SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

DENIOS lanserar nytt rostfritt fat

För säker förvaring av kemikalier och farliga ämnen
Nytt UN-godkänt rostfritt fat för farligt gods.

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt som uppfyller höga säkerhetskrav. Våra rostfria stålfat erbjuder hållbarhet, styrka och korrosionsbeständighet, säger Linus Jacker, vd på Denios. De rostfria faten finns i storlekar från 30-213 liter och klarar temperaturer på upp till 200 °C vilket förenklar eventuell uppvärmning i produktionsprocessen. Förutom att de är livsmedelsgodkända är de även UN-godkända vilket underlättar handhavandet hela vägen.

Fördelar med att använda rostfria stålfat:

1. Korrosionsbeständighet: Rostfria stålfat är kända för sin höga korrosionsbeständighet, vilket gör dem lämpliga för att lagra en mängd olika ämnen, inklusive syror, kemikalier och livsmedelsprodukter. De är också resistenta mot korrosion, vilket förhindrar att det bildas rost på fatets yta och skyddar innehållet.

2. Hållbarhet: Rostfria stålfat är mycket tåliga och hållbara, vilket gör dem till ett utmärkt val för att lagra och transportera tunga material och produkter. De är motståndskraftiga mot stötar, repor och deformation och kan användas under många år utan att förlora sin form eller styrka.

3. Enkel rengöring: Rostfria stålfat är enkla att rengöra och desinficera, vilket är särskilt viktigt när man använder dem för att lagra livsmedel eller farmaceutiska produkter. De har en slät och jämn yta som gör det svårt för smuts och bakterier att fastna.

4. Miljövänlighet: Rostfria stålfat är en miljövänlig lösning eftersom de kan återanvändas och återvinnas. De är också hygieniska och kan hjälpa till att minska risken för kontaminering, vilket gör dem till ett säkert och pålitligt val för lagerhantering.

5. Flexibilitet: Rostfria stålfat finns i olika storlekar och former, vilket ger användarna möjlighet att välja det som passar bäst för deras specifika behov. De kan användas för att lagra och transportera allt från livsmedel och kemikalier till medicinsk utrustning och industrimaterial, vilket gör dem till ett mångsidigt val för företag och organisationer inom olika branscher.

Med UN-godkända rostfria fat fortsätter DENIOS AB att erbjuda säkra och pålitliga lösningar för hantering av farligt gods. Genom att erbjuda en produkt som är både UN-godkänd och lämplig för såväl livsmedel som korrosiva material skiljer sig företaget från konkurrenterna och stärker sin strategi genom att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller höga krav på säkerhet och miljöskydd. På denios hemsida finns olika storlekar och modeller av rostfria fat för beställning.

Elina Pöyliö Jacker
Pressansvarig Marknad
elP@denios.se
0727-311710
Kontaktinformation
Postadress
Dator­gatan 3
56133 Huskvarna
Besöksadress
Dator­gatan 3 5tr
56133 Huskvarna
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556613-7930
Grundat: 1986
Anställda: 8
Välkommen till DENIOS AB

I mer än 35 år har vi hjälpt företag - oavsett om det är ett tvåmansföretag eller en stor koncern - att leva upp till det ökande ansvaret och minimera riskerna för människa och miljö vid hanteringen av kemikalier. Med förvaringslösningar, där man kan lagra farliga ämnen på ett säkert och lagenligt sätt. Med produkter, som underlättar hanteringen och skyddar personalen från kontakt med skadliga substanser. Med rådgivning kring säker förvaring och hantering av kemikalier. Med förbrukningsprodukter så som spillskydd, absorbenter och trasor.

Som PARTNER FÖR MILJÖN erbjuder vi våra kunder en säker helhetslösning med produkter och kunskap för smidigare och säkrare kemikaliehantering. Utöver våra standardprodukter utvecklar vi koncept och lösningar för lagring och hantering av farliga ämnen, hela vägen till individuellt planerade lösningar, specialanläggningar och stora anläggningar.

För detta ändamål erbjuder vi en kompetent projekthandläggning - från rådgivning och planering via egen produktion och montering till kontroll och driftsstart. Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2008 – ISO 9001:2000

Kontakter

Elina Pöyliö
Marknad
036-39 56 60

Filmer

Påkörningsskydd och avspärrningar

Påkörningsskydd och avspärrningar
Förvaringsskåp plåt
Hurtsar från DENIOS
Fatkärra SecuComfort
Test av uppsamlingskärl vid brand
Brandklassade kemikalieskåp
Uppsamlingskärl för fat PolySafe
BioX

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884