SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Colt utökar sitt partnerskap med Equinix i Sverige

Denna trend förväntas fortsätta under 2023
Det digitala infrastrukturföretaget Colt har valt att utöka sitt samarbete med Equinix genom att skapa fler interconnection-sammankopplingar i Sverige. Svenska företag får därmed tillgång till Colts On Demand-infrastruktur som är sammankopplad med Equinix Fabric i Sverige.

Colt ser en betydande ökning av antalet on demand-kunder som själva tillhandahåller sina nätverkstjänster, med en tvåsiffrig intäktstillväxt under 2022. Denna trend förväntas fortsätta under 2023 och framåt.

– Nätverket är katalysatorn för omvandling, för företag som vill flexa, digitalisera och förbli relevanta, men det kan vara otroligt komplicerat att hantera denna infrastruktur - särskilt om det görs i mer än ett land. Företagen upplever redan motvind 2023, och det sista de behöver är att hållas tillbaka av långa kontrakt och oflexibla tjänster, säger Mark Hollman, Vice President for Partner Development and Success på Colt, och fortsätter:

– I denna senaste utveckling av vårt långvariga partnerskap med Equinix har vi investerat i gemensam API-utveckling för att leverera en förenklad, automatiserad och förbättrad kundupplevelse över Colt On Demand- och Equinix Fabric-plattformar. Vi är verkligen glada över att kunna erbjuda detta i Spanien, Italien och Sverige samt de befintliga regionerna i Europa och Asien, vilket ger extraordinära anslutningar för våra kunder.

Med Colt On Demand Interconnect kan man som företag och organisation:

• Ansluta i nära nog realtid till sina egna lösningar genom Colt On-Demand vars fotavtryck består av 31 000 byggnader som är interconnection-sammankopplade i 11 regioner till plattformen Equinix, som erbjuder end-to-end-anslutning till Equinix datacenter och digitala tjänster.
• Snabbt skala upp sin infrastruktur för att uppfylla kundernas krav.
• Reagera snabbare på snabbt föränderliga marknadsförhållanden.
• Genomföra komplexa digitala transformationen i vetskap om att de har en flexibel, motståndskraftig konsumtionsbaserad infrastruktur som grund.
• Starta och optimera sin övergång till molnet, vilket eliminerar behovet av lokal maskinvara och som stöttar ESG-initiativ.
• Slippa hantera flera partners och upkopplingsavtal över flera geografiska områden, och i stället få tillgång till säker, motståndskraftig end-to-end-infrastruktur och förstklassig eftermarknadssupport som en del av ett och samma globala partnerekosystem.

Colt är en av de få nätverksleverantörer på Equinix Fabric som kan erbjuda flexibel on demand-anslutning och digitala tjänster i global skala samt last mile-anslutning till tiotusentals on-net-adresser via API eller portalbaserad självprovisionering.

Läs mer om partnerskapet mellan Colt och Equinix här: https://www.colt.net/why-colt/partners/equinix/.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
2023-11-27
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning
2023-11-24
Delta i Wexoes fantastiska julkalender 2023 Öka effektivitet såväl som produktivitet med RFIDTre steg mot Enterprise Asset ManagementViktig leverans för Cometto i NorgeDesigna din unika arbetsstation eller vagn
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer