SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dubbla utmärkelser för Fortinet

Vinner två Google Cloud Technology Partner of the Year
Cybersäkerhetsföretaget Fortinet meddelar idag att de har mottagit två 2024 Google Cloud Technology Partner of the Year Awards för säkerhet i kategorierna applikationer och infrastruktur.

Dagens utannonsering bygger på Fortinets mångåriga partnerskap med Google Cloud.

Som en del av Fortinet Open Ecosystem har Fortinets kunder tillgång till ett brett utbud av avancerade företagssäkerhetslösningar över Fortinet Security Fabric-plattformen.

– Vi är stolta över att återigen bli utsedd till en Google Cloud Technology Partner of the Year for Security. Det här är ett bevis på den sömlösa integrationen av våra lösningar med Google Cloud-tjänster över Fortinet Security Fabric-plattformen, möjliggjort av FortiOS, säger John Maddison, CMO på Fortinet.

Nedan är några exempel från de senaste Fortinet-nyheterna med Google Cloud:

Fortinet Unified SASE förenklar driften samtidigt som det möjliggör säker åtkomst med låg latens till webben, molnet och applikationer för den hybrida arbetsstyrkan.

FortiEDR integreras med Google Clouds säkerhetskommandocenter för att tillhandahålla synlighet i realtid och förbättrade möjligheter för att upptäcka incidenter och hot.

Fortinet FortiFlex hjälper Google Cloud-kunder att bättre optimera sina säkerhetsinstallationer och utgifter på Google Cloud genom användningsbaserad licensiering.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest