SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Unikt Quick Release System

Minskar risken för olyckor och sparar tid
Denna unika säkerhetsinnovation eliminerar behovet för gaffeltrucksföraren att kliva ner från hytten för att säkra trumgreppen vid gafflarna med T-bultar och kedjor, vilket minskar risken för olyckor, sparar tid och ökar produktiviteten!

Grab-O-Matic Quick Attach and Release System har utvecklats för att spara tid och öka säkerheten vid fastsättning av mekaniska gaffelfästen på en gaffeltruck.

Hur fungerar det?
En vagnskrokplatta är fastskruvad i mitten av gaffeltruckens vagn. Den kan sitta kvar permanent eftersom den inte stör normala lyft och förflyttning av pallar och är bara 300 mm bred.

När gafflarna är helt insatta i gaffelfickorna och höjt låses en fjäderbelastad spak bakom vagnens krokplatta och släpper först när enheten sänks till marken. Detta vänder åtgärden och gafflarna kan dras ut från enheten.

Vad är fördelarna?
De största besparingarna görs om truckföraren ständigt byter gaffelfästen eller flyttar från pallar tillbaka till trumgrepp flera gånger om dagen. Avkastningen på den initiala investeringen är mycket snabb på grund av de betydande tidsbesparingar som realiseras och motsvarande säkerhetsfördelar.

• Eliminerar behovet för truckföraren att kliva ner från sin hytt för att säkra trumgreppen till gafflarna med traditionella metoder som "T"-bultar eller kedjor
• Sparar värdefull tid när du byter tillbehör
• Säkrare eftersom QR-systemet minskar risken för olyckor eftersom tillbehören alltid är säkrade på gaffeltrucken
• Ökad produktivitet
• Kompatibel med alla typer av gaffeltruckar inklusive sidoförskjutningar
• Det snabbaste, enklaste och säkraste sättet att säkra tillbehör till gaffeltrucken
• Rostfritt stål och ATEX-enheter finns också

Ramarna för snabbfäste och släppning av trumman är universella med alla nuvarande Grab-O-Matic-pelare och griphuvuden och är ett säkert och effektivt sätt att fästa Grab-O- Matics på vilken gaffeltruck som helst.

Den är tillgänglig för de flesta av Grab-O-Matic-sortimentet av gaffeltruckar, trumrotatorer, midjegripare, trumhantering, snöplogar, basgripare och trumburar och kan integreras på många skräddarsydda föremål om det behövs. Rostfritt stål eller ATEX-enheter kan också levereras med ett Quick Attach and Release System.

Systemet har bevisats i stor utsträckning i fält under ett antal år med över 100 enheter som för närvarande används, alla med positiv feedback från slutanvändarna på grund av användarvänligheten, kostnadsbesparingar i tid och ökad säkerhet.

Om du letar efter ett kostnadseffektivt sätt att spara tid, öka produktiviteten och säkerheten, vänligen KONTAKTA OSS för att diskutera dina alternativ för en ny trumhanterare eller gaffeltruck-tillbehör utrustad med det unika trumhanteringssystemet för snabbfästning och frigöring.

Apex Materialhantering
Vitmossevägen 1, Port 14
SE-554 75 JÖNKÖPING, SWEDEN
+46 (0) 36-18 80 85
www.apexmaterialhantering.se
info@apexmaterialhantering.se
Kontaktinformation

Apex Materialhantering

Postadress
Vitmosse­vägen 1, Port 14
55475 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556591-1749
Grundat: 2000
Anställda: 1
Välkommen till Apex Materialhantering

Vi erbjuder bland annat ett brett sortiment av behållare för farligt avfall och kemikalier. Våra containrar och omrörare kan användas både inom allt från tillverkningsindustri till restaurang.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Magnus Davidsson
Produkt - & Projektchef
036-18 80 85

Filmer

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll

Tippcontainer 3S Tippningsbar åt tre olika håll
Tippcontainer EXPO
Grab-O-Matic Fatvändare SC10
Fatlyft Grab-O-Matic 1-DLR

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
BigCommerce nya stora produktuppdateringRekordmånga byggföret­ag på bäst-i-Sverige-listanNyinvigning av XL-BYGG A-trä Momentum förvärvar ZRS Testing Systems Utökar Red Hat Trusted Software Supply Chain
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd