SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur

För UpDinamics godshissar
EdmoLift meddelar att man har ingått ett strategiskt samarbete med UpDinamic, en välkänd tillverkare specialiserad på godshissar. Ett partnerskap som innebär att EdmoLift äger ensamrätten att sälja UpDinamics produkter på den nordiska och baltiska marknaden.

EdmoLift är en av de ledande tillverkarna inom saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. Företaget strävar ständigt efter att erbjuda kunderna smarta, kvalitativa lösningar med bred användning. Genom samarbetet med UpDinamic kan EdmoLift ytterligare stärka produktutbudet och erbjuda marknadsledande godshissar för att hantera tunga lyft mellan två eller flera våningsplan.

UpDinamic grundades 2006 i Italien och är idag en framstående tillverkare av högkvalitativa godshissar. Sedan starten har de utvecklat lösningar för effektiv och säker godshantering som används inom en rad olika branscher, inklusive logistik, tillverkning, automotive med flera till över 30 länder världen över.

Martin Westin som är ansvarig för EdmoLifts trade-produkter betonar fördelarna med samarbetet:
- Vi är glada över att ingå samarbete med UpDinamic. Deras expertis gällande godshissar kompletterar vårt befintliga sortiment perfekt. Genom att erbjuda UpDinamics godshissar kan vi möta våra kunders behov ännu bättre och bredare, säger han.

EdmoLifts erfarenhet av saxlyftbord i kombination med UpDinamics erfarenhet av godshissar gör det till en bra matchning med breda och inarbetade säljnätverk. Dessutom delar företagen liknande värderingar och arbetssätt. Sara Saltini, International Sales Manager på UpDinamic berättar

- Redan från början har vi sett goda synergier och delar samma syn i många frågor. Exempelvis när det kommer till kvalitet, försäljning och arbetssätt. Vi har höga förväntningar på samarbetet och ser fram emot att komma igång, säger hon.

EdmoLift vill kunna erbjuda kunderna kompletta lösningar för alla deras materialhanteringsbehov. Tillsammans med UpDinamic kan man nå en bredare kundbas på flera olika marknader och områden. Båda företagen ser framtida möjligheter och tillväxtpotential genom att marknadsföra dessa och nå ut i befintliga segment men även nya där EdmoLift inte har agerat förut.

Det nya samarbetet mellan EdmoLift och UpDinamic markerar en viktig milstolpe. Tillsammans kommer de att fortsätta erbjuda kvalitetslösningar och service till sina kunder inom lyftsektorn.

- Vi ser fram emot att arbeta nära UpDinamic och dela med oss av vår gemensamma expertis för att optimera våra kunders logistik- och materialhanteringsprocesser, avslutar Martin.

Martin Westin
Ansvarig för EdmoLifts trade-produkter
+46 (0)611 837 96
martin.westin@edmolift.se

Jonathan Grip
Marknadschef
+46 (0)611 837 95
jonathan.grip@edmolift.se
Kontaktinformation
Postadress
Jägare­gatan 11
87142 Härnösand
Besöksadress
Jägare­gatan 11
87142 Härnösand
Region
Härnösand
Västernorrlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556241-1222
Grundat: 1964
Anställda: 80
Välkommen till EdmoLift AB,
Europas största tillverkare och leverantörer av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering.

Över allt där det utförs lyft - på kontor, fabriker, sjukhus, scener, lagerlokaler, garage, butiker, varuhus, skolor, institutioner - kan produkter från EdmoLift göra det tunga arbetet och ta över människors bördor. Eftersom den främsta orsaken till muskel-, skelett- och nervskador kan minskas betydligt genom att eliminera tunga lyft, kan EdmoLifts produkter betraktas som ett hälsohjälpmedel. Eftersom det förbättrar intern logistik och transport och positionering av material, kan det också kallas ett effektivt arbetsredskap.

EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponent hantering till stora kajbord eller hissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10.000 kg. Vi erbjuder kund unika lösningar samt har över 300 standard modeller.

På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika och har världsomfattande patentskydd.

EdmoLift sparar pengar genom att minska kostnaderna för förlorade arbetsdagar och kan därför också kallas en ekonomisk investering.
Sätt oss på prov!

Välkommen att kontakta oss.

Agenturer

Movexx, Nederländerna (Generalagent), Sverige (Generalagent)
Movexx, Nederländerna (Generalagent) Elektriska dragtruckar med kapacitet från 1 ton upp till 6 ton. Framföres utan krav på truckkörkort. Används inom en bred variation av logistikprocesser såsom hotell, flygplatser, lager, tillverkningsindustri, handelsträdgård, tvätteri och kärnkraftverk

Certifieringar

AAA – FR 2000

Kontakter

Mikael Fernlund
Försäljningschef Norden
0611-837 61
Hans Skoog
0611-837 80
Försäljning och support
0611-837 80
Niklas Fällström
Fältsäljare
0611-83755
072-1477700
Emma Tjernberg
Digital communications specialist
+46 (0)611 837 72

Filmer

NEO 30 Live demo

NEO 30 Live demo
EdmoLift company presentation

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när