SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Allen-Bradleys 59RF

RFID-läsare med IO-länk
Allen-Bradleys nya 59RF-serie av högfrekventa läs-/skriv-RFID mottagare är IO-Link-aktiverade. Det gör detta till en smart Track and Trace-lösning. De kan leverera data från fabriksgolvet direkt till styrsystemen, vilket ger dig all information du behöver för att minska stilleståndstiden och för att upprätthålla produktiviteten varje dag.

Det är svårare än någonsin för industriföretag att maximera produktiviteten i en föränderlig vardag. Att ha rätt sensorer installerade på utrustningen kan göra en verklig skillnad för företag. Det hjälper för att förstå prestandan och för att fatta beslut som förbättrar effektiviteten och drifttiden.

Ett ”Connected Enterprise” som inkluderar RFID-teknik är en viktig del av detta.

Allen-Bradley RFID-system är idealiska för att spåra och dokumentera produkter när de rör sig genom tillverkningsprocessen och vidare i industriella applikationer. HF RFID-systemets taggar, sändare/mottagare och gränssnitt är utformade för den öppna ISO 15693-standarden. UHF RFID-mottagarna är utformade enligt Global Gen2-standarden.

Rockwell Automation har två nya tillägg utöver vårt 56RF EtherNet/IP-aktiverade system:

• Vår nya 59RF-familj av HF-läs/skrivsändtagare är IO-Link-aktiverade.
• Vår 58UHF-familj av EtherNet/IP-läs-/skrivsändtagare med en lång räckvidd.

Denna lösning integreras enkelt i The Connected Enterprise® och levererar data direkt till ett styrsystem för att minimera driftstopp och öka produktiviteten.
Kontaktinformation
Postadress
Scheele­vägen 17
22370 Lund
Region
Lund
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559134-3404
Grundat: 2018
Anställda: 4
Välkommen till Wexoe AB!

Lokal automationspartner med fokus på produktivitet och driftsäkerhet
Som lokal partner och experter på ett av världens ledande automationsföretag väljer våra specialister rätt produkter från våra leverantörer för att utarbetar den optimala lösningen tillsammans med våra kunder. Wexoe kan utöver att hitta rätt teknisk lösning även ge en flexibel logistik och möjligheter för anpassning i egen montageverkstad.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakter

Tony Annell
Divisionschef
0706092610

Filmer

Vi är Wexoe AB

Vi är Wexoe AB
Intro video

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Granitors hissverksamhet säljs till MVIGodstransporterna på väg effektiviserasNy hållbarhetschef på Kaunis IronAudi tar marknadAMD El kopplar om till Eitech
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!