SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Container Basic Store för invallning av fat och IBC

Säker och smidig kemikalielagring
DENIOS introducerar nu sitt senaste tillskott till sortimentet - containern Basic Store. En lösning utformad för att säkert och smidigt förvara stora mängder oljor, kemikalier och andra farliga ämnen.

Basic Store förvaringssystem kommer i två storlekar och inkluderar ett integrerat uppsamlingskärl, vilket ger en säker plats för att lagra miljöfarliga ämnen som kemikalier, bensin, brandfarliga ämnen, spolarvätska och spillolja. Olje- och kemikalierummet är konstruerat för blandad förvaring av upp till 48 fat eller 12 IBC, vilket ger användaren flexibilitet i sina lagringsbehov. Dessutom är det lättsluttande taket utformat för att förhindra ansamling av regnvatten, vilket säkerställer att innehållet förblir säkert och skyddat under alla förhållanden.

Säkra skjutdörrar minskar risken för vindlaster

En enkelcontainer är som standard utrustad med slagdörr och dubbelcontainrar med skjutdörrar. Skjutdörrar utesluter behovet av extra utrymme framför containern och de förvarade kemikalierna blir mer lättillgängliga och hanterbara. Containern går dessutom att flyttas med gaffeltruck om behovet finns, då den flexibelt står på fötter och är underkörbar.

- Vi på DENIOS är glada att kunna erbjuda en smidigare variant av miljöcontainer som garanterar en lång livslängd och pålitlighet. Med en standardiserad design och hållbarhet har Basic Store en hög kvalitet till ett pris som gör din affär lönsam och långsiktig. Det är ett kostnadseffektivt och optimalt val för smidig hantering av dina kemikalier, säger Magnus Karlsson, säljare av teknik- och miljöcontainer på DENIOS AB.

Hållbar kemikalieförvaring i fokus

Containern har en lång hållbarhet tack vare förzinkade komponenter och högvärdig 2K-lackering. Lösningen är även utformad med en konsekvent standardisering av utförandet, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet till ett lönsamt pris.

- För att göra processen smidigare levereras Basic Store komplett monterad till din verksamhet. Vi erbjuder också fullständig support genom hela processen, från första förfrågan till driftsättning, avslutar Magnus Karlsson på DENIOS AB.

Läs mer om miljöcontainer här.
Kontaktinformation
Postadress
Dator­gatan 3
56133 Huskvarna
Besöksadress
Dator­gatan 3 5tr
56133 Huskvarna
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556613-7930
Grundat: 1986
Anställda: 8
Välkommen till DENIOS AB

I mer än 35 år har vi hjälpt företag - oavsett om det är ett tvåmansföretag eller en stor koncern - att leva upp till det ökande ansvaret och minimera riskerna för människa och miljö vid hanteringen av kemikalier. Med förvaringslösningar, där man kan lagra farliga ämnen på ett säkert och lagenligt sätt. Med produkter, som underlättar hanteringen och skyddar personalen från kontakt med skadliga substanser. Med rådgivning kring säker förvaring och hantering av kemikalier. Med förbrukningsprodukter så som spillskydd, absorbenter och trasor.

Som PARTNER FÖR MILJÖN erbjuder vi våra kunder en säker helhetslösning med produkter och kunskap för smidigare och säkrare kemikaliehantering. Utöver våra standardprodukter utvecklar vi koncept och lösningar för lagring och hantering av farliga ämnen, hela vägen till individuellt planerade lösningar, specialanläggningar och stora anläggningar.

För detta ändamål erbjuder vi en kompetent projekthandläggning - från rådgivning och planering via egen produktion och montering till kontroll och driftsstart. Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2008 – ISO 9001:2000

Kontakter

Elina Pöyliö
Marknad
036-39 56 60

Filmer

Påkörningsskydd och avspärrningar

Påkörningsskydd och avspärrningar
Förvaringsskåp plåt
Hurtsar från DENIOS
Fatkärra SecuComfort
Test av uppsamlingskärl vid brand
Brandklassade kemikalieskåp
Uppsamlingskärl för fat PolySafe
BioX

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-08
Mindre än 1 år efter brandenFörbättrad produktionseffektivitet Veeam lanserar Kasten V7.0 Zaptec växer 14% Glöm inte kolmonoxid­larmet till din båt!
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest
2024-05-03
Högsta EMC klassifice­ringen för militärt brukSätt kryss i kalendern för 14-17 majWho we are, We are Jens S!Elektrifierade bygg­arbetsplatser är möjligaHar du din biljett till Elmia Automation ännu?
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!