SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Automation med handdatorer

Automatisera verksamheten med hjälp av handdatorer
Utvecklingen inom handdatorer öppnar upp en spännande framtid för industrin. Dessa små, men kraftfulla enheter har potentialen att revolutionera produktivitet, effektivitet och kommunikation inom olika branscher. Med avancerad teknologi som integrerad sensorik, Internet of Things (IoT) och artificiell intelligens (AI), kommer handdatorerna att erbjuda oöverträffade möjligheter för realtidsdatainsamling, analys och snabbare beslutsfattande.

Intelligenta verktyg



Genom att ansluta handdatorer till olika sensorer och enheter kan de samla in och analysera data i realtid, vilket möjliggör en djupare förståelse av produktionsprocesser, effektiv resursallokering och förbättrad maskindrift. Handdatorerna kommer att fungera som intelligenta verktyg som stöder automatisering, övervakning och optimering av arbetsflöden.

Snabb kommunikation mellan systemen



Integrationen av IoT-teknik gör det möjligt för handdatorer att kommunicera och samverka med andra enheter och system, vilket ger möjlighet till sömlös integration i befintliga infrastrukturer och processer. Genom att vara uppkopplade kan handdatorerna snabbt och effektivt överföra data till och från olika nätverk och molnplattformar, vilket ger omedelbar åtkomst till viktig information och analyser.

AI och avancerad maskininlärning



Integreringen av AI i handdatorer möjliggör avancerad maskininlärning och anpassning efter användarens beteenden och preferenser. Detta innebär att handdatorerna kan lära sig och förutse användarnas behov, vilket resulterar i effektivare arbetsflöden och ökad användarvänlighet. Genom att använda AI-algoritmer kan handdatorerna också identifiera avvikelser, fel och ineffektiva processer, vilket gör det möjligt att snabbt vidta åtgärder och förbättra prestandan.

En innovation för framtiden



Den snabba utvecklingen inom handdatorer förutspås vara en game changer för industrin. Dessa innovativa enheter kommer att öka produktiviteten, optimera processer och förbättra kommunikationen inom olika sektorer. Genom att dra nytta av avancerad sensorik, IoT och AI kommer handdatorerna att forma framtiden för industriell effektivitet och innovation. Det är dags för företag att omfamna denna teknologiska revolution och dra nytta av de fördelar som handdatorerna har att erbjuda.
Kontaktinformation
Postadress
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556664-6344
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Filmer

Tactiles VMR12A at Unibrew

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Southco säkrar EVÖkad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga