ONSDAG 22 JANUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dynamics by Sigma öppnar i Storbritannien

Dynamics by Sigma förstärker sitt erbjudande genom att expandera i Storbritannien.
Som resultat av en stark tillväxt, fortsätter Dynamics by Sigma sin utveckling och expanderar nu sin verksamhet till Storbritannien.

Med gedigen branschkunskap och erfarna konsulter, levererar, utvecklar och hanterar Dynamics by Sigma, Microsoft Dynamics-applikationer på ett sätt som stöder deras kunders sätt att arbeta.

Med en ständigt växande kundbas, har Dynamics by Sigma kontor och medarbetare i Sverige, Indien, Sydamerika och Polen. Nu öppnas även ett kontor i London för att möta behoven på den brittiska marknaden.

– Vi brinner för att hjälpa våra kunder med att vara så effektiva som möjligt, både hemma och på den globala marknaden. Dynamics by Sigma UK kommer att tillhandahålla tjänster över hela Storbritannien, men även internationellt och globalt. Vi fokuserar på företag som är komplexa, internationella och har en önskan att förbättra sin produktion och tillväxt, säger Colin Crow, VD på Dynamics by Sigma UK.

Dynamics by Sigma erbjuder konsulttjänster inom affärsrådgivning, implementering och applikationshantering.

De hjälper företag inom tillverkning, fältservice och grossistdistribution, att bli starkare, öka intäkterna och förbättra produktiviteten. Några av de ledande erbjudanden inkluderar Microsoft Dynamics 365, Internet of Things, Connected Field Service och Smart Office.

Sigma IT driver redan en framgångsrik verksamhet inom UX i Storbritannien. Hilary Stephensen, verkställande direktör där kommenterar:

– Det är härligt att Dynamics by Sigma öppnar upp på den brittiska marknaden. Vi kan se omedelbara möjligheter att kunna leverera användarcentrerade och tekniskt innovativa lösningar till nationella och globala företag, genom samarbete över hela vår grupp. Det är fantastiskt att se Sigma-familjen växa på detta sätt och vi ser fram emot att stödja Colin och hans team med den nya satsningen.

Dynamics by Sigma är en del av Sigma Group, med sina rötter i Sverige. Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga.

De kombinerar passion och teknisk kunskap för att hitta bättre lösningar. Sigma har 4 600 anställda i fjorton länder.

Tack vare Dynamics by Sigmas unika position på marknaden, kan de enkelt involvera Sigmas globala organisation för att ge sina kunder ett betydande och unikt värde.

Från och med den 4 december kommer Dynamics by Sigma i Storbritannien att finnas på Northumberland Avenue 8, London, WC2N 5BY, Storbritannien.

För mer information:
dynamics.sigmaea.co.uk
Telephone: +44 2031 376076

Colin Crow
Managing Director, Dynamics by Sigma UK
colin.crow@sigma.se
+44 791 23 88 722

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT
beatrice.silow@sigma.se
+46 703 79 1506

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-01-15
AdBlue® från Arom-dekor Kemi nu också i 4 l påse.Hållbarhet är en guldgruva av affärsmöjligheter!Fristads deltar i projekt för miljöeffektivare container­trafikDesignskydd för Calmarks engångsartikel beviljat i EU och USALångivaren DBT rekryterar två toppkrafter Honeywell lanserar steel mesh barrier, lightweight fall protection systemNu blir det lättare att sortera avfall i Upplands-Bro
2020-01-14
SSAB engageras i forskningsprojekt om metallbearbetning i FinlandAlfa Laval tar värmeåtervinn­ingsorder värd 125 milj krKyl och smörj med norelems nya sortiment av kylmedels­slangarÄnnu ett bolag klart för Comfort-kedjan!Kontract inleder det nya decenniet som ledande i Sverige på kundnöjdhetMiljoner till forskning inom astma och allergiModernisering av datacenter minskar Wexnets energi­användning ytterligareSchneider Electric presenterar TeSys Ö islandCastellum lyser upp med solelBatteritillverkaren Nilar lanserar ny energilagrings­lösning för villamarknadenErgofast introducerar MAX RB611T för najning av grövre dimensionerErbjudande från Zert Appen som ska styra upp hantverkarbranchen
2020-01-13
Granzow förvärvar trycklufts­avdelning av Kompauto Nordic.Indutrade förvärvar tysk leverantör av automations­lösningarHubSpot lanserar nya och användarvänliga funktioner i sitt Marketing Hub Enterprise-verktyg Södertälje Hamn moderniserar och investerar Tele2 Företag lanseras hos MittNätUnika installationslösningar från Assemblin när Helsingborg förnyasVäderstad finalist i IVAs företagstävling Smart industriUPS lanserar elcyklar i Stockholm15 nya fossilfria regionbussar i Västerbotten - 88% lägre växthusgasutsläpp Planetväxlar i en klass för sig!Fantastiskt år för Mercedes-Benz lastbilar!
2020-01-10
Nytt spännande koncept för framtidens automation.Fräsarna går på djupetTrollhättans truck expanderarNy Mimecast-rapport visar att dataförlust är finans­branschens främsta oros­faktorBygg inte höga hus i trä – det är för farligtBengt Widstrand ny VD för Finja Betong ABSveriges största solcellspark på gång i SträngnäsRecirkulering av pallar – för miljöns skullEn motor som pallar trycketMikroorganismer matas med giftgas för att producera biobränsleHydroscand erbjuder nu UNO-MATICEngcons grundare: Branschkollegor – ta ansvar och ställ krav!Materialflödet reproduceras perfekt i miniatyr med LEGO® Spännande om svenska framsteg inom forskning och teknik 2019Wästbygg AB bygger handelshus i Kristianstad
2020-01-09
EB80 multifunktionsmodul – en nyhet från Metal Work PneumatikNy app från Atlas Copco ökar intelligensen hos vakuum­pumparSwecamp Bomstadbaden – nöjd BAGA-kundVolkswagen Tiguan − Sveriges populäraste bilmodell hos privatköpareABB ska leverera kraft­försörjningen till Europas största batterifabrikCramo AB uppgraderar sin arbetsmiljöcertifieringInsyn i processen Framtidens digitala sjukhus­fastigheter testas på Central­sjukhuset i Kristianstad20 nya företagare med Widrikssons nyföretagar­programTvå av tre konsumenter föredrar hållbara transporter framför korta transporttiderSvensk artificiell intelligens kan revolutionera prostatacancerdiagnostikenNya tjänsten hjälper svenskar köpa solceller till bäst prisHon ska ta Bygma till toppositionAGA byter namn till Linde i januari 2020
2020-01-08
norelem förankrar säker­heten med nya lastbärande öglor och skruvarNya CP7755-serien ger dig full kontroll över kraften
Annonser