TISDAG 12 NOVEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Acronis avancerar inom cyberskydd

Tre nya lösningar; Acronis Cyber Protect, Acronis Cyber Platform och Acronis Cyber Infrastructure.
De nya lösningarna kommer att förändra branschens syn på modernt dataskydd och cyberskydd. De gamla lösningarna ersätts med nya moderna cyberskyddsfunktioner som presenteras på Acronis Global Cyber Summit i Miami Florida. En av digitaliserings största problem är att kunna erbjuda tillförlitlig data. Växande trender inom maskininlärning och AI gör att företagen snabbt och effektivt kan fatta beslut som kräver att insamling, lagring och användning av data sker på ett tillförlitligt sätt. Ökningen av antalet enheter, distribution av data mellan enheter, olika platser och molntjänster skapar en komplicerad infrastruktur som på grund av decentralisering är mer sårbar för cyberangrepp. Acronis Active Protection erbjuder idag cyberskydd till 500 000 företagskunder och 5,5 miljoner privata kunder.

– Dagens allt mer digitaliserade samhälle ställer ett högre krav på cybersskydd. En lösning som beaktar säkerhet, tillgänglighet, sekretess, autenticitet och dataskydd. Vi kallar det för cyberskyddets fem vektorer (SAPAS) och våra cyberskyddslösningar är framtagna med hänsyn till var och en av dessa, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och CEO.

De nya och uppdaterade lösningarna finns tillgängliga inom Acronis globala nätverk med över 50 000 partners:

• Acronis Cyber Protect, integrerar sju huvudfunktioner inom cyberskyddsäkerhetskopiering; katastrofåterställning, AI-baserat skydd mot skadlig kod, certifiering och validering av dataautenticitet, sårbarhetsutvärderingar, hantering av uppdateringar/patchar samt fjärrövervakning och fjärrhantering.

• Acronis Cyber Platform, ger utvecklare och oberoende mjukvaruleverantörer möjlighet att anpassa, utöka och integrera Acronis cyberskyddslösningar.

• Acronis Cyber Infrastructure, skapar kostnadseffektiv, lättanvänd och tillförlitlig hyperkonvergerad infrastruktur som är optimerad för cyberskyddsinstallationer.

– Cybersäkerhet och dataskydd har traditionellt behandlats som två olika områden men företagens ökade behov av data och analyser gör att den uppdelningen inte längre är tillräcklig. Vi rekommenderar att organisationer sätter sig in i denna förändring och tar till sig nya angreppssätt för ökade datavolymer och digitala transformationer inom cyberskydd. Organisationer som inför heltäckande program för cyberskydd är bättre rustade mot förlust, stöld och manipulation av data, säger Andrew Smith, IDCs forskningschef inom infrastruktur.

Acronis nya lösningar skapar enkelt, effektivt och säkert cyberskydd tack vare fullständig integration inom verksamhet, användargränssnitt, ledning, produkt och teknik. Som ett resultat av det här får kunderna ett bättre skydd, högre systemtillgänglighet och påtagligt minskade kostnader för support av lösningen jämfört med ointegrerade lösningar.

– Vår partner Acronis är marknadsledare inom dataskydd och cybersäkerhet. För oss är det spännande att spela en roll för Acronis Cyber Platform där vi genom ömsesidig och meningsfull samverkan höjer slutanvändarens upplevelse.

Målinriktat cyberskydd och nya Acronis Cyber Platform kommer att accelerera deras ekosystem, säger Jeff Bishop, ConnectWises produktchef.


För mer information, kontakta:
Demet Assali, Geelmuyden Kiese
demet.assali@gknordic.com
070 – 210 45 01

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-11-06
VR-glasögon nytt verktyg för lackprogrammerare i Väderstad
2019-11-05
Trelleborg lanserar unikt tätningsmaterial för dynamiska applikationerGuidelines för bearbetning ska få fler att använda additiv tillverkningKort lösning som vinner i längdenHubSpot förvärvar PieSyncKan IT-säkerheten ta överhanden?Mareld Pro Lighting är först ut med en digital produkt­väljare för tillfällig arbets­belysning.Nytt forskningsprojekt arbetar med höghållfasta stål i bilindustrinSizes tecknar tioårigt avtal med RikshemBättre vägar med hjälp av autonom teknikBahco förnyar och breddar sitt sortiment av moment­nycklarNy och förbättrad version av bränslecells­systemet MS-100Framtidens personbils­tekniker stöttas av lokalt UppsalaföretagAirmee inleder cirkulärt samarbete med handels­plattformen YaytradeEwellix moduler ger industrirobotar större räckvidd
2019-11-04
CEJN rustar för tillväxtNy gascontainer för uppställning utomhus – Från DENIOSStora vinster i att bli av med stoppet!Experter på karosspluggar - tack vare återvinning av gummiStark höst för Volvo Cars i SverigeNya Polarshine® 45 polermedelDigital signering ökar säkerheten inom industrinQuality Innovation Award 2019Företag söker studenter för problemlösningFörsta elbilen i Circle K:s hyrbilssortimentMILWAUKEE® MX FUEL™Världens första SIL/Pld2 radarsystem från InxpectMakita lanserar multitoolblad med STARLOCK-fäste​Ny koncernchef i Hydroscand Group
2019-11-01
Mångsidigt alternativ för djupare spår YstaMaskiner har åter större diagonalplogar i vårt sortiment. Shape Corp. utnämnd till finalist i Swedish Steel Prize 2019Polygon Sverige AB förvärvar Saneringsfirman Hedberg AB i BorlängeMilwaukee Tool utökar utbudet av M12 fuel™ spärrskaftÖver 5.000 besökare samlas för att starta och driva företag!Happy at Work utvalda i flera kategorier till Europas största tech-konferensGreen Cargo etablerar ramverk för grön finansierinAPI uppgraderar bränslesparkrav för att klara ny motordesign, problem och politiska utmaningarPrefabricering – En enklare, smartare och säkrare vardag för hela byggbranschenVärldens säkraste dosa för korttidsmätning av radon fyller 20 årSchneider Electric och NetApp presenterar unik infrastruktur för hybrida IT-molnmiljöer
2019-10-31
Lennart Ekdal och Simone Giertz på Elmia Subcontractor med Gnosjö AutomatsvarvningWM Press pressar på och investerar i ytterligare en snabb kantpress. Tre nya säljare hos Iscar SverigeDePalma Workwear i samarbete med Polartec®Sizes utser Niklas Andersson till VDArbesko genomför förändringar i produktionenSlangExpress växer i StockholmAndreas lär algoritmerna göra jobbetHyundai accelererar utvecklingen av vätgas­teknologi genom investering i svenska Impact CoatingsPeab bygger ut SCAs pappersbruk i Obbola”Yes” för Jess Schakt AB om KomatsulastarenAMV ökar kapaciteten med ytterligare en fiberlaserRoofit.solar utnämnd till finalist i Swedish Steel Prize 2019DBT växlar upp och stärker teamet
2019-10-30
Världsledande i dubbel bemärkelse!Koos kompass för kreativitet och detaljer visar vägenEurobattery Minerals går med i European Battery AllianceHållbara startups belönas med 100 000 kronorStarkt konjunkturläge för ingenjörstäta företagInterroll och Logstore levererar helautomatiserat reparationscenter för mobiltelefonerHMB gör fastighetsaffär och bygger nytt i Falun
Annonser