SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Advenica får order värd 2,2 MSEK från den finska staten

Kommer att levereras under fjärde kvartalet 2023
Advenica har fått en ny order från den finska staten. Ordern avser produkter och tjänster och är värd 2,2 MSEK

Advenica har lång erfarenhet av att arbeta med kunder som ställer mycket höga krav på säkerhetsteknik – kunder som efterfrågar lösningar som skyddar den känsligaste informationen. Verksamheter som försvar, myndigheter och företag inom kritisk infrastruktur har alla kritisk information som behöver skyddas från att hamna i fel händer och/eller manipuleras och för att säkerställa ett gediget skydd behövs lösningar med hög säkerhet. Det är just sådana lösningar som Advenica kan leverera.

Advenica Oy har nu fått en ny order på cybersäkerhetsprodukter och tjänster. Ordern är värd 2,2 MSEK, kommer från den finska staten och kommer att levereras under fjärde kvartalet 2023.

"Det är av yttersta vikt att känslig information skyddas med cybersäkerhetslösningar på en tillräckligt hög nivå. Därför är vi stolta över att de finska myndigheterna väljer oss som leverantör av cybersäkerhetslösningar – lösningar som genom att skydda kritisk information bidrar till en säkrare värld" säger Sami Hyytiäinen, Country Manager Advenica Oy.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sami Hyytiäinen, Country Manager Advenica Oy, +358 405 164 229, sami.hyytiainen@advenica.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Innovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVI
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!