BlueJeans maximerar "arbeta hemifrån"-upplevelsen med säkert samarbete över video på stor skala - industritorget.se
TISDAG 20 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

BlueJeans maximerar "arbeta hemifrån"-upplevelsen med säkert samarbete över video på stor skala

Snabb tillgång vid ökande användning och nya, förbättrade möten möjliggör sömlös, säker och skräddarsydd kommunikation för de som distansarbetar
BlueJeans by Verizon, en betrodd videokonferens- och evenemangsplattform för företag, tillkännagav idag en kärnuppsättning av nya funktioner för att möta kraven på säkerhet, engagemang och tidshantering för en förbättrad upplevelse av hemmaarbete. Pådrivet av ett ökande kundbehov för mer naturliga samarbeten och säkra förbindelser när världen håller på att vänja sig vid dagens verklighet av distansarbete, kan de senaste förbättringarna i BlueJeans Meetings-plattformen hjälpa distansarbetare att hålla sig fortsatt säkra, uppkopplade och produktiva.

”Att ha BlueJeans på plats för att underlätta videokommunikation i realtid över hela företaget har varit uppdragskritiskt för att säkerställa vår kontinuitet under dessa osäkra tider,” säger Peo Enea, Global Voice and Multimedia, Electrolux IT. ”Användarupplevelse och säkerhet har aldrig varit viktigare än nu, när merparten av våra 55 000 medarbetare arbetar på distans. Med BlueJeans Meetings vet vi att vi erbjuder våra anställda en pålitlig plattform för internt samarbete och kundsupport, som är både lättanvänd och noggrant utformad för att förbättra den totala upplevelsen att arbeta hemifrån."

När företag under de senaste månaderna genast började söka efter nya sätt att förbättra sina medarbetares produktivitet och nå ökade affärsresultat, såg BlueJeans en ökning av användningen med 300 % jämfört med genomsnittet före COVID-19-utbrottet - vilket krävde snabb uppskalning. Genom att använda AWS för skala upp, utöver den befintliga hybridmolninfrastrukturen, kunde BlueJeans fortsätta att smidigt och sömlöst ligga steget före trafikökningarna och behålla fokus på accelererad produktinnovation kring framväxande kundbehov som stöder det sätt som människor arbetar på idag.

Stärkt användarcentrerad säkerhet
I över tio år har kunder litat på BlueJeans för att leverera branschens ledande mötesupplevelser för företag, utan att tumma på säkerheten. I en tid då de allra flesta möten nu genomförs online istället för fysiskt, har det inte varit någon brist på skadliga aktiviteter i syfte att störa dessa online-baserade möten. Med utgångspunkt i BlueJeans befintliga säkerhets- och integritetsfunktioner för att skydda kunderna, så lanserades en ny uppsättning funktioner som mötesvärdar kan använda för att skydda integriteten i deras möten, samtidigt som alla deltagare ges ett förtroende att deras säkerhet tas på största allvar.

• Begränsade möten: Den här nya möjligheten tillför ytterligare autentiseringslägen för begränsad mötesåtkomst och för att säkerställa att endast inbjudna deltagare kan delta genom att utnyttja en unik engångskod, som kan verifieras via en e-mailbekräftelse eller genom att logga in på ett BlueJeans-konto. Restricted Meetings-funktionen garanterar säker åtkomst för såväl företagets egna anställda som för personer utanför organisationen (t.ex. styrelseledamöter, investerare, kunder och partners), vilket är en viktig skillnad. För interna möten erbjuder BlueJeans också möjligheten att begränsa mötesåtkomst till användare från en enda organisation, för att förhindra att externa parter kopplar upp sig på mötet.
• Väntrum: Den nya väntrumsupplevelsen kommer att erbjuda mötesvärdarna bättre kontroll för hantering av vem som ska tillåtas ansluta sig till ett möte.
• AES-256 GCM-kryptering: Överföring av all sorts video, ljud och innehåll kommer att krypteras med AES-256 GCM-kryptering för förbättrad säkerhet och snabbare prestanda.
• Skärmdelningskontroller: Administratörer kan kontrollera vem som har tillgång till skärmdelning på företags-, individ- och mötesnivå, så att mötesvärdarna kan förhindra oönskade skärmdelningsövertaganden.
• Snabblås: En klickfunktion längst upp på skärmen gör det enkelt för mötesvärdarna att säkra möten och förhindra att oönskade gäster ansluter sig mitt under en konfidentiell diskussion.

Att lösa problemen med hemmaarbete
I en tid när organisationer fortsätter att navigera genom osäkerhet är nyckeln effektiv teamkoordinering och kommunikation i realtid. När distansarbetare kämpar sig genom dagarna med en till synes oändlig mängd videosamtal kan de drabbas av videotrötthet och hämmad produktivitet. För att hjälpa användarna att förbättra engagemanget, upprätthålla kamratandan och öka samarbetet lanserar BlueJeans en serie funktioner avsedda att simulera mer traditionella personliga upplevelser och samtidigt spara tid.

• Interaktionsmöjligheter: Med tillgång till Raise Hand, Hand Clapping, Thumbs Up/Down och till och med Drop the Mic, med endast ett enda klick, strävar BlueJeans efter att erbjuda alla mötesdeltagare verktygen för att samverka med varandra på samma sätt som om de var på kontoret tillsammans. BlueJeans har även ökat emoji-stödet i chatten, så att deltagarna lätt kan injicera känslor eller humor i samtalen.
• Virtuella bakgrunder från Shutterstock och bakgrundsoskärpa: Deltagare har möjlighet att välja vilken oskärpa de vill ha i bakgrundsbilden eller ladda upp en egen videokonferensbakgrundsbild. BlueJeans samarbetar även med Shutterstock för att erbjuda en förinstallerad uppsättning högkvalitativa bakgrundsbilder som deltagare kan använda utan att behöva ladda upp sina egna.
• Smart Meetings-transskript: Nu tillgänglig som ett Meetings-tillägg, så att de som inte deltog i mötet snabbt kan söka efter och skanna fram ett transskript för att få ytterligare information.
• Flytande vy: Deltagare håller reda på ett mötessamtal även när BlueJeans inte är det primära applikationsfönstret på skrivbordet, för att underlätta multitasking.
• Slack-integrering för BlueJeans Smart Meeting Highlights: Den förbättrade Slack-integreringen fyller automatiskt alla privata Slack-kanaler med en Smart Meeting-sammanfattning för att dela viktiga mötesdetaljer - inklusive ett antal höjdpunkter och åtgärder - så att de som inte deltar i ett möte snabbt kan uppdatera sig via Smart Meeting Highlights, utan att behöva leta igenom sin e-post.

"Videokonferenser har blivit grundläggande för affärsframgångar i vardagen", säger Jim Lundy, CEO, Aragon Research. "Eftersom videosamarbetsverktyg hjälper världen att hålla kontakten under pandemin, är det viktigt nu mer än någonsin att leverantörer förblir flitiga med att leverera möjligheter som proaktivt mildrar riskerna, samtidigt som användarupplevelsen optimeras. BlueJeans nya innovationer för säkerhet och användarupplevelse utgör en balans mellan säkerhet och användarvänlighet för att hjälpa företag att arbeta tryggt och produktivt. ”

Resurser
• AES-256 GCM-kryptering, Waiting Room, Non-Raise Hand-interaktioner och virtuella bakgrunder kommer att finnas tillgängliga för kundförhandsvisning i slutet av sommaren 2020. För att hålla dig uppdaterad kring de senaste funktionerna och tillgänglighet, besök gärna: http://www.bluejeans.com/products/meetings
• För ytterligare uppdateringar, vänligen följ @BlueJeansNet på Twitter
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

2020-10-09Veeam och Kastens datahanteringsplattform ska snabba på införande av container-baserade applikationer
2020-10-07Everest placerar HCL Technologies som ledare inom Digital Workplace Services
2020-10-07HCL och IBM utökar sin allians för att hjälpa organisationer med digital transformation
2020-10-02eeam utser sina 50 främsta EMEA-samarbetspartners och belönar dem med en Accredited Service Partner-utmärkelse
2020-09-28HCL Technologies lanserar MINTVIZOR för att möjliggöra smidig distribution av analyser för smart tillverkning
2020-09-23Verizon avancerar säkerheten i 5G-nätverk
2020-09-23Netatmos Smarta Videodörrklocka finns tillgänglig i Sverige
2020-09-21Covid-19-spam och nätfiske plågade oss under första halvåret 2020
2020-09-21HCL och Google Cloud i Business Intelligence-samarbete
2020-09-18HCL Technologies tilldelas ‘SAP on Microsoft Azure Advanced Specialization’
2020-09-15HCL Technologies blir NVIDIA-partner och lanserar AI-satsning
2020-09-14Veeam utses till Nutanix Go-To-Market-partner för 2020
2020-09-11HCL samarbetar med PTC och HPE kring RMI-lösning för tillverkande industri
2020-08-27HCL lanserar en COVID-19-riskbedömningsapp för att hjälpa företag att tryggt återföra personalen till sina arbetsplatser
2020-08-24HCL lanserar ett globalt hackathon för att hitta långsiktiga tekniklösningar på COVID-19-pandemin
2020-07-31Verizon Business effektiviserar utveckling och införande av IoT-lösningar med Microsoft Azure
2020-07-13Dynatrace förbättrar transparens över Kubernetes-miljöer med hjälp av AI

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-10-06
Därför kommer autonoma transporter till stenbrott och lättare gruvdrift förstKärnkraftverk berömmer Askalons serviceteknikerMidroc Automation huvudleverantör av tekniska system till VarbergstunnelnL&W Tearing Tester – en ny automatisk rivstyrkeprovare från ABB - ger säker, digital och snabb mätning av rivstyrka​Produktionen i Ystad uppgraderar maskinparken väsentligtSynsam Group flyttar produktion från Asien till Sverige – bygger fabrik med cirka 150 arbetstillfällen i OckelboArbetsmiljöverket inspekterar belastningsskadorFlexibel infrastruktur för IT blir absolut avgörandeAI-startupen Spacemaker säkrar rekordinvestering från Innovation NorgeMassiv breddning av Oracles affärssystem i molnet
2020-10-05
Första SPINNER-Maskinen med SIEMENS ONE GibbsCAM lanserar version 14Plåt & Ventföretagen beklagar utebliven LAS-överenskommelseABB slutför idrifttagning av världens mest kraftfulla transportsystemEnergifabriken förvärvar Vegoil Energy Provider ABB förvärvar Codian - utökar portföljen med industriella höghastighetsrobotarFamiljerätt för företagare med Marcus Bäckström på Enkla Juridik
2020-10-02
SMC presenterar sitt resultat och förväntar sig en stabilt ökande efterfråganI centrum av Sveriges postordertätaste bygdPMH International AB breddar sitt produktområde av lyftvagnarNy katalog för Machincal Face SealsNytt nordiskt klimatprojekt ska minska plåtspilletBlack Friday kommer till Helge NybergSvenskar saknar personliga möten på sin arbetsplatseeam utser sina 50 främsta EMEA-samarbetspartners och belönar dem med en Accredited Service Partner-utmärkelseFixa ett nätverk snabbt – utan utrustning
2020-10-01
Ny punktsvetsmaskin snabbar upp produktion i Lettland ännu merBinar Quick-Lift Systems AB byter namn ABB sätter nytt riktmärke för automation av renrumsapplikationerJaxal AB tillverkar formpressade släpvagnskåpor med hjälp av tryckluft och vakuum från Atlas CopcoBanbrytande verktyg för beräkning av kostnader för 3D-printing utvecklat av EtteplanMastercam 2021 levererar effektiva nyheter för ökad produktivitet och minskade produktionskostnader Ökad driftsäkerhet med ny investering på UddeholmLångsiktigt arbete ligger bakom de mest hållbara fabrikerna
2020-09-30
PICE AB Investerar i en Fiberlaser med rör laser del från MOVS AB Industrisamarbetet SUM förstärker med ny partner​Veldi – ny leverantör av tjänsten Stöd och matchning (STOM)BlueJeans by Verizon effektiviserar back-to-office-planering med molnbaserad videosamverkan för Microsoft Teams​Beijers nya logotyp sätter hantverkaren i fokusAhlsell ny huvudsponsor till Vasaloppet
2020-09-29
Unik metod renar förorenad mark i TeckomatorpABB lanserar virtuellt event om smarta byggnaderSCA beslutade idag om att tryckpapperstillverkningen avvecklas Rätt kompetens inom svets och maskinbearbetning avgjorde valet för LKAB MekaniskaDen nya digitala arbetsplatsen kringgår begränsningar som tid och platsHär är lösningarna på de digitala utmaningarna för tillverkande företagIvanti förvärvar Mobileiron och Pulse Secure
2020-09-28
Fredag den 2 oktober tävlar Sveriges bästa unga plåtslagare om SM-guldet!ÅTERVINNING OCH AVFALLSINSAMLING KRÄVER EFFEKTIV VÄGNINGRegeringsuppdrag om arbetsmiljön under covid-19-pandeminVallentuna Motor Fordverkstad i StockholmHCL Technologies lanserar MINTVIZOR för att möjliggöra smidig distribution av analyser för smart tillverkningEGENKONTROLL AV VÅGSYSTEM GER HÖG KVALITET PÅ VÄGNINGEN
2020-09-25
OilQuick öppnar dotterbolaget OilQuick UK Ltd i Storbritannien.industritorget.se lanserar ny produkt!Assemblin Elverkstad utför arbete ute hos kundVi lanserar InspoStora Enso startar produktion av formpressad fiber fri från plast och PFASVärldspremiär för ID.4 – Volkswagens första helt eldrivna SUVNy mjukvara från Vertiv för övervakning av små och medelstora edge-datacenter
2020-09-24
Tata Steel bidrar till en ansvarsfull ståltillverkning globalt genom medlemskap i Responsible Steel​Värdefull insikt i maskinens prestanda
Annonser