SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Få full kontroll på er produktion med mätprotokoll 2.0

Mätprotokoll 2.0 - Framtiden för att hantera resultaten av 3D mätning
TBMX ligger i framkant när det kommer till att hantera och mäta resultatet av 3D mätningar. Med deras tjänst mätprotokoll 2.0 får ni full kontroll över er produktion genom ett webbaserat gränssnitt där alla era mätningar sparas i ett bibliotek som ni har tillgång till 24 timmar om dygnet. Oavsett var ni befinner er, på kontoret, på besök hos kunden eller ute i er produktion så har ni de senaste 3D mätningarna med er.

Hur fungerar mätprotokoll 2.0?


För att få tillgång till era senaste mätresultat är allt som behöver göras att klicka på en ikon för att få fram mätningen till önskad detalj. Här kan du fritt vrida och vända på detaljen för att få fram måtten på alla olika element som du mätt. Möjligheten att följa detaljens utveckling under produktionstiden finns såklart också.

Filtreringsfunktion utan begränsningar


Mätprotokoll 2.0 har en filtreringsfunktion som är designad för att du ska kunna filtrera detaljerna utan några begränsningar alls, vilket resulterar i att er produktion blir mer effektiv. Mätprotokoll 2.0 låter er filtrera på bland annat maskin, färg, operatör eller en specifik parameter som ni behöver ha koll på. Hur ni sedan vill se resultatet kan ni välja själva, utan att behöva hjälp av oss på TBMX. Att exportera statistiken av erat mätresultat till Excel går självklart mycket bra.

Full produktionskontroll med innovativ dashboard


I mätprotokoll 2.0 finns funktionen Dashboard, där du får möjligheten att välja ut exakt vilka element och funktioner ni vill övervaka utan att behöva gå igenom hela mätprotokollet. Om ni har en stabil produktion och inte behöver ständig övervakning, finns alternativet att det larmas endast om en mätning inte följer önskat resultat. Detaljerna mäts alltså löpande utan att ni behöver ha stenkoll på granskningen över alla protokoll, och uppstår det en avvikelse i mätningen blir ni uppmärksammade på det.
Kontaktinformation
Postadress
Kungs­gatan 33
34131 Ljungby
Region
Ljungby
Kronobergs län
Sverige
Organisationsnummer:
556876-5944
Grundat: 2012
Anställda: 2
Niklas Bergqvist startade sin mättekniska bana på R-Man AB och har arbetat med mätteknik sedan 1997.

Sedan 2001 som konsult inom mätteknologi.

2012 bildades aktiebolaget Team Bergqvist AB.

2020 har verksamheten bytt namn till TBMX (TB METROLOGY) och införskaffat egen mätutrustning för hög precision. Vi hyr in oss i ett tempererat mätrum hos ID Modeller.

ID Modeller är specialister på verktyg, modeller, prototyper och fixturer. Dom kan bistå vid tillverkning av bland annat mätupplägg och fixturer för att underlätta mätning.

20 år i branschen med kunder inom fordons, sjukvårds, plast, gjut och rymdindustrin.

Vi har god kunskap om olika tillverkningsprocesser och deras påverkan på det slutgiltiga resultatet.

Vi har under åren skaffat oss ett brett nätverk med spetskompetens inom många områden.

Vi kan ha lösningen på era problem även om det inte gäller mätning. Vi ser inte problemen, vi ser möjligheter.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niklas Bergqvist
037210425
0706635444

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
engcon tecknar strategiska avtal i JapanOKQ8 öppnar bilpool i AlingsåsMed rätt volym slår stansning allt
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige