SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Coloreel säkrar mångmiljonavtal

Med stor producent i Asien
Coloreel meddelar idag att man har ingått ett avtal värt 20 miljoner kronor med en framstående asiatisk producent. Den nya samarbetspartnern har en kundbas bestående av många globala varumärken. Detta avtal markerar en viktig milstolpe för Coloreel och deras unika erbjudande.

Det svenska företaget Coloreel har på kort tid blivit kända för sin banbrytande innovation för brodyr. Företagets teknik gör att producenter kan färga en vit tråd till ett obegränsat antal färger i realtid, samtidigt som produktiviteten förbättras med hjälp av digitalisering och ökad automation. Tekniken sparar också upp till 97% vatten jämfört med traditionell trådfärgning, vilket ger väsentliga miljöbesparingar för textilindustrin.

Samarbetet med den asiatiska producenten understryker Coloreels förmåga att möta de växande behoven innovativa och hållbara lösningar hos tillverkare och varumärken över hela världen. Den första leveransen av enheter för direkt trådfärgning sker redan under oktober i år, men majoriteten av volymen kommer att skeppas under 2024.

"Vi är stolta över detta partnerskap och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa högkvalitativa produkter med hjälp av vår patenterade teknik. Det här avtalet är ett bevis på att vårt erbjudande kan bli en viktig del i att göra massproduktion inom klädbranschen mer hållbar, samtidigt som vi ger dem fantastiska möjligheter för design och kreativitet" säger Torbjörn Bäck, VD på Coloreel.

För mer information kontakta:
Torbjörn Bäck, VD Coloreel
torbjorn.back@coloreel.com
0761-109177

Elin Wengström, VP Marketing Coloreel
elin.wengstrom@coloreel.com
0769-495901

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Innovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVI
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!