SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Arval lanserar Arval Mobility Consulting-modellen

Arval Mobility Consulting lanseras som ett nytt svar på snabba förändringar inom företagens mobilitetsbehov.
Lanseringen kommer som en uppdatering av Arvals framgångsrika SMaRT-modell (Sustainable Mobility and Responsibility Targets), som lanserades 2018. Arval Mobility Consulting är en viktig del av Arval Beyond-strategin inom 360° Mobility-erbjudandet, en femårsplan utformad för att möjliggöra för Arval att bli branschledaren inom hållbara mobilitetslösningar.

Detta nya tillvägagångssätt has tagits fram som ett svar på en rad olika nya trender, inklusive faktorer som delad användning av cyklar, bilar och scootrar, samt miljöfrågor och tillväxten av Mobility as a Service (MaaS), vilka samtliga i sin tur har accelererat i takt med COVID-19.

Arval Mobility Consulting är utformat av Arval Consulting och kretsar kring en process i tre steg. Först definierar Arval Consultings teams kundens ambitioner kring hållbar mobilitet vilket även inkluderar potentiell privat mobilitet. Sedan analyseras de anställdas mobilitetsmönster med data från en mobilitetsgranskning för att förstå den nuvarande situationen. Slutligen, baserat på kundens ambition och nuvarande situation, så utformar Arval Consultings teams det bästa mobilitetslösningspaketet för varje användartyp, vilket kan innefatta bilar, cyklar, scootrar och/eller samåkning.

”Våra företagskunder står inför nya utmaningar. En av dem är bedömningen av deras anställdas mobilitetsbehov och förväntningar. Pandemin har helt och hållet förändrat de anställdas mobilitet i jobbet som privat. Arval Mobility Consulting har utvecklats för att hjälpa våra företagskunder att möta dessa utmaningar. Det erbjuder ett holistiskt tillvägagångssätt utformat för att möta deras ambitioner när det kommer till de anställdas mobilitetserbjudande,” kommenterar Shams-Dine El Mouden, Consulting Director på Arval.

Bart Beckers, Chief Commercial Officer på Arval, säger: “Arval har utvecklats från ett bilorienterat företag till ett mobilitetsföretag. Alla våra företagskunder och deras anställda, inom alla områden vi finns representerade, kommer erbjudas de hållbara och toppmoderna mobilitetsalternativ de behöver och Arval Mobility Consulting är en viktig möjliggörare för att hjälpa våra kunder att göra rätt val”.

Arval Mobility Consulting rullas ut i 11 länder. Det har utvecklats av Arval Consulting, vilket har utfört fler än 10 000 uppdrag relaterat till hanteringen av vagnparker och företagsmobilitet sedan det lanserades 2008.

Arval Mobility Observatory, vilket arbetar väldigt nära Arval Consulting, kommer att släppa sin årliga Barometer kring företagsmobilitet under april 2021 med globala resultat från en undersökning som utförts i 20 länder.


Presskontakter:

Arval Sverige
Frank Svenhard, Commercial Director, frank.svenhard@arval.se - 08 - 799 88 90

Northern Link PR
Björn Dahlgren, Northern Link, PR-kontakt för Arval, bjorn@nlpr.se - 076 - 160 37 60
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN