Digital körjournal ger mer tid till kunderna - industritorget.se
SÖNDAG 31 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Digital körjournal ger mer tid till kunderna

AB Sjöbohem är fastighetsbolaget som vill ligga i framkant när det kommer till digitalisering. De arbetar aktivt med att identifiera sin utvecklingspotential och genomför löpande nödvändiga förändringar.
Det gäller inte minst att komma ifrån manuell hantering av körjournaler för företagets servicebilar och istället arbeta digitalt. AddMobiles lösning matchade AB Sjöbohems behov och digitaliseringen tog ett rejält kliv framåt för det framåttänkande fastighetsbolaget.

AB Sjöbohem upplevde att deras servicepersonal fick lägga onödigt mycket tid på att hantera sina körjournaler istället för att fokusera på hyresgästerna. Det var dessutom tidskrävande för ekonomiavdelningen att sammanställa informationen från servicepersonalen och därefter säkerställa att den var korrekt.

– Det var så enkelt att våra problem löstes över en natt. Med körjournalen registreras och lagras alla körningar automatiskt.

På så sätt försvinner risken för handhavandefel och vi slipper merarbete eftersom informationen finns tillgänglig digitalt.

Uppkommer det någon fråga internt eller om Skatteverket skulle komma på besök är det så mycket enklare för oss att söka upp informationen, säger Kent Tillberg, Förvaltningschef på AB Sjöbohem.

När AB Sjöbohem får in akuta ärenden kan de nu effektivisera arbetsdagen genom att lokalisera och därefter skicka den servicebil som finns närmast platsen. På så sätt undviker de onödigt långa körningar och sparar både tid och pengar. En elektronisk körjournal bidrar också till en säkrare och tryggare arbetsmiljö. Genom GPS-utrustningen kan arbetsgivaren se var servicebilen och därmed också personalen befinner sig.

Det är extra viktigt för ensamarbetande servicepersonal.

– Körjournalen är enkel att installera och väldigt smidig att använda. Den har alltid fungerat och är en stor hjälp i vardagen. Har jag branschkollegor som letar efter en digital lösning för körjournal rekommenderar jag alltid AddMobile, säger Kent Tillberg.

AB Sjöbohem är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyreslägenheter och lokaler i Sjöbo kommun, Skåne. Företaget grundades 2005 och har idag 61 anställda. Bolaget ska vara en professionell fastighetsutvecklare som skapar attraktiva miljöer för boende, samhällsservice och verksamheter.

Arbetssättet genomsyras av enkelhet, fokus och ansvarstagande för en effektiv organisation byggd för att leverera en hög kundnytta. Visionen är att göra skillnad i utvecklingen och byggandet av Sjöbo kommun.

Lars Kandefelt
VD
lars.kandefelt@addmobile.se
040-66 33 101

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-25
Veidekke bygger vindkraftpark åt Stena RenewableTele2 har lanserat Sveriges första publika 5G-nätAllblästring AB förvärvar Britab ABRenta certifierar sin verk­samhet för kunder och miljöSvebio nöjda med Klimatpolitiska vägvalsutredningen men avvisar två av utredningens förslagBolt lanserar elsparkcyklar i Stockholm
2020-05-22
Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning28 nya Volvo hjullastare redo för tjänstgöringABB erbjuder skräddarsydda digitala verktyg och uppstartsservice i takt med att världen återvänder till arbetetSvårigheterna kring finansiering under den fjärde industriella revolutionenDanska personsökarsystem ger säkerhet och snabbare åtkomst till ramperna vid produktions- och logistikplatser.Färsk data från HubSpot visar positiva tecken på återhämtning i SverigePeanta Inventions AB ökar omsättningen med flera miljoner efter juridisk storsegerVattenfall tecknar avtal om klimatsmart fjärrvärme i London5G kommer revolutionera tillverkningsindustrin och driva digital transformation Från problem till lösning – Östersjöns alger ska förädlas till en biobaserad råvara för hygien- och rengöringsprodukter100 dagar med corona - antalet cyberhot har ökat med 33 procentKavli väljer Rejlers som helhetsleverantör av IT-tjänster
2020-05-20
Väderstad lanserar ett nytt innovativt stopphjul till TempoLyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i SverigeMakita lanserar ny bilningshammare LXT®SeaTwirl får patent i USADells nya Precision Workstations: Mindre, Snabbare, CoolareAtt bygga med limträ har aldrig varit enklareProtolabs utökar kapacitet för 3D-print investerar 12 miljoner euro Tre leveransutmaningar att hantera i CoronatiderLogistic Contractor har rekryterat Johanna Kindlund som teknisk chefMätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
2020-05-19
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
2020-05-18
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner allt
Annonser