SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Addovation blir IFS systemintegratör

I de nordiska länderna
ERP-partnerföretaget Addovation har stärkt sitt partnerskap med IFS och går nu från att vara en kanalpartner till en regional systemintegratör. Detta kommer att medföra många fördelar för Addovations kunder i de nordiska länderna. Partnerskapet kommer innebära att kunderna kommer få tillgång till mer lokalt stöd som stärker och kompletterar IFS tjänsteutbud i regionen, samt IFS övergripande marknadsposition.

Det nya samarbetet mellan IFS och Addovation innebär att företagen kommer kunna bygga på varandras styrkor. IFS tillhandahåller en förstklassig affärslösning, och Addovation bidrar med sin omfattande erfarenhet av att hjälpa företag att dra nytta av digital teknik för att driva på tillväxt och effektivitet.

– Vi är verkligen stolta över hur vi arbetar med IFS, säger Joakim Hugosson, VD på Addovation. Partnerskapet gör att vi kan arbeta med kunder i ett långsiktigt perspektiv. Genom att etablera starka relationer och förstå kundernas föränderliga behov kan vi tillhandahålla kontinuerligt stöd, insikter och mervärdestjänster under hela kundresan.

Under den andra halvan av 2023 kommer IFS och Addovation tillsammans implementera IFS Cloud på Havfram, det norska företaget inom havsbaserad vindkraft. Implementeringen av den nya lösningen kommer att gälla fyra anläggningar i Norge, Australien och Storbritannien.

– IFS jobbar mot en tydligare och mer fokuserad partnerstrategi i Norden och vi fortsätter att utveckla vårt ekosystem, säger Ann-Kristin Sander, Nordenchef på IFS. Att vi nu lägger till Addovation på listan av framgångsrika systemintegratörer är ett naturligt steg i utvecklingen av vårt ekosystem. Med deras starka närvaro och erfarenhet i Norden kommer Addovation bidra med framgång för sina kunder och för IFS. Vi ser fram emot dessa nya framgångar med vårt nya utvidgade partnerskap.

För mer information, läs pressmeddelande på engelska här.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Innovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVI
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!