TISDAG 13 APRIL 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Arval lanserar Arval Mobility Consulting-modellen

Arval Mobility Consulting lanseras som ett nytt svar på snabba förändringar inom företagens mobilitetsbehov.
Lanseringen kommer som en uppdatering av Arvals framgångsrika SMaRT-modell (Sustainable Mobility and Responsibility Targets), som lanserades 2018. Arval Mobility Consulting är en viktig del av Arval Beyond-strategin inom 360° Mobility-erbjudandet, en femårsplan utformad för att möjliggöra för Arval att bli branschledaren inom hållbara mobilitetslösningar.

Detta nya tillvägagångssätt has tagits fram som ett svar på en rad olika nya trender, inklusive faktorer som delad användning av cyklar, bilar och scootrar, samt miljöfrågor och tillväxten av Mobility as a Service (MaaS), vilka samtliga i sin tur har accelererat i takt med COVID-19.

Arval Mobility Consulting är utformat av Arval Consulting och kretsar kring en process i tre steg. Först definierar Arval Consultings teams kundens ambitioner kring hållbar mobilitet vilket även inkluderar potentiell privat mobilitet. Sedan analyseras de anställdas mobilitetsmönster med data från en mobilitetsgranskning för att förstå den nuvarande situationen. Slutligen, baserat på kundens ambition och nuvarande situation, så utformar Arval Consultings teams det bästa mobilitetslösningspaketet för varje användartyp, vilket kan innefatta bilar, cyklar, scootrar och/eller samåkning.

”Våra företagskunder står inför nya utmaningar. En av dem är bedömningen av deras anställdas mobilitetsbehov och förväntningar. Pandemin har helt och hållet förändrat de anställdas mobilitet i jobbet som privat. Arval Mobility Consulting har utvecklats för att hjälpa våra företagskunder att möta dessa utmaningar. Det erbjuder ett holistiskt tillvägagångssätt utformat för att möta deras ambitioner när det kommer till de anställdas mobilitetserbjudande,” kommenterar Shams-Dine El Mouden, Consulting Director på Arval.

Bart Beckers, Chief Commercial Officer på Arval, säger: “Arval har utvecklats från ett bilorienterat företag till ett mobilitetsföretag. Alla våra företagskunder och deras anställda, inom alla områden vi finns representerade, kommer erbjudas de hållbara och toppmoderna mobilitetsalternativ de behöver och Arval Mobility Consulting är en viktig möjliggörare för att hjälpa våra kunder att göra rätt val”.

Arval Mobility Consulting rullas ut i 11 länder. Det har utvecklats av Arval Consulting, vilket har utfört fler än 10 000 uppdrag relaterat till hanteringen av vagnparker och företagsmobilitet sedan det lanserades 2008.

Arval Mobility Observatory, vilket arbetar väldigt nära Arval Consulting, kommer att släppa sin årliga Barometer kring företagsmobilitet under april 2021 med globala resultat från en undersökning som utförts i 20 länder.


Presskontakter:

Arval Sverige
Frank Svenhard, Commercial Director, frank.svenhard@arval.se - 08 - 799 88 90

Northern Link PR
Björn Dahlgren, Northern Link, PR-kontakt för Arval, bjorn@nlpr.se - 076 - 160 37 60
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-03-29
KB Components expanderar i Centraleuropa
2021-03-26
SourceMe:s vision om tillverkningsindustrins nästa generationABUS utvidgar radiostyrningsprogrammet ABURemoteLesjöfors Fjädrar ställer om till fossilfritt och sänker utsläpp med upp till 90 procentÄr ditt företag intresserad av formeln för en IT-driftslösning som verkligen gör skillnad?HCL Technologies lanserar ASM 2.0-ramverk för att omvandla applikations­hanteringen i den digitala eranSafe Control Materialteknik 2021 – firar 20 år och 2 miljoner framgångarAlicat scientific lanserar coda – en ny typ av coriolis massflödesinstrumentProtolabs lanserar ett unikt hackathon i hållbarhet för designingenjörerHar ergonomin hos industri­arbetare glömts bort?Coval GVMAX HD, Mångsidigt vakuum för alla branscherNy rapport från F-Secure: CISO-rollen har skiftat från IQ till EQNy rapport om cybersäkerhet för styrelseledamöter
2021-03-25
Ny HR-roll behövs i pandemins kölvattenAC-D – Ny modulär luftbehandling, helt utifrån dina behovKostnadsfri kompetenshöjning genom Veldi – ansök redan idag!Europeisk VD-allians förespråkar ambitiös klimatstrategiFIEPOS - Framtidens spänningsaggregatVeeam offentliggör nya förbättringar i sitt ProPartner-nätverk i EMEAABB-robotar förbättrar produktiviteten vid Nestlés brasilianska anläggningar med över 50 procentSM-finalerna i bandy 2021Red Bull Racing trimmar Formel 1-teamet med avancerade molnlösningar för dataanalysTA Associates köper majoritetsandel i Unit4 i affär värderad till 2 miljarder dollarBetala hur och var du villEtteplan introducerar HowTo
2021-03-24
Tillförlitlig strömförsörjning med nya kompakta nätaggregat från Schneider Electric Verizon utökar kundupplevelse- och kontaktcenter-erbjudandet med Genesys CloudNytt forskningsprojekt med klimatskyddsmål för pappersindustrinE.ON tecknar ramavtal med RejlersSolör Bioenergi med i satsningen på fjärrvärme i EkeröVarje vätska har ett fingeravtryck – och nu kan det mätas i realtid Södras nya fabrik för KL-trä närmar sig – ökar kapaciteten med tio gångerNytt grepp för att försöka minska klimatoroHCL stödjer företagens flytt till molnet med hjälp av RISE with SAPtado° släpper en rad nya funktioner i sin app TCS ska hjälpa Skanska att bli mer digitalt avanceradeRejlers förnyar ramavtal med Agder Energi i NorgeSTIHL lanserar ny grov­dammsugare för konsumenter
2021-03-23
Nytt webinarium om logistik­fastighets­marknaden i Norden ABB och ETH utökar samarbetet för att främja forskningen om framtidens robotarVertiv underlättar för partner med nya stödfunktionerKyltorn med EC-fläktarna AxiBlade hjälpte företag i tappningsindustrin att spara energiSveriges snabbaste superdator för AI är invigdLambertsson expanderar i Umeå – nu går flytten till nya större lokalerHållbar logistik och självledarskap skapar nya jobbmöjligheter i VästeråsUnik forskarutbildning lockar nya doktoranderCaroline Szyber ny styrelse­ordförande för CM-bolagen
2021-03-22
DENIOS Webinar belyser riskerna kring litium­batterierStockholm Norviks hamn är Årets bygge 2021Coronapandemin har fått offentliga verksamheter att satsa mer på distansarbete och molnlösningarHCL stödjer företagens flytt till molnet med hjälp av RISE with SAPStort genombrott för ”viktlös” energilagringVårens elpriser fem gånger högre än i fjolABB stöttar hållbar tillverkning i Kina
2021-03-19
Ny maskin i vårt TeknikcenterMer exakt grävning med uppdaterade Dig Assist-apparEnersize skriver avsikts­förklaring för att tillhanda­hålla tjänster i IndienSvemester ger högtryck för båtar och samlarbilarEn ny unik lösning för inkoppling av rör till värmepumparSå vårstädar du hemmet smart och få tid över till annat Oracle presenterar innovationer för det autonoma datalagret
Annonser