SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Brittiska trumhanteringstillbehör

För kunder över hela världen
Grab-O-Matic trumhanteringsutrustning är robust och pålitlig. Vårt breda utbud av gaffeltruckar för att flytta, lyfta och tippa trummor har säkra greppsystem och fungerar effektivt över hela världen.

Här är bara några av anledningarna till att du bör välja Grab-O-Matic trumhanteringsgaffelfästen, var du än befinner dig:

Fathantering för alla sektorer
Högkvalitativ utrustning till olje-, kemi-, logistik- och verkstadsindustrin som levereras över hela världen och har ett rykte i världsklass som du kan lita på. Oavsett om du vill lossa fat med kemikalier, luta och hälla vätskor eller helt enkelt stapla fat på pallar, har vi den perfekta trumhanteringsutrustningen för dina behov:
• Ett urval av griphuvuden för att säkert ta tag i dina trummor
• Expertråd om du behöver midjegripare, fälggripare eller basgripare
• Enkel-, dubbel-, trippel- eller fyrhuvuden trumhanterare för att påskynda dina operationer
• Trumhanterare för fotgängare för begränsade utrymmen
• Rostfria enheter för riskfyllda områden
• Unikt snabbkopplingssystem för snabbhet och säkerhet

Fathantering i svåra miljöer
Vi tillverkar vår trumhanteringsutrustning för att fungera säkert i en mängd olika miljöer genom att använda de bästa materialen och experter på konstruktionstekniker. Trummhanterarna är rent mekaniska i drift (ingen el eller hydraulik), vilket innebär att Grab-O-Matic-produkter är mycket lätta att underhålla och klarar av extrema förhållanden inklusive:
• Utmanande klimat : kunder använder framgångsrikt våra gaffeltruckar i extrema temperaturer, från 50°C (i Mellanöstern) till under -60°C (i Alaska).
• Farliga zoner: våra ATEX Grab-O-Matic trummhanteringstruckar är godkända för säker användning i riskområden, inklusive zon 0, zon 1 och zon 2.
• Full diskning: ATEX trumhanteringsutrustning är också lämplig för gas- och dammzoner, och livsmedels- eller läkemedelsmiljöer där en fullständig diskning krävs.

Säker och effektiv trumhanteringsutrustning
Alla våra produkter tillverkas i Storbritannien enligt höga standarder och inspekteras individuellt för kvalitet. Våra trumhanteringstillbehör är CE-märkta och är tillverkade enligt ISO 9001:2015 standarder, utfärdade med fullständiga testcertifikat och driftsinstruktioner.

Apex Materialhantering
Vitmossevägen 1, Port 14
SE-554 75 JÖNKÖPING, SWEDEN
+46 (0) 36-18 80 85
www.apexmaterialhantering.se
info@apexmaterialhantering.se
Kontaktinformation

Apex Materialhantering

Postadress
Vitmosse­vägen 1, Port 14
55475 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556591-1749
Grundat: 2000
Anställda: 1
Välkommen till Apex Materialhantering

Vi erbjuder bland annat ett brett sortiment av behållare för farligt avfall och kemikalier. Våra containrar och omrörare kan användas både inom allt från tillverkningsindustri till restaurang.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Magnus Davidsson
Produkt - & Projektchef
036-18 80 85

Filmer

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll
Tippcontainer EXPO
Grab-O-Matic Fatvändare SC10
Fatlyft Grab-O-Matic 1-DLR

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
BigCommerce nya stora produktuppdateringRekordmånga byggföret­ag på bäst-i-Sverige-listanNyinvigning av XL-BYGG A-trä Momentum förvärvar ZRS Testing Systems Utökar Red Hat Trusted Software Supply Chain
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd