SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Filter för entreprenadmaskiner

Förbättra prestanda och förläng livslängden
Som entreprenör är det viktigt att ha maskiner som fungerar optimalt för att utföra jobben på bästa möjliga sätt. För att uppnå detta är det viktigt att ha rätt utrustning och tillbehör. Ett viktigt tillbehör som inte får underskattas är filter för entreprenadmaskiner. Dessa filter är av avgörande betydelse för att maskinerna ska fungera på ett effektivt och hållbart sätt.

Vi på Nevo Maskin AB erbjuder ett brett utbud av filter för entreprenadmaskiner. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på hur filter fungerar, varför de är viktiga och hur de kan hjälpa till att förbättra prestandan och förlänga livslängden på maskinerna.

Hur fungerar filter för entreprenadmaskiner?


Filter för entreprenadmaskiner har en viktig uppgift att filtrera bort föroreningar från luft, bränsle och olja som cirkulerar genom maskinerna. Föroreningar som damm, smuts och andra partiklar kan skada och förkorta livslängden på viktiga komponenter i maskinerna.

Luftfilter är en viktig del av entreprenadmaskinens motorkomponenter. De tar bort föroreningar från luften som motorn andas in. Om inte luften filtreras ordentligt, kan det leda till minskad prestanda, ökad bränsleförbrukning och till och med skador på motorn.

Bränslefilter tar bort föroreningar från bränslet som cirkulerar genom maskinens bränslesystem. Om bränslet inte filtreras ordentligt, kan det leda till att föroreningar kommer in i motorn, vilket kan orsaka skador på insprutningssystemet och motorn.

Oljefilter är en annan viktig komponent i entreprenadmaskinens motor. De tar bort föroreningar från oljan som cirkulerar genom maskinens motor. Om oljan inte filtreras ordentligt, kan det leda till ökat slitage på motor- och transmissionskomponenter.

Varför är filter för entreprenadmaskiner viktiga?


Filter för entreprenadmaskiner är viktiga för att maskinerna ska fungera på ett effektivt och hållbart sätt. De hjälper till att skydda viktiga komponenter från skador och förhindrar onödiga reparationer och underhåll. Genom att använda högkvalitativa filter för entreprenadmaskiner kan du förbättra prestandan och förlänga livslängden på maskinerna.

Hur kan filter för entreprenadmaskiner förbättra prestandan och förlänga livslängden?


Genom att använda rätt filter för entreprenadmaskiner kan du förbättra prestandan och förlänga livslängden på maskinerna. Utöver dessa faktorer finns det också olika typer av filter som används för entreprenadmaskiner. Nedan går vi igenom några av de vanligaste typerna:

Partikelfilter


Partikelfilter används för att filtrera bort partiklar, såsom damm, rök och andra små partiklar, från luften som går in i motorn. Detta är viktigt för att motorn ska fungera optimalt och för att minska utsläppen. Det är också viktigt att byta ut partikelfilter regelbundet för att undvika att partiklar samlas upp och orsakar skador på motorn.

Oljefilter


Oljefilter används för att filtrera bort föroreningar från oljan som används i motorn. Föroreningar kan skada motorn och minska dess livslängd, så det är viktigt att byta ut oljefilter regelbundet för att hålla motorn i gott skick.

Bränslefilter


Bränslefilter används för att filtrera bort föroreningar från bränslet som används i entreprenadmaskiner. Föroreningar kan skada motorn och minska dess livslängd, så det är viktigt att byta ut bränslefilter regelbundet för att hålla motorn i gott skick.

Luftfilter


Luftfilter används för att filtrera bort partiklar och andra föroreningar från luften som går in i motorn. Detta är viktigt för att motorn ska fungera optimalt och för att minska utsläppen. Det är också viktigt att byta ut luftfilter regelbundet för att undvika att partiklar samlas upp och orsakar skador på motorn.

Vi på Nevo Maskin AB erbjuder ett brett utbud av filter för entreprenadmaskiner och annat som till exempel reservdelar dumper. Genom att välja högkvalitativa filter och byta ut dem regelbundet kan du förlänga livslängden på dina maskiner och minska risken för dyra reparationer. Besök gärna vår hemsida för att se vårt utbud av filter för entreprenadmaskiner.
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Umeå vill möjliggöra vätgasflyg till 2035Arctic Paper i Munkedal satsar på hållbar energiSå snabbt elektrifieras Göteborg World of Volvos invigningRO-Gruppen utför fasadrenovering
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884