Lyftbord - låg profil, Lyftbord - låg profil

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Lyftbord
Materialhantering
Produkter

Referensnr: L-20
Upplagd: 2022-10-18
Mikael Fernlund
Försäljningschef Norden
0611-837 61
Försäljning och support
0611-837 80
Niklas Fällström
Fältsäljare
0611-83755
072-1477700

Beskrivning

TUL 1000

Det här bordet har U-formad borddskiva.

Lyftbord - låg profil

EdmoLift’s lågbyggda lyftbord har en inbyggnadshöjd om endast 80 mm, vilket gör inbyggnadsgrop överflödig. Det ökar flexibiliteten när det gäller användnings- områden och minskar installationskostnaderna.

Det har tidigare sagts att ett lågbyggda lyftbord utgör en kompromiss mellan funktion och konstruktion för att få en extremt låg bygg- höjd. Nu är det slut på kompromisserna. EdmoLift levererar ett lågbyggt lyftbord med en funktion likvärdig ett konventionellt lyftbord. Ett gammalt marknads- önskemål som EdmoLift har löst genom ett nytänkande i konstruktionen som möjliggörs genom produktion i en egen högteknologisk laseruppbyggd produktionsanläggning.

Med flera olika utföranden och modeller, samt med lastkapaciteter mellan 600 kilo och två ton och lyftrörelser från 630 mm upp till 970 mm, kan vi erbjuda ett mycket stort urval.

Modeller med U- eller E-formade bordsskivor lämpar sig för pallhantering med pallvagn. Lågbyggda lyftbord med hel bordsskiva anpassas med en upp- körningsramp när en pallvagn eller annan hjulburen utrustning ska rullas på.

Lyftborden går att få i olika färger, med en rad olika tillbehör eller styrningsalternativ, allt efter kundens behov och önskemål. Några exempel på tillbehör inom denna produktgrupp är: Transport- och lyftbygel, fotmanöverdon, 1-fas aggregat och gränslägen.

Med EdmoLift’s lågbord har operatören alltid aktuellt gods i rätt arbetshöjd vilket ger möjlighet till en ergonomiskt rätt utformad arbetsplats.

Produktegenskaper
24 V DC styrsystem och manöverdon med dödmans grepp.
IP54 godkänt elsystem.
Klämskyddsavstånd mellan samtliga rörliga delar på lyftbordet.
Uppfyller EU-normen EN 1570-1 - CE-märkt.
Överbelastningsskydd.
Justerbar och högkänslig skyddsram på bordsskivans samtliga sidor.
Borden är utrustade med slangbrottsventiler och mekaniska spärrar (självstyrande till låsläge) för service och underhåll.
Lyftborden har underhållsfria lager.
PLC styrning för enkel anpassning av specifika behov.
Användarmanual på 20 olika språk.

Den här produkten har fristående hydraulaggregat i låda. Storlek: L:625 mm, B:370 mm, H:245 mm.

Kontakta oss mer information! Besök gärna vår hemsida där ni finner hela vårt sortiment!

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatEdmoLift

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Edmolift AB, Mikael Fernlund
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Jägare­gatan 11
87142 Härnösand
Besöksadress
Jägare­gatan 11
87142 Härnösand
Region
Härnösand
Västernorrlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556241-1222
Grundat: 1964
Anställda: 80
Välkommen till EdmoLift AB,
Europas största tillverkare och leverantörer av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering.

Över allt där det utförs lyft - på kontor, fabriker, sjukhus, scener, lagerlokaler, garage, butiker, varuhus, skolor, institutioner - kan produkter från EdmoLift göra det tunga arbetet och ta över människors bördor. Eftersom den främsta orsaken till muskel-, skelett- och nervskador kan minskas betydligt genom att eliminera tunga lyft, kan EdmoLifts produkter betraktas som ett hälsohjälpmedel. Eftersom det förbättrar intern logistik och transport och positionering av material, kan det också kallas ett effektivt arbetsredskap.

EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponent hantering till stora kajbord eller hissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10.000 kg. Vi erbjuder kund unika lösningar samt har över 300 standard modeller.

På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika och har världsomfattande patentskydd.

EdmoLift sparar pengar genom att minska kostnaderna för förlorade arbetsdagar och kan därför också kallas en ekonomisk investering.
Sätt oss på prov!

Välkommen att kontakta oss.

Agenturer

Movexx, Nederländerna (Generalagent), Sverige (Generalagent)
Movexx, Nederländerna (Generalagent) Elektriska dragtruckar med kapacitet från 1 ton upp till 6 ton. Framföres utan krav på truckkörkort. Används inom en bred variation av logistikprocesser såsom hotell, flygplatser, lager, tillverkningsindustri, handelsträdgård, tvätteri och kärnkraftverk

Certifieringar

AAA – FR 2000

Kontakter

Mikael Fernlund
Försäljningschef Norden
0611-837 61
Hans Skoog
0611-837 80
Försäljning och support
0611-837 80
Niklas Fällström
Fältsäljare
0611-83755
072-1477700
Emma Tjernberg
Digital communications specialist
+46 (0)611 837 72

Filmer

NEO 30 Live demo

NEO 30 Live demo
EdmoLift company presentation