSkillsNu lanseras ett nytt regelverkUtsläpp och onödiga kostnaderBakom ratten – om bristen på chaufförer
2023-01-16
Essentra når ny milstolpe Ödesfrågor i fokus på Automässan 2023Golvboxen som tål vatten och 1000 kiloAltech lanserar kopparrörVäxjö Energi bygger nya laddstolpar i hela kommunen