TISDAG 13 APRIL 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Över 200 funktioner och förbättringar för att hindra ransomware och dataförlust – på en enda plattform för modernt dataskydd

Ny 4-i-1-lösning som kombinerar backup, replikering, storage snapshots och nu även kontinuerligt dataskydd (CDP)
Veeam® Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management™, meddelade idag att man lanserar NYA Veeam Backup & Replication™ v11, som möjliggör den mest avancerade dataskyddslösningen för molnbaserade, virtuella, fysiska och företagsanpassade workloads. Med över 200 nya funktioner och förbättringar är denna enskilda lösning för omfattande datahantering tillräckligt kraftfull och flexibel för att skydda varje fas i datalivscykeln, samtidigt som den hanterar all den komplexitet som kännetecknar en multimolnmiljö för AWS, Microsoft Azure och Google Cloud Platform.

“Veeam lanserade V10 med över 150 nya förbättringar för endast 12 månader sedan, vilken nu har över 700 000 nedladdningar. Att redan nu kunna lansera nästa version — Veeam Backup & Replication v11 — med ytterligare 200 nya och kraftfulla backup-, moln-, katastrofåterställnings- (DR), säkerhets -och automatiseringsförbättringar, belyser tydligt Veeams innovationshastighet, liksom vårt starka engagemang för att tillgodose våra kunders och partners behov och krav på datapålitlighet,” säger Danny Allan, Chief Technology Officer och Senior Vice President of Product Strategy på Veeam.

451 Research rapporterar att 69% av företagen indikerar att minst 75% av deras arbetsstyrka nu effektivt kan arbeta på distans.* När workloads flyttas till ekosystem av multimoln och de anställda nu arbetar alltmer på distans, blir data svårare än någonsin att hantera och kontrollera. Som svar på de nya utmaningar för dataskydd som kunderna stod inför under 2020 - och i väntan på de som ska komma i år - innehåller nya V11 pålitliga säkerhetslösningar och ransomware-skydd som avvärjer de ökande riskerna för cyberhot, idag och i framtiden, vilket ger en enastående motståndskraft för företag av alla storlekar.

Nya Veeam V11 gör det möjligt för företag att dra nytta av följande funktioner som en del av en komplett dataskyddslösning:

• Katastrofåterställning med Veeam Continuous Data Protection (CDP): Eliminerar driftstopp och minimerar dataförlust för Tier-1 VMware-workloads med inbyggd CDP och möjliggör omedelbara återställningar till den senaste statusnivån eller till den tidpunkt du önskar för att uppnå de främsta återställningspunktsmålen (RPOs).
• Pålitligt ransomware-skydd: Säkra backup med oföränderliga och förstärkta Linux-kodförråd, som efterlever regleringarna för SEC 17a-4(f), FINRA 4511(c) och CFTC 1.31(c)-(d), för att förhindra kryptering genom ransomware, mänskliga misstag eller uppsåtliga raderingar, baserade på en allmän server, utan någon som helst inlåsning av hårdvara.
• AWS S3 Glacier och Azure Blob Archive: Reducera kostnaderna för långvarig arkivering och lagring av data med upp till 20 gånger och ersätt manuell bandhantering med nytt inbyggt stöd för Amazon S3 Glacier (inklusive Glacier Deep Archive) och Microsoft Azure Archive Storage, genom en obruten livscykelhantering av backup med Veeam Scale-out Backup Repository™ Archive Tier.
• Google Cloud Storage: Nytt stöd för Google Cloud Storage för Veeam Scale-out Backup Repository Capacity Tier, vilket ger ökade valmöjligheter kring uppsatta mål för molnlagring.
• Utökad Instant Recovery: Uppnå dina mål för den kortaste återställningstiden med kraftfull direktåterställning för Microsoft SQL, Oracle databaser och NAS-fildelningar från pionjären inom Instant VM Recovery®.
• NYA Veeam Agent för Mac: Levererar backup för data till slutanvändare av alla tillgängliga macOS-enheter, och går samman med befintliga Veeam Agents för Microsoft Windows, Linux, IBM AIX och Oracle Solaris.
• Veeam-drivna BaaS och DRaaS: Utnyttja de tjänster, lösningar och den kompetens som behövs för att maximera värdet av V11 genom att samarbeta med Veeam-drivna tjänsteleverantörer för en fullständig backup-upplevelse.

Veeam kan erbjuda Backup-as-a-Service-lösningar (BaaS) och Disaster Recovery as a Service-lösningar (DRaaS) till marknaden tack vare sina partnerskap med ledande moln- och tjänsteleverantörer i över 180 länder. För att säkerställa att dessa tjänster är sömlöst integrerade i V11, erbjuderNEW Veeam Service Provider Console v5 tjänsteleverantörer en webbaserad plattform för centraliserad hantering, övervakning och självbetjäning av dataskydd. Version 5 innehåller nu utökad backup-hantering för Linux och Mac, övervakning och rapportering av molnbaserad AWS och Azure-backup-lösningar, samt förbättrad säkerhet med hjälp av flerfaktorsautentisering (MFA) och kraftfulla tjänster för insiderskydd.

Nya Veeam Availability Suite™ v11 kombinerar de expansiva backup- och återställningsmöjligheterna i Veeam Backup & Replication v11 med övervakning-, rapporterings- och analysfunktionerna i Veeam ONE™ v11, vilket ger företagen ett komplett dataskydd och en visibilitet som möjliggör för kunder att uppnå enastående datatillgänglighet, transparens och styrning av multimolnmiljöer. Dessutom, genom att addera Veeam DR Pack, som inkluderar Veeam Disaster Recovery Orchestrator (tidigare Veeam Availability Orchestrator) till ett nytt eller tidigare köp av antingen Veeam Availability Suite eller Veeam Backup & Replication, erbjuds automatiserad återställning och tester för katastrofåterställning (DR) av webbplatser för garanterad verksamhetskontinuitet.

Nya Veeam Backup & Replication v11 kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från och med idag och alla funktioner är inkluderade i Veeam Universal License (VUL) – den portabla och flexibla cloud-ready-licensen för alla workloads, såväl lokalt som i molnet. En universell licensiering gör det enkelt att skydda olika typer av workloads över multimolnmiljöer, då licenser kan överföras mellan workloads utan extra kostnad. Veeams kunder kan välja att få ytterligare 25 VUL-licenser under sex månader utan extra kostnad, för användning för AWS och Azure-inbyggd backup och återställning när de uppgraderar till V11. För den senaste prisinformationen och information om hur du köper Veeams produkter, vänligen besök https://www.veeam.com/pricing.html. Registrera dig här för att delta i ett virtuellt event kring nya Veeam V11, onsdagen den 24 februari kl. 11.00 (ET): https://go.veeam.com/v11. För mer information, vänligen besök www.veeam.com.

*451 Research Report: Voice of the Enterprise: Digital Pulse, Coronavirus Flash Survey October 2020 - Advisory Report

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-03-30
Swerock lanserar ECO-Ballast
2021-03-29
OilQuick bäst igen!Utvidgningen fortsätter Material och miljö Mambu blir den första sharia-kompatibla SaaS-bankplattformenViya från SAS Institute ger dataanalys åt alla – nu också på Microsoft AzureCTEK lanserar en ny elbilsladdare - NJORD GO NJORD GO är en liten och smidig laddare som erbjuder snabb och säker EV-laddning Vanliga varningstecken på dataintrång ignoreras alltför oftaMikael 3D-printar innovativ skidstav av råvaror från skogenKB Components expanderar i Centraleuropa
2021-03-26
SourceMe:s vision om tillverkningsindustrins nästa generationABUS utvidgar radiostyrningsprogrammet ABURemoteLesjöfors Fjädrar ställer om till fossilfritt och sänker utsläpp med upp till 90 procentÄr ditt företag intresserad av formeln för en IT-driftslösning som verkligen gör skillnad?HCL Technologies lanserar ASM 2.0-ramverk för att omvandla applikations­hanteringen i den digitala eranSafe Control Materialteknik 2021 – firar 20 år och 2 miljoner framgångarAlicat scientific lanserar coda – en ny typ av coriolis massflödesinstrumentProtolabs lanserar ett unikt hackathon i hållbarhet för designingenjörerHar ergonomin hos industri­arbetare glömts bort?Coval GVMAX HD, Mångsidigt vakuum för alla branscherNy rapport från F-Secure: CISO-rollen har skiftat från IQ till EQNy rapport om cybersäkerhet för styrelseledamöter
2021-03-25
Ny HR-roll behövs i pandemins kölvattenAC-D – Ny modulär luftbehandling, helt utifrån dina behovKostnadsfri kompetenshöjning genom Veldi – ansök redan idag!Europeisk VD-allians förespråkar ambitiös klimatstrategiFIEPOS - Framtidens spänningsaggregatVeeam offentliggör nya förbättringar i sitt ProPartner-nätverk i EMEAABB-robotar förbättrar produktiviteten vid Nestlés brasilianska anläggningar med över 50 procentSM-finalerna i bandy 2021Red Bull Racing trimmar Formel 1-teamet med avancerade molnlösningar för dataanalysTA Associates köper majoritetsandel i Unit4 i affär värderad till 2 miljarder dollarBetala hur och var du villEtteplan introducerar HowTo
2021-03-24
Tillförlitlig strömförsörjning med nya kompakta nätaggregat från Schneider Electric Verizon utökar kundupplevelse- och kontaktcenter-erbjudandet med Genesys CloudNytt forskningsprojekt med klimatskyddsmål för pappersindustrinE.ON tecknar ramavtal med RejlersSolör Bioenergi med i satsningen på fjärrvärme i EkeröVarje vätska har ett fingeravtryck – och nu kan det mätas i realtid Södras nya fabrik för KL-trä närmar sig – ökar kapaciteten med tio gångerNytt grepp för att försöka minska klimatoroHCL stödjer företagens flytt till molnet med hjälp av RISE with SAPtado° släpper en rad nya funktioner i sin app TCS ska hjälpa Skanska att bli mer digitalt avanceradeRejlers förnyar ramavtal med Agder Energi i NorgeSTIHL lanserar ny grov­dammsugare för konsumenter
2021-03-23
Nytt webinarium om logistik­fastighets­marknaden i Norden ABB och ETH utökar samarbetet för att främja forskningen om framtidens robotarVertiv underlättar för partner med nya stödfunktionerKyltorn med EC-fläktarna AxiBlade hjälpte företag i tappningsindustrin att spara energiSveriges snabbaste superdator för AI är invigdLambertsson expanderar i Umeå – nu går flytten till nya större lokalerHållbar logistik och självledarskap skapar nya jobbmöjligheter i VästeråsUnik forskarutbildning lockar nya doktoranderCaroline Szyber ny styrelse­ordförande för CM-bolagen
2021-03-22
DENIOS Webinar belyser riskerna kring litium­batterierStockholm Norviks hamn är Årets bygge 2021Coronapandemin har fått offentliga verksamheter att satsa mer på distansarbete och molnlösningarHCL stödjer företagens flytt till molnet med hjälp av RISE with SAPStort genombrott för ”viktlös” energilagringVårens elpriser fem gånger högre än i fjol
Annonser