Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Aros Kapital blir officiell partner till IFK Göteborg

Inom affärsnätverket Kamratskapet
Aros Kapital är nu stolt officiell partner till IFK Göteborg inom affärsnätverket Kamratskapet.

Det betyder att vi är med och stöttar klubben samtidigt som vi deltar i Idrottssveriges bästa nätverk, med ett stort antal företag i olika storlekar och branscher.

Kom och heja på Blåvitt tillsammans med oss – vi ses på Gamla Ullevi.
Kontaktinformation
Postadress
Vesta­gatan 6
41664 Göteborg
Besöksadress
Vesta­gatan 6
41250 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556669-3130
Grundat: 2004
Anställda: 51
Välkommen till Aros Kapital AB

VI ÄR ENTREPRENÖRENS BÄSTA VÄN
På Aros är vi experter på företagsfinansiering för företag. Vi är entreprenörer.

Vi tror på innovation, inte förlegad tradition. Vi agerar i stället för diskuterar. Vi ser möjligheter där andra bara ser hinder. Vi ser människan när andra bara ser siffror. Med oss får du en partner, någon att utvecklas med. Här och nu. För vi har tagit bort det omständliga och det krångliga. Kvar finns det enkla och personliga.

Men trots att vi är enkla och flexibla så tummar vi aldrig på tryggheten. Vi har kreditmarknadstillstånd från Finansinspektionen och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Och till skillnad från många konkurrenter profiterar vi inte på konstgjord andning åt företag i kris.

Vi tänker långsiktigt. Vi vet att över tid är det en bättre affär att hjälpa företag att växa och företagare att nå sin fulla potential. Och eftersom vi vill ha en lång och sund relation med dig spelar vi med öppna kort.

Vi tror på transparens och ömsesidig respekt. På partnerskap och samarbete. Därför kommer vi aldrig tvinga kvar dig med snåriga avtal. Våra avtal är enkla och de har inga bindningstider.

Du samarbetar med oss för att du vill – inte för att du måste.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Filip Åström
031-83 36 70

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbetee-handeln växer inom byggbranschen
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande