BlueJeans maximerar "arbeta hemifrån"-upplevelsen med säkert samarbete över video på stor skala - industritorget.se
ONSDAG 08 JULI 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

BlueJeans maximerar "arbeta hemifrån"-upplevelsen med säkert samarbete över video på stor skala

Snabb tillgång vid ökande användning och nya, förbättrade möten möjliggör sömlös, säker och skräddarsydd kommunikation för de som distansarbetar
BlueJeans by Verizon, en betrodd videokonferens- och evenemangsplattform för företag, tillkännagav idag en kärnuppsättning av nya funktioner för att möta kraven på säkerhet, engagemang och tidshantering för en förbättrad upplevelse av hemmaarbete. Pådrivet av ett ökande kundbehov för mer naturliga samarbeten och säkra förbindelser när världen håller på att vänja sig vid dagens verklighet av distansarbete, kan de senaste förbättringarna i BlueJeans Meetings-plattformen hjälpa distansarbetare att hålla sig fortsatt säkra, uppkopplade och produktiva.

”Att ha BlueJeans på plats för att underlätta videokommunikation i realtid över hela företaget har varit uppdragskritiskt för att säkerställa vår kontinuitet under dessa osäkra tider,” säger Peo Enea, Global Voice and Multimedia, Electrolux IT. ”Användarupplevelse och säkerhet har aldrig varit viktigare än nu, när merparten av våra 55 000 medarbetare arbetar på distans. Med BlueJeans Meetings vet vi att vi erbjuder våra anställda en pålitlig plattform för internt samarbete och kundsupport, som är både lättanvänd och noggrant utformad för att förbättra den totala upplevelsen att arbeta hemifrån."

När företag under de senaste månaderna genast började söka efter nya sätt att förbättra sina medarbetares produktivitet och nå ökade affärsresultat, såg BlueJeans en ökning av användningen med 300 % jämfört med genomsnittet före COVID-19-utbrottet - vilket krävde snabb uppskalning. Genom att använda AWS för skala upp, utöver den befintliga hybridmolninfrastrukturen, kunde BlueJeans fortsätta att smidigt och sömlöst ligga steget före trafikökningarna och behålla fokus på accelererad produktinnovation kring framväxande kundbehov som stöder det sätt som människor arbetar på idag.

Stärkt användarcentrerad säkerhet
I över tio år har kunder litat på BlueJeans för att leverera branschens ledande mötesupplevelser för företag, utan att tumma på säkerheten. I en tid då de allra flesta möten nu genomförs online istället för fysiskt, har det inte varit någon brist på skadliga aktiviteter i syfte att störa dessa online-baserade möten. Med utgångspunkt i BlueJeans befintliga säkerhets- och integritetsfunktioner för att skydda kunderna, så lanserades en ny uppsättning funktioner som mötesvärdar kan använda för att skydda integriteten i deras möten, samtidigt som alla deltagare ges ett förtroende att deras säkerhet tas på största allvar.

• Begränsade möten: Den här nya möjligheten tillför ytterligare autentiseringslägen för begränsad mötesåtkomst och för att säkerställa att endast inbjudna deltagare kan delta genom att utnyttja en unik engångskod, som kan verifieras via en e-mailbekräftelse eller genom att logga in på ett BlueJeans-konto. Restricted Meetings-funktionen garanterar säker åtkomst för såväl företagets egna anställda som för personer utanför organisationen (t.ex. styrelseledamöter, investerare, kunder och partners), vilket är en viktig skillnad. För interna möten erbjuder BlueJeans också möjligheten att begränsa mötesåtkomst till användare från en enda organisation, för att förhindra att externa parter kopplar upp sig på mötet.
• Väntrum: Den nya väntrumsupplevelsen kommer att erbjuda mötesvärdarna bättre kontroll för hantering av vem som ska tillåtas ansluta sig till ett möte.
• AES-256 GCM-kryptering: Överföring av all sorts video, ljud och innehåll kommer att krypteras med AES-256 GCM-kryptering för förbättrad säkerhet och snabbare prestanda.
• Skärmdelningskontroller: Administratörer kan kontrollera vem som har tillgång till skärmdelning på företags-, individ- och mötesnivå, så att mötesvärdarna kan förhindra oönskade skärmdelningsövertaganden.
• Snabblås: En klickfunktion längst upp på skärmen gör det enkelt för mötesvärdarna att säkra möten och förhindra att oönskade gäster ansluter sig mitt under en konfidentiell diskussion.

Att lösa problemen med hemmaarbete
I en tid när organisationer fortsätter att navigera genom osäkerhet är nyckeln effektiv teamkoordinering och kommunikation i realtid. När distansarbetare kämpar sig genom dagarna med en till synes oändlig mängd videosamtal kan de drabbas av videotrötthet och hämmad produktivitet. För att hjälpa användarna att förbättra engagemanget, upprätthålla kamratandan och öka samarbetet lanserar BlueJeans en serie funktioner avsedda att simulera mer traditionella personliga upplevelser och samtidigt spara tid.

• Interaktionsmöjligheter: Med tillgång till Raise Hand, Hand Clapping, Thumbs Up/Down och till och med Drop the Mic, med endast ett enda klick, strävar BlueJeans efter att erbjuda alla mötesdeltagare verktygen för att samverka med varandra på samma sätt som om de var på kontoret tillsammans. BlueJeans har även ökat emoji-stödet i chatten, så att deltagarna lätt kan injicera känslor eller humor i samtalen.
• Virtuella bakgrunder från Shutterstock och bakgrundsoskärpa: Deltagare har möjlighet att välja vilken oskärpa de vill ha i bakgrundsbilden eller ladda upp en egen videokonferensbakgrundsbild. BlueJeans samarbetar även med Shutterstock för att erbjuda en förinstallerad uppsättning högkvalitativa bakgrundsbilder som deltagare kan använda utan att behöva ladda upp sina egna.
• Smart Meetings-transskript: Nu tillgänglig som ett Meetings-tillägg, så att de som inte deltog i mötet snabbt kan söka efter och skanna fram ett transskript för att få ytterligare information.
• Flytande vy: Deltagare håller reda på ett mötessamtal även när BlueJeans inte är det primära applikationsfönstret på skrivbordet, för att underlätta multitasking.
• Slack-integrering för BlueJeans Smart Meeting Highlights: Den förbättrade Slack-integreringen fyller automatiskt alla privata Slack-kanaler med en Smart Meeting-sammanfattning för att dela viktiga mötesdetaljer - inklusive ett antal höjdpunkter och åtgärder - så att de som inte deltar i ett möte snabbt kan uppdatera sig via Smart Meeting Highlights, utan att behöva leta igenom sin e-post.

"Videokonferenser har blivit grundläggande för affärsframgångar i vardagen", säger Jim Lundy, CEO, Aragon Research. "Eftersom videosamarbetsverktyg hjälper världen att hålla kontakten under pandemin, är det viktigt nu mer än någonsin att leverantörer förblir flitiga med att leverera möjligheter som proaktivt mildrar riskerna, samtidigt som användarupplevelsen optimeras. BlueJeans nya innovationer för säkerhet och användarupplevelse utgör en balans mellan säkerhet och användarvänlighet för att hjälpa företag att arbeta tryggt och produktivt. ”

Resurser
• AES-256 GCM-kryptering, Waiting Room, Non-Raise Hand-interaktioner och virtuella bakgrunder kommer att finnas tillgängliga för kundförhandsvisning i slutet av sommaren 2020. För att hålla dig uppdaterad kring de senaste funktionerna och tillgänglighet, besök gärna: www.bluejeans.com/products/meetings
• För ytterligare uppdateringar, vänligen följ @BlueJeansNet på Twitter
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-06-24
Animation av flerkanalig kontrollenhet med möjlighet till IO-Link Grundläggande faktorer för produktionseffektiviteten. CEVT kapar utvecklingstiden med 80% med hjälp av Ansys SPEOS
2020-06-23
Årets Hållbara Leverantör, 2019Sortimo lanserar mobil depå för att underlätta byggarbetarens arbetsdag​Hos Swecon snurrar hjulen fortfarandeLösningar för effektiv konstruktion av kopplingsskåpNya, slitstarka keramiska styr- och stödbultar nu tillgängliga från norelem Interroll och Modumaq ger maximal mångsidighet för Arvato Så kan ni mildra effekten av Corona på er försörjningskedjaVad bör du göra när hemmaarbete blir ett fenomen och risken för cyberattacker ökar?Solkompaniet växer med solelboomen
2020-06-22
Nu erbjuder Högskolan Väst fler korta kurser för industrin​DAF introducerar XF Unity EditionVågar man ansöka om omställningsstöd?​Näringsutskottets viktiga besked till gruvnäringenSchneider Electric levererar säkerhetslösningar till prestigeprojektet
2020-06-18
S-Rental blir en del av KH-Koneet GroupAGILOX Autonomous Mobile Robots sparar väsentliga kostnader genom Artificial Swarm IntelligenceSOTI gör företags IoT-ägande enklare med nytt enhetsstödVeeam visar hur de hjälper verksamheter att ta sina molndatastrategier till nya nivåer på VeeamON 2020 Logistik finns överallt - oavsett om du är logistiker eller inte Vindkraftsparken i Sunne tas i drift lagom till midsommarHär utvecklas nästa generations 5G-nät Henrik Johannesson ny styrelseordförande för Eurobattery MineralsNominera en gruvinnovation till Swedish Mining Innovation Award 2020
2020-06-17
Stor amerikansk efterfrågan på tråddetaljer i medicinsk utrustningMOTOMAN MH900Elfordon skapar nya risker för landets verkstäderSafe Control Materialteknik utökar sin ackreditering med två nya metoderAdvanced Engineering flyttar till våren 2021Ny VD på ELKO - Peter Wotz tar över från 1 juli Reviderad standard för bränslecellerFörnyat avtal resulterar i minskade utsläpp om 6 500 ton koldioxid årligenLEJS – Animation av elektrisk linjärenhet med korta cykeltiderMartin & Servera inför strategisk ruttplanering för optimerade transporter – tar hjälp av DescartesSäkra lasten lätt, snabbt och säkert med ErgolashWibax rengör för maximal produktionskapacitet på SunpineÅTERHÄMTNINGEN DRÖJER FÖR KEMI- OCH PLAST- OCH GUMMIINDUSTRINWibax fortsätter jobba för ett fossilfritt Sverige
2020-06-16
EDMOLIFT TILLKÄNNAGER NYTT DIGITALT KONCEPTPumpen som först skär sönder och sedan pumpar iväg, Netzsch såklart.Stålproduktionen minskade i majKonditionsanalys – Vad gäller egentligen?Framtidstron i handeln på väg tillbaka efter coronarasetSommarens största järnvägsarbeten – för punktligare tågresorPressinbjudan till Elmiadalen
2020-06-15
Energihantering allt viktigare i företagens hållbarhetsarbete, rapport från Schneider Electric​Miljonstöd för att nå helt fossilfria byggskivor och byggelement i träMRF justerar prognosen för tunga lastbilar (>16 ton)141 startup-bolag får dela på 42 miljonerAlgeco förvärvar WexusDEHNclip – ny klämma för armeringsjärn som halverar monteringstiden vid installation!Internationellt logistikföretag skapar hållbara transporter i Malmö hamnSolör Bioenergi förvärvar Vasa Värme
2020-06-12
Standardmässigt traverser upp till 42 m. spännvidd.CiRo XL maximerar livslängden på robotkablage Protolabs lanserar ny tjänst - levererar CNC-frästa delar från stora block på bara en dagSpridarplattor – höjer prestanda och sänker kostnader!Lansering av unik kunskapsdatabas för produktion och tillverkningKoldioxidavtryck från olika typer av avloppsreningsverk
Annonser