SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Desinfektionsskåp för livsmedelsindustrin

Hygienisk, snabb och säker rengöring till 99,9%.
Arbetsmiljömässigt är det en lättnad för personalen som slipper den tunga och slitsamma rengöringsprocess som är rådande idag.

• Eftersom Desinfektionsskåpet ger en snabb rengöringsprocess så är tidsbesparingen mycket stor.

• Det ger en desinfektion som är 99,9% för utrustningen medan nuvarande desinfektionsprocesser ger ett resultat på 20% till kanske 50% i bästa fall.

• Själva desinfektionsprocessen är mycket snabb. Från några sekunder till ett fåtal minuter.

Lätt att använda med maximal säkerhet. Om dörren öppnas efter att utrustningen har startats så bryts processen omedelbart. I skåpet är monterat rörelsesensorer som vid minsta rörelse i skåpet direkt bryter processen.

Desinfektionsskåpen är tillverkade i aluminium och vitlackerade på utsidan för enkel rengöring. Byggs i storlekar efter kundens behov.

Elskåpet är utrustad med mikrodator och pekskärm för styrning.

Pekskärmen ger information om pågående process, eventuell driftstörning, information med nummer om ett lysrör är defekt.

Mikrodatorn kan anslutas trådlös till nätverk. Programvaran kan uppdateras via nätverket eller via USB-minne.

Desinfektionsskåpet har 5 års garanti, elskåpet 2 års garanti. CE-märkt och tillverkat i Sverige.

I skåpen är de aktiva lysrören AirZing PRO 5040 med UV-C-ljus från Osram med medellivslängd på 10800 timmar, dvs. c:a 10 års drift med 3 timmars daglig användning.

Desinfektionsskåpet levereras komplett, ansluts till 230V och är därefter färdigt för drift.

Ring för mer information: 08-504 900 42

Mer info

Svenska Miljö Logistik
Almedalsvägen 5
137 70 Dalarö
Vxl.: 08-504 900 42
Direkt: 0735-330 310
https://svelog.se
Kontaktinformation
Postadress
Almedals­vägen 5
13770 Dalarö
Region
Haninge
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
916403-3582
Grundat: 2007
Anställda: 3
Affärsmöjligheter!

Vi söker aktivt återförsäljare i Sverige och Norge som vill utnyttja möjligheten att engagera sig i att sälja INNOLIFT - verkligen ett genombrott inom materialhanterings- och transportindustrin.

Skicka ett mail till dealer@innolift.se så kontaktar vi dig för affärssamtal. Vi ser fram emot att diskutera INNOLIFT försäljning och distribution med dig!

Producerar du varor som du levererar till direkt kund?
Skulle det underlätta om kunde lasta dina produkter på pall?

Får jag presentera ett ovanligt listigt lasthjälpmedel för dig?
Den heter Innolift och är tre maskiner i en.
Innoliften fyller funktionen som Pallyftare / Truck / Bakgavellift allt i en och samma maskin
Innoliften lyfter 600 kg / lyft. Även 2 modeller som lyfter 1000 kg.
Innoliften lyfter upp till 1200 mm, beroende på modell.
Inoliften spar tid.
Innoliften minskar risken för slitageskador.
Klicka på filmen!!!
Ring mig sedan så svarar jag på dina frågor.

Du når mig på 0735-330 310, 08-504 900 42.
Jag heter Anders

Innoliften kan vara intressant för dig som säljer och levererar pellets (max 1000 kilos pallar)

Ps. Innoliften finns för i storlek för bilar typ VW Caddy, för Renault Trafic, för Mercedes Sprinter och för mindre flakbilar Ds.

Agenturer

Easy Stacker 800, Danmark (Generalagent)
Ofta levereras färdiga vinterhjul och sommarhjul på pall och då vill man undvika manuell hantering av däcksatsen. Det blir också vanligare i däckbranschen att däckhotellen säljer in tjänsten däcklagring till bilhandel. Däckklämman gör det möjligt att plocka en däcksats direkt från lagerhyllan och placera däcksatsen på pall (eller direkt på golvet) utan manuell hantering. Pallen lastas sedan i transportbil för vidare transport till bilhandeln som sköter bilägarens hjulskifte. Däckklämmans arbetsområde är: från/till hyllplan upp till 6 nivåer från/till däckkärra från/till pall från/till golv från/till golv i transportbil Plocka hela däcksatsen från pall eller hylla eller golvet. Klämaggregatet är utvecklat för däck, med eller utan fälg. Kompatibelt med FEM2
Frendix, Finland (Generalagent)
Däckstaplare och Däckhyllor för däcklager. Fasta eller flyttbara hyllor upp till 9 nivåer. Eliminera manuella lyft och arbetsskador och öka lagringskapaciteten med 50%. Perfekt för däckhotell. Däckstaplare och däckkärror ingår för att få bort all manuell hantering innan monteringen på bilen. Med WiFi & lagerhanteringsprogram för optimal effektivitet. Vi levererar till Sverige och Norge.
INNOLIFT, Finland (Generalagent)
Unik truck som lyfter både last och sig själv in i skåpbilen, på flaket eller släpet.
Palomat, Danmark
Palomat - för enkel hantering av pallar
SveLog, Sverige (Generalagent)
Balpressar, komprimatorer, kärlpressar och säckpressar samt övrigt teknisk utrustning för att minska volymen på restprodukter som wellkartonger, plast, brännbart avfall, plåtburkar, fat, plastflaskor, trälådor och träpallar. En balpress passar för well och plast. En Wellpack förvandlar wellkartonger till packmaterial. En komprimator hanterar well, plast, trä och en annan komprimator passar till brännbart och blött avfall. Vid luktproblem används Luktreduceringssystem. SveLog Kärltvätt är ypperlig för större köpcenter, sjukhus, kommuner, fastighetsbolag och företag med många kärl som kräver kontinuerlig tvätt för hygienisk hantering i alla utrymmen. Tvätten är utrustad med separat spolhandtag för annan tvättning, exempelvis kärlens utsidor. Alternativ kan även utvändig tvätt ske om det väljs som tillval. Ange vid beställning. Vid behov kan kärltvätten utrustas med effektiv vattenvärmare som ger tvättvatten på 65ºC. Kärltvätten är som standard utrustad med stos på baksida för koppling till utsug av vattenånga. Avloppet från kärltvätten kan placeras på valfri sida, eller på 2 sidor. Kärltvätten placeras på golv med fall mot avloppsbrunn. Skruvkomprimator för stora mängder wellkartonger eller träpallar. Träkross 2000 för industrin. Kärlpress är lämplig för brännbart avfall och plåtburkar samt annat material som inte expanderar för mycket. Frigolitskruven tar effektivt hand om frigoliten och minskar volymen till en bråkdel. Säckpress är perfekt för de flesta typer av små restprodukter som t.ex. små kartonger, plast, burkar, trälådor. Vår bandtugg tar effektiv hand om metallband och plastband som annars tar mycket tid och plats att hantera. Kärltömmare för tömning av innehåll från plastkärl till container eller komprimator är en viktig funktion för att undvika tunga lyft. En fatpress minskar volymen på 200 liters fat till en bråkdel. Olika typer av kvarnar varav SveLog AZ11 klara de flesta material. Spån i brikettmaskinen. Matavfall i ett storkök hanteras med vår Biokvarn. Alternativt hanteras komposterbart i vår Kompostmaskin. Glasflaskor samlas enkelt i specialkärl för snabb tömning. Sekretesskvarn för stora mängder sekretesspapper ger säkerhet och volymreducering. Har du tonvis med sekretesspapper så är detta rätt maskin och den optimala utrustningen för ekonomiskt, logistiskt, arbets- och miljömässigt rätt hantering av sekretesspapper för återvinning. Hantera säkerhetskänsliga dokument i egen regi inom företaget väggar. Det garanterar 100% säkerhet.

Kontakter

Anders Carlbark
08-504 900 60
0735-330 310

Filmer

Innolift in action!

Innolift in action!
Innolift i Volkswagen Crafter
Lasta på 90 sekunder med Innolift!
Frendix Flyttbara Däcklagerhyllor.
Frendix Flyttbara Däcklagerhyllor, principskiss
Innolift A600650 på Haag & Carlsson Bil i Nyköping
Innolift A600650 på J Bil Väsby
Innolift A600650 Båt & Trailer Huddinge
Innolift A600650 Söderbergs Bil Nyköping
Palomat för snabb och enkel hantering av pallar

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN