SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Beijer ökar tillgängligheten för kunderna

Med nytt system för varuförsörjning
Som ett led i arbetet med att effektivisera och automatisera varuförsörjningen och skapa ett ännu mer konkurrenskraftigt erbjudande till sina kunder inför Beijer Byggmaterial nu ett nytt kvalitativt och hållbart IT-system.

- Målet är att skapa en varuförsörjning i världsklass genom att öka tillgängligheten, minska kapitalbindningen och öka transparensen. Valet av system föll på Relex Solutions, som har det system på marknaden som bäst kan uppfylla Beijers krav och behov, säger Henrik Ehrengren, Logistikdirektör på Beijer Byggmaterial.

Samarbetet med RELEX Solutions kommer att fokusera på att förbättra prognos- och påfyllnadsprocesserna för butiker och distributionscenter. Med de nya strömlinjeformade processerna kommer Beijer Byggmaterial att kunna säkerställa att produkter fylls på effektivt och att beställningar görs för rätt artiklar vid rätt tidpunkt, samtidigt som kostnadseffektiviteten bibehålls. Med dessa processer på plats kommer de att kunna säkerställa produkttillgänglighet för kunderna exakt när de vill göra ett köp.

- De logistiska flödena är en av våra viktigaste konkurrensfördelar inom Beijer. Våra kunder förväntar sig rätt produkt i rätt tid och på rätt plats. Att säkerställa att vi har rätt system och rätt verktyg på plats är centralt för vårt arbete med att optimera vårt logistikarbete, säger Henrik Ehrengren.

Veronica Foberg Gustafsson
Kommunikationsdirektör
veronica.foberg-gustafsson@beijerbygg.se
076-495 64 71

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!