SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Colt utökar sitt partnerskap med Equinix i Sverige

Denna trend förväntas fortsätta under 2023
Det digitala infrastrukturföretaget Colt har valt att utöka sitt samarbete med Equinix genom att skapa fler interconnection-sammankopplingar i Sverige. Svenska företag får därmed tillgång till Colts On Demand-infrastruktur som är sammankopplad med Equinix Fabric i Sverige.

Colt ser en betydande ökning av antalet on demand-kunder som själva tillhandahåller sina nätverkstjänster, med en tvåsiffrig intäktstillväxt under 2022. Denna trend förväntas fortsätta under 2023 och framåt.

– Nätverket är katalysatorn för omvandling, för företag som vill flexa, digitalisera och förbli relevanta, men det kan vara otroligt komplicerat att hantera denna infrastruktur - särskilt om det görs i mer än ett land. Företagen upplever redan motvind 2023, och det sista de behöver är att hållas tillbaka av långa kontrakt och oflexibla tjänster, säger Mark Hollman, Vice President for Partner Development and Success på Colt, och fortsätter:

– I denna senaste utveckling av vårt långvariga partnerskap med Equinix har vi investerat i gemensam API-utveckling för att leverera en förenklad, automatiserad och förbättrad kundupplevelse över Colt On Demand- och Equinix Fabric-plattformar. Vi är verkligen glada över att kunna erbjuda detta i Spanien, Italien och Sverige samt de befintliga regionerna i Europa och Asien, vilket ger extraordinära anslutningar för våra kunder.

Med Colt On Demand Interconnect kan man som företag och organisation:

• Ansluta i nära nog realtid till sina egna lösningar genom Colt On-Demand vars fotavtryck består av 31 000 byggnader som är interconnection-sammankopplade i 11 regioner till plattformen Equinix, som erbjuder end-to-end-anslutning till Equinix datacenter och digitala tjänster.
• Snabbt skala upp sin infrastruktur för att uppfylla kundernas krav.
• Reagera snabbare på snabbt föränderliga marknadsförhållanden.
• Genomföra komplexa digitala transformationen i vetskap om att de har en flexibel, motståndskraftig konsumtionsbaserad infrastruktur som grund.
• Starta och optimera sin övergång till molnet, vilket eliminerar behovet av lokal maskinvara och som stöttar ESG-initiativ.
• Slippa hantera flera partners och upkopplingsavtal över flera geografiska områden, och i stället få tillgång till säker, motståndskraftig end-to-end-infrastruktur och förstklassig eftermarknadssupport som en del av ett och samma globala partnerekosystem.

Colt är en av de få nätverksleverantörer på Equinix Fabric som kan erbjuda flexibel on demand-anslutning och digitala tjänster i global skala samt last mile-anslutning till tiotusentals on-net-adresser via API eller portalbaserad självprovisionering.

Läs mer om partnerskapet mellan Colt och Equinix här: https://www.colt.net/why-colt/partners/equinix/.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-31
Fem sätt att skydda hemmet mot inbrott i sommarSå ska AWS göra det lättare att nå AI-målen Tre nya varumärken till batterialliansen AmpShare Gör det enklare att bygga generativa AI-modellerMatts Rylander ny VD för Mal Proff i Sverige
2023-05-30
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
2023-05-29
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt
2023-05-25
Gnosjö har Nordens största hydromatpark VBN Components nya maskinVad företag ska tänka på vid val av företagsabonnemangDubbade däck på hjul­lastaren ger säker snöröjningTillkännager Partner Award-vinnarna på SPHERE23