SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Förstärk arbetsplatsen med ruggade laptops

Laptops som överskrider kapabiliteten av vanliga laptops
I en tid där mobilitet och tillförlitlighet är avgörande för verksamheters framgång, erbjuder ruggade laptops en lösning som fungerar i de mest krävande arbetsmiljöerna. Dessa datorer är designade för att fungera i områden där vanliga laptops skulle ge upp – oavsett om det är ute i fältet, på en byggarbetsplats, eller i industriella anläggningar.

Vad utgör en ruggad laptop?


Ruggade laptops är byggda för att tåla det mesta. De kombinerar hög prestanda med exceptionell tålighet och är konstruerade för att motstå stötar, fall, vibrationer, extrema temperaturer, damm och vatten. Dessa enheter är inte bara robusta på utsidan; de är även utrustade med avancerad teknik som säkerställer pålitlig och oavbruten drift under tuffa förhållanden.

Viktiga egenskaper för ruggade laptops


När arbetsmiljön ställer höga krav på hållbarhet och prestanda, är det avgörande att ha utrustning som inte bara klarar av utmaningen utan också överträffar förväntningarna. Ruggade laptops är designade med denna filosofi i åtanke, utrustade med en rad viktiga egenskaper som garanterar deras pålitlighet i alla situationer.

Här följer en översikt över några avgörande attribut som definierar vad en ruggad laptop verkligen innebär:

Robusthet och hållbarhet: Varje ruggad laptop från Tactile är byggd med tålighet i åtanke, från dess yttre skal till dess inre komponenter, vilket gör den idealisk för användning i miljöer där risken för påfrestning är hög.

Prestanda i tuffa miljöer: Dessa laptops klarar av extrem kyla, värme, och fuktighet, och erbjuder samtidigt hög prestanda tack vare kraftfulla processorer och omfattande minne.

Anpassningsbarhet för varje behov: Med flexibla konfigurationer och tillgängliga expansionsmöjligheter kan Tactiles ruggade laptops skräddarsys för att möta specifika industriella applikationer och krav.

Lång batteritid och utmärkta anslutningsmöjligheter: För att hålla dig produktiv hela dagen erbjuder dessa laptops lång batteritid och en mängd anslutningsalternativ, från Wi-Fi till 4G/5G, och robusta portar för alla tänkbara tillbehör.

Tactiles ruggade laptops


Tactile är en framstående leverantör av ruggade datorlösningar som kombinerar industriell hållbarhet med modern teknologi. Deras sortiment av ruggade laptops är utformat för att uppfylla kraven av de mest krävande yrkesområdena, vilket säkerställer att du alltid har tillförlitlig teknik vid din sida.

Deras team finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen som möter dina unika behov.
Kontaktinformation
Postadress
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556664-6344
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Filmer

Tactiles VMR12A at Unibrew

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VD
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity