MÅNDAG 17 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

EY i Sverige ska rekrytera 600 nya medarbetare under 2020

Rekryteringsbehoven är fortsatt stora för revisions- och rådgivningsföretaget EY.
EY planerar att anställa 600 nya medarbetare under året. Inom branschen är det mycket som händer vilket gör att ny kompetens behövs och digitaliseringen gör att kompetensbehovet breddas ytterligare.

EY har haft en bra utveckling de senaste åren. Under 2019 anställdes cirka 600 medarbetare i Sverige och EY planerar att anställa cirka 600 medarbetare även under 2020, varav 60 procent är nyexaminerade.

– Vår framgångsfaktor är att skapa de bästa förutsättningarna för både befintliga och framtida medarbetare. Därför prioriterar vi flexibla utvecklingsvägar och vi är ett stort globalt företag som kan erbjuda enorma möjligheter. Vårt rekryteringsbehov påverkas av kundernas behov, men vi har också ett stort framtidsfokus och vi ser nya kompetensbehov kopplat till ökad digitalisering och olika samhällsförändringar, säger Johan Pegelow, HR-direktör på EY i Sverige.

EY finns i 150 länder och har ca 260 000 medarbetare, vilket gör EY till ett av världens största nätverk för revisions- och konsultföretag.

– Vi tror på transformativt ledarskap med chefer som kan utveckla medarbetarna på bästa sätt. Våra medarbetare kan påverka sin egen utveckling och arbetssituation, vilket skapar förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö där medarbetarna trivs och känner sig motiverade. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären, säger Johan Pegelow.

EY finns för femte året i rad med på listan Great Place to Work "Världens bästa arbetsplatser" 2019 som röstas fram av EY:s medarbetare. EY rankas högst på listan för arbetsgivare inom ”professional services” och bland alla arbetsgivare på en 7:e plats. Universitets- och högskolestudenter utnämner EY som världens mest attraktiva arbetsgivare inom ”professional services” för fjärde året i rad i Universums undersökning. Undersökningen 2019 visar också att EY rankas som nummer två globalt bland ekonomistudenter. Universums undersökning baseras på svar från 247 000 studenter.

För mer information, kontakta:
Stina Gustafsson, PR-chef, EY i Sverige, 073-3550631, stina.gustafsson@se.ey.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-10
Reparbete med säkerheten i fokusDet började med en rostig amerikanare…Slipmedelstillverkare går samman för hållbarhet100 % tillverkarkompetens – innovativ och mångsidigHubSpots partnerprogram fyller 10 år – lanserar Solution Partner-programKährs träpellets certifierad enligt Sustainable Biomass Program för hållbar biomassaSolcellspark planeras för Hammarby SjöstadSchneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019Helsingborgsregionen är i toppen av Sveriges viktigaste logistiklägen NCC renoverar bostäder i Danmark för en miljardÖrebroregionen utsedd till årets kompetenslyft av Intelligent LogistikTESAB företag fixar hållbar kyla till Ica supermarket butik
2020-02-07
Reparbete med säkerheten i fokusGillar du innovation och produktutveckling - då är det här något för dig!Gripen E och GlobalEye avslutar utvärdering i FinlandVolvo Cars rapporterar ökad rörelsevinst på SEK14.3 miljarder för helåret 2019Sverigepremiär för Fords laddhybrider på eCar ExpoSmal givar-, ställdonsplint för snabb och säker installationKONE lanserar världens första hissar med inbyggd uppkopplingCapgemini öppnar innovationscenter för att stötta företagÖresundskrafts nätunderhåll lockar internationell publikPremiär på svensk mässa för Volkswagens nya elbil ID.3B&R introducerar en industriel TSN switch för realtidsnätverk3D-printade fönster från NorDan sätter svensk innovation på världskartanKort e-bok ska få teknikrädda att våga börja programmeraHur energisektorn kan säkra driften och ett fungerande samhälleOplanerade stopp inom industrin i fokus på UnderhållsmässanSigma Recruit startar upp i SkövdeNy tjänst som hjälper fler företagare och förändrar branschenLi-ion batteri har framtiden för sigMercedes-Benz Unimog och Aebi Schmidt lanserar kompletta snöröjningsbilar i svenska paketVärldens största Comfort Hotel har öppnat på Arlanda flygplats.Elastisys vinner upphandling av molntjänster till Public Service-bolagVindkraften växer hos Sveaskog
2020-02-06
ABB hjälper till att maximera energieffektiviteten hos framtidens fossilfria stålpilotSäkerhets-PLC Safety SimplifierAnna Björklund går in som ny marknadsdirektör för Tikkurila Fler och fler ME-skolor startas runt om i SverigeJobb- och utbildningsmässa på Sjöängen 11 februariHögtryck i Radonovas instrumentverkstadNorwegian med högre enhetsintäkter, rekordhög punktlighet och högre kabinfaktor Ford Transit kör på gröna bränslen tillverkat av matoljaStark prestation för DAF 2019Biogas på plats i UmeåBatteriborrhammaren med avvibrerat handtagWürth Group fortsätter att växaEngcon firar 30 årGasum öppnar sin första tankstation för gas i UmeåRenault Trucks i historiskt avtal med Carlsberg om leverans av 20 elektrifierade lastbilarUPS storsatsar på eldrivna fordonAlstom tecknar det första kontraktet för batteridrivna regionaltåg i TysklandKartongkort för hållbarhet på BAFTA-galanCertifierande kurs i plastsvetsningBesök oss på SkogsindustridagarnaArvid Nilsson lanserar revolutionerande träskruv i miljöboxNy serie spjällmotorer
2020-02-05
Professorduo syr ihop workshop om teknisk kommunikation i vår Rätt plats vid rätt tidpunktEn enkel Volvo-hybrid som kan förbättra bränsle­effektiviteten med upp till 20 %Lindab lanserar nytt brandspjällLindab expanderar - öppnar proffsbutik i MölndalMarmoleum – Världens mest miljövänliga golv
Annonser