SÖNDAG 15 DECEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Eaton släpper nya RMQ Flat Enclosure

Kompakt och flexibel lösning som sparar tid

Eaton, ett mångsidigt företag inom kraftförsörjning och automation, lanserar RMQ Flat Enclosure, som är den minsta ytmonterade kapslingen i sitt slag. Produkten levererar hög flexibilitet och anpassning, bland annat för nödstoppstryckknappar och signallampor. Det är ett modulärt system för kapsling av kontrollkomponenterna i hela RMQ-serien.

RMQ Flat Enclosure är utrustad med elektromekanisk kontakt- och LED-element från RMQ Flat Rear-sortiment vilket ger lågt byggdjup.

Produkten kan snabbt installeras överallt – oavsett om det är en plan yta eller en monteringsskena. De underhållsfria terminalerna och möjligheten till verktygsfria anslutningar sparar också massvis med installationstid.

• Vi har skapat en intelligent produkt med lågt byggdjup som möjliggör individuella lösningar för många av våra kunder. Dessutom sparar den värdefull tid, så att fokus kan riktas mot viktigare saker än installationstid, säger Mattias Johansson, produktchef på Eaton i Sverige.

RMQ Flat Enclosure ska klara av tuffa arbetsmiljöer, mycket på grund av den höga skyddsnivån med IP66, IP67 och IP69. Den erbjuder också en hög kompatibilitet, eftersom den fungerar med alla enheter från RMQ-Titan-serien. Detta garanterar en lång livslängd, vilket gör den lämplig för ett brett applikationsspektrum.

• Det modulära systemet erbjuder flera alternativ över ett brett spektrum av applikationer. Allt från indikatorlampor, tryckknappar, knappmanövrerade tryckknappar, väljarknappar till nödstoppsknappar, säger Mattias Johansson.

De ytmonterade höljena med upp till fyra monteringshål, är konstruerade för att användas tillsammans med RMQ M22- eller M30-element. Det är till och med möjligt att kombinera M22- och M30-enheter i en enda kapsling.

RMQ Flat Enclosure är lämplig för säkerhetsrelaterade applikationer och har en iögonfallande gul färg som möjliggör snabb identifiering av nödstoppsknappen.

För mer information om RMQ Flat Enclosure läs mer här.

Kontakt:
Mattias Johansson
Field Product Manager, Eaton Electric AB, Sales
mattiasjohansson@eaton.com
+46 73 068 87 46

Anna Paues
Marknadschef Eaton Sverige
annapaues@eaton.com
+46 76 677 97 78

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-12-09
​Högsta säkerhetsbetyg till Nya Renault CapturSkolan som tränar framtida ledare i InstalcoMagdalena Forsberg ny ambassadör för Mitsubishi MotorsBilhandlarnas vardag kommer att hetta till!Trästommar håller ställningarna inom nyproduktion av flerbostadshus3D-modellering med hög byggbarhetÅrets Byggchef 2019 är Jeanette Rhodin KörössyDriftsäkerhet
2019-12-06
Pro 2 - Klassledande strömförsörjningABB och Stena Recycling i nytt miljösmart samarbeteGerdau och SKF i avtal för att förbättra produktiviteten vid brasilianska stålverkNu är det nya majestätiska vattenkraftaggregatet Sofia igång i Åsens kraftverkNy dragtruck för trånga utrymmen: Jungheinrich EZS 130Elvaco breddar utbudet inom LoRaWAN – lanserar fyra nya mätarmoduler till värmemätareAldrig ett tomt batteri!TEKONF – ett kompetent företag inom teknisk konfektionVolvo Group Venture Capital investerar i programvara för autonom mobilitetWingårdhs Arkitekter flyttar till Varvsstaden
2019-12-05
Exacta har förvärvat samtliga aktier i 3P Logistic ABNy version av IRONCAD nu här!SSAB inleder studie i Finland för fossilfri ståltillverkningDe brinner för plåt och senaste teknikenInterroll trummotorer får EHEDG-certifiering för högsta hygienkrav AWS och Verizon levererar 5G Edge Cloud Computing tillsammansDan Nilsson ny standardiseringschef på SISFyra av tio småföretagare har ingen hemsidaSiemens bygger vätgas­anläggning för utsläppsfritt energisystemKraftig 18V kolborstfri gäng­stångskap med extra kraftAllt viktigare med miljö­certifierat byggmaterialSomfy lanserar radiatortermostat för det smarta hemmetStora kostnadsbesparingar efter uppgradering av kondensorer hos drygt 150 butikerProduktnyhet December 2019 - IndustrifördelareDynamics by Sigma öppnar i Storbritannien
2019-12-04
Iscar Chatterfree och Solidmill Damaskus Maskinskydd förvärvar leverantör – stärker sin ledande position i Sverige Troax skapar nya möjligheter – på längden och på höjdenBranäsgruppen startar ett vasst samarbete – tar bort plastsugrören4,5 miljoner till AI-forskning i NorrbottenNu blir det lättare att resa fossilfritt i JämtlandErik ska bidra till att utveckla svensk industriUppsala kommun vinner årets Biogasutmärkelse 2019Visma förvärvar fintech­bolaget InyettEasyfairs renodlar varu­märket Empack och lanserar nya mässan Logistics & AutomationDB Schenker startar nytt i åtta länderCaterpillar lanserar nya bandschaktaren Cat D5 och förenklad namnstruktur
2019-12-03
PR-Plast Investerar för en ljusare framtidMetal Work Sverige AB söker en driven säljareSvenska bilförare väljer helst Volvo V60Peab bygger ut SCAs sågverk i BollstabrukStröman Maskin AB är ny generalagent för Johnston och Beam i SverigePanasonic förvärvar finsk värmepump­verksamhet7 av 10 svenska hantverkare genomgår sällan eller aldrig säkerhetsutbildningar på arbetsplatsen Veeam förutspår teknologi­trenderna för 2020 De är nominerade till Träpriset 2020Rejlers förvärvar Elproj teknik ABVerkstäder uppmanas hjälpa bilägare som är oroliga för brandrisk!Årets XL-BYGG leverantör 2019Så skapar ni en hållbar affärsmodell i 5 stegKylkedjan TESAB växer!En ny generation av axialfläktarVi välkomnar Peter Benjaminsson som ny försäljningschef Bygg
2019-12-02
Ny hemsida räcker inte för att nå ut på nya marknader
Annonser