SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

3D CAD-utbildningar på plats och online

Utforska Solidmakarnas 3D CAD utbildningar för olika kunskapsnivåer
Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kan rätt 3D CAD-utbildning öppna dörrar till nya möjligheter på arbetsmarknaden och ge dig de färdigheter som behövs för att lyckas inom design och konstruktion.

Vad är CAD?


CAD, eller Computer Aided Design, är en teknik som revolutionerat sättet produkter och konstruktioner designas och utvecklas. Genom användning av specialiserad programvara kan digitala modeller skapas och modifieras med precision och effektivitet.

Därför är rätt utbildning så viktigt


Att välja rätt 3D CAD-utbildningar är av avgörande betydelse för att säkerställa en stabil grund och en framgångsrik karriär inom design och konstruktion. En noggrant utvald utbildning ger inte bara de tekniska färdigheterna som krävs för att arbeta effektivt med 3D CAD-programvara, utan också en djupare förståelse för designprinciper och industriella tillämpningar. Genom att investera i en högkvalitativ utbildning öppnar du dörrar till en mångfald av karriärmöjligheter och stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Aspekter att ha i åtanke innan du väljer rätt utbildning


Innan du väljer en 3D CAD-utbildning är det viktigt att noggrant överväga flera faktorer för att säkerställa att du tar det bästa beslutet för din karriärutveckling. Här är några viktiga punkter att ha i åtanke:

• Din nuvarande kunskapsnivå inom CAD och ditt mål med utbildningen.
• Utbildningens innehåll och hur det matchar dina behov och intressen.
• Utbildningens rykte och kvalitet, inklusive recensioner och betyg från tidigare deltagare.
• Tillgängligheten av olika utbildningsformat, såsom klassrumskurser, webbinarier och självstudiealternativ.
• Möjligheten att få praktisk erfarenhet och handledning från erfarna instruktörer eller mentorer.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du göra ett informerat beslut om vilken CAD-utbildning som bäst passar dina behov och mål.

CAD-utbildningar hos Solidmakarna


Solidmakarna erbjuder ett brett utbud av 3D CAD-utbildningar som täcker allt från grundläggande till avancerade nivåer. Med praktiska kurser, interaktiva webinarier och flexibla distansalternativ finns det något för alla. Oavsett var du befinner dig geografiskt, kan du dra nytta av Solidmakarnas expertis och erfarenhet inom 3D CAD genom deras utförliga utbildningsprogram inom IRONCAD, DDM, Rhinoceros och WoodLAB.

Experter på 3D CAD – Solidmakarna


Utforska Solidmakarnas 3D CAD-utbildningar idag och ta nästa steg mot din framtid inom design och konstruktion. Med deras breda utbud av mjukvaror och kurser, samt deras expertis inom området kan du förbereda dig för en spännande och givande karriär inom 3D CAD.
Kontaktinformation
Postadress
Box 45109
10430 Stockholm
Besöksadress
Olof Palmes Gata 11
11137 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556318-0065
Grundat: 1988
Anställda: 6
Välkommen till Solidmakarna AB!
Vi hjälper företag att sänka sina kostnader genom att erbjuda riktigt kostnadseffektiva mjukvaror inom 3D-CAD, PDM/PLM och CAM.

- IRONCAD är en extremt flexibel och snabbjobbad lösning för konstruktion och produktutveckling.
Till skillnad från traditionella system stöder IRONCAD den viktiga konceptfasen och du kan även genomföra sena oplanerade förändringar. Vi har referenser som bytt till 3D-lösning IRONCAD med resultatet tids och kostnadsbesparing på 50%. Ingen vill bli lurad att "köpa grisen i säcken" så därför finns naturligtvis fri utbildning och komplett 30 dagars fri testversion. Utbildningsmaterialet är på svenska och är fantastiskt bra.

- DDM är en äkta MultiCAD PLM lösning som är i en egen klass när det gäller kostnadseffektivitet.
DDM erbjuder full koll på era produkter och dokument; vilken är den senaste versionen, vem gjorde vad och när. Givetvis kan ni installera fri testversion som fungerar med Er CAD-lösning.

- WoodLAB är en CAD/CAM lösning som inför användarvänlighet inom trä & inredningsindustrin.
Skapa inredning med Dra o Släpp-teknik, få komplett kök, skåp, byrå, lådor etc. Skicka all info direkt till Er CNC fräs som kan tillverka allt utan behov av att gå via DXF 2D.

Solidmakarna har 30 års erfarenhet inom konstruktion. I vår tidigare verksamhet som konsulter inom konstruktion skaffade vi oss ovärderlig erfarenhet och kunskap. Denna bakgrund är även en avgörande fördel för er som kund att välja oss som leverantör då vi förstår ert behov och pratar samma språk. Detta gör även att utbildning och support håller erkänt god klass!

Vi är verksamma över hela landet och har kontor i Stockholm, Eskilstuna och Sundsvall. Bland våra över 1 000 kunder finns Husqvarna, Volvo, Festo, Stora Enso, Nefab, SKF, SMC Pneumatics, ABB och Ericsson.

Varmt välkommen att kontakta oss!
08-556 185 40 www.solidmakarna.se

Relaterade sökord

3D, 3D CAD, 3DCAD, Arkivsystem, CAD, CAD utbildning, CAM, FEM, PDM, PLM

Agenturer

DesigDataManager, Sverige
DesignDataManager (DDM) är en komplett PDM (ProductDataManagement) lösning. DDM är en äkta multiCAD lösning med tät integration till IRONCAD, SolidWorks, Inventor, Creo och SolidEdge! Och detta med samma flytande licens.
IRONCAD, Sverige (Generalagent)
IRONCAD är en mycket flexibel och kostnadseffektiv 3D CAD lösning för produktveckling.
Rhinoceros, Sverige
Rhinoceros är ett 3D CAD program för industridesign, ofta med önskemål om skapande av dubbelkrökta ytor.

Kontakter

Henrik Andersson
Kontaktperson
08-556 185 40
070-575 60 34

Filmer

IRONCAD översikt

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN