SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dell utöker Inspiron-serien med lansering av nya modeller

Extra prestanda till krävande uppgifter
Dell Technologies presenterar nu den nya Inspiron-familjen – Inspiron 13, 14, 16, Inspiron 2-in-1 samt Inspiron Plus, i storlekarna 13-tum, 14-tum och 16-tum. De nya enheterna kommer med Windows 11 och 12:e generationens Intel® Core™-processorer eller AMD Ryzen™ 5000-seriens processorer med AMD Radeon™-grafik.

– Vi lever i en värld där människor – särskilt yngre– vill hålla kontakt med vänner, familj och världen – gärna med ett enda knapptryck. Det här är vad som inspirerade vår senaste Inspiron-serie, samtidigt som vi satsat på produktivitet och kvalitet, säger Kevin Terwilliger, Vice President, Client Product Group på Dell Technologies.

Nya Inspiron Plus

De nya bärbara Inspiron Plus-datorerna är designade för att ge extra prestanda till kreativa projekt och andra krävande uppgifter. De har de senaste 12:e generationens Intel® Core™ H-seriens processorer och valbar NVIDIA GeForce RTX 3060-grafik, vilket möjliggör snabb foto- och videoredigering. När den är konfigurerad med en GeForce RTX 3060 GPU, ges även tillgång till en uppsättning NVIDIA Studio-verktyg, bland annat Broadcast- och Canvas-appar.

Videochatt blir också bättre med Inspirons senaste teknik. De kommer med en inbyggd FHD-webbkamera med brett omfång och dubbla mikrofoner som fångar röster distinkt, medan ekodämpning och AI-baserad brusreducering minskar bakgrundsljudet.

Eftersom många tillbringar mer och mer tid framför skärmar är det viktigt att hålla ögonen bekväma. Därför är Inspiron Plus-serien utrustad med ComfortView Plus, en lösning som minskar skadligt utsläpp av blått ljus utan att göra avkall på färgerna.

Dell introducerar även Inspiron 14 Plus, designad för dem som föredrar en mindre enhet. Inspiron 14 Plus är designad för att erbjuda prestanda i en mobil enhet, vilket är fördelaktigt för de som ofta är på språng.

Inspiron 13, 14 & 16 och Inspiron 2-in-1

Inspiron 13, 14, 16 och 2-i-1 är smidiga datorer för mer vardagliga behov. De tillverkas för dem som mest vill kolla e-post, göra inlägg på sociala medier eller streama musik och filmer. Enheterna är anpassningsbara, vilket gör att kunder kan välja de funktioner som de tycker är viktigast, med valfria färger, fingeravtrycksläsare, bakgrundsbelysta tangentbord och mer.

Den nya serien kommer med FHD+-upplösning, DC-dimning och tillvalet ComfortView Plus, vilket ger användare komfort även under längre perioder framför skärmen. De har ett bildförhållande på 16:10 och smala ramar för mer visningsutrymme.

Dells tanke med att hålla familj och vänner nära genomsyrar de nya funktionerna som nu erbjuder fler anslutningar. Produkterna är bland annat utrustade med en inbyggd FHD-webbkamera och dubbla mikrofoner med brusreduceringsteknik.
Kontaktinformation

AxiCom

+46 737 25 07 80
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Box 1313
11183 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556578-0581
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Anders Wollner
+46 737 25 07 80

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-09-16
Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
2022-09-15
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security AllianceBeijer Almas dotterbolag Lesjöfors expanderar Hainbuch utökar portföljen för snabbväxlingTrumhanterare för fotgängare Dubbla utmärkelser till NSK vid Toyotas prisutdelningPeab storsatsar på drift och underhållIranskkopplad hackergrupp i ny cyberattackvåg Bixia och BatteryLoop i nytt samarbeteBanbrytande ekvation kan ge vassare kvantdatorerIvanti utökar Neurons plattform Nu lanserar vi på Netigate textanalys! Skarta Energy & Tohmajärvi kommun inleder samarbete
2022-09-14
Framtidens antenn är härNyindustrialiseringen är i riskzonenModern elinstallation med ConradNu lanserar Processus sin nya hemsidaMissa inte Världssjöfartens dag 2022!Nu välkomnar vi Pappelina till Pretopia!Plastspecialist lanserar ny serie av återvunna materialNy certifierad partner till Bosch RexrothLLB Expo tillbaka Behöver du låna pengar till en fastighet
2022-09-13
Spara tid, pengar och klimatVälkommen till årets Framtidsvecka!SSG Fluiddagar arrangeras 26-27 oktoberDuni Group medverkar på ScanpackPressinbjudan Fastighets­Mässan Malmö 2022Pressinbjudan Elmässan SydNya funktioner i IVECO ON Easy WayBasefarm byter namnHållbara leveranser är en konkurrensfördel Lambertsson Logistics tecknar stor affär i västSOTI:s plattform växer Efterfrågar tydlighet kring digital transformation Bosch, Fein och Rothenberg lanserar batterialliansenUtmattning största problemet med videomöten
2022-09-12
Fler solceller och minskad elförbrukningRekordstart på Elmia Husvagn Husbil Swecons nye marknadschef David AlströmIndustritvättar till behållare från 30 till IBC 1000 literMolnexperten Cloudreach etablerar kontor i StockholmCirkulära material och flöden i fokusEn mer flexibel produktionPresenterar nästa generations battericellerVälkomnar Rederi AB Uman som ny medlemDetaljhandeln tror på digitala medarbetare
2022-09-09
Swecon tillbaka på Entreprenad LiveUppgradera er produktion Ett par räcker - Harting TW1STERFabeo ställer ut på Entreprenad Live!Möjlighet för Sverige att ta tätenNytt förtroende av företag inom Storskogen AB