SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Framtiden för hjullastarvågar är här

Lundaman hjälper er med övergång från 2G/3G till Lundaman P2
I takt med avvecklingen av 2G- och 3G-näten, planerad att vara fullständigt genomförd senast vid slutet av 2025 enligt Post- och telestyrelsen, står företag med hjullastarvågar inför en teknologisk omställning. Denna förändring inträffar i en tid av ekonomiskt tryck, och för att underlätta övergången erbjuder Lundaman Instruments AB en smidig lösning.

Smidig övergång med Lundaman P2


Oavsett din nuvarande vågleverantör erbjuder Lundaman en fördelaktig övergång. För de som äger en fungerande 2G/3G hjullastarvåg och överväger att byta till Lundaman och vårt P2-system finns möjligheten att sälja den befintliga vågen till oss.

För de som redan använder Lundaman erbjuds kontinuitet och möjlighet till uppgradering. Även om din Lundaman hjullastarvåg är över 30 år gammal, har du fortfarande möjlighet att modernisera den med de senaste mjukvaruuppdateringarna från Lundaman.

Mjukvaruuppdateringar för aktuell funktionalitet


Lundaman P2-systemet utvecklas med regelbundna mjukvaruuppdateringar för att säkerställa att användare alltid har tillgång till de senaste vågsystemfunktionerna. Oavsett när du köpte din våg, med P2 kan du hålla den aktuell och säkerställa den senaste funktionaliteten samt skydda din data.
I en era där teknologiska övergångar kan vara komplexa och kostsamma strävar Lundaman efter att göra övergången så smidig och fördelaktig som möjligt för användare av hjullastarvågar.

Fördelar med att byta till Lundaman P2


Övergången till Lundaman P2 motiveras av dess dynamiska vägning utan stillestånd, användarvänliga gränssnitt och moderna datahanteringsfunktioner. P2 erbjuder anpassningsbara lösningar och integration med LundaServer för automatiserade arbetsflöden. Tillförlitliga supportalternativ, inklusive hjälp på plats och fjärrsupport, garanterar en smidig användarupplevelse och minimerar stillestånd. En övergång till Lundaman P2 innebär därmed förbättrad produktivitet, effektiv datahantering och pålitlig support.

Därför avvecklas 2G/3G-nätet


Avvecklingen av 2G/3G-nätet motiveras av teknologisk utveckling och efterfrågan på högre datahastigheter. Nyare mobilteknologier som 4G och 5G erbjuder förbättrad prestanda och täckning. Spektrum frigörs för effektivare användning, samtidigt som äldre nätverk kräver underhållsresurser.

Lundaman Instruments ABs övergångserbjudande


Oavsett vilken vågleverantör ni använder er utav i dagsläget, så köper Lundaman Instruments er fungerande 2G/3G hjullastarvåg ifall ni går över till Lundaman P2. För er som redan kör med Lundaman så har ni nu möjlighet att bygga vidare på era befintliga detaljer, även om ni köpte den för över 30 år sedan. Lundaman P2s regelbundna mjukvaruuppdateringar försäkrar att ni alltid har marknadens nyaste vågsystem, oavsett om ni köpte vågen för fem år sedan.
Kontaktinformation
Postadress
Grimsby­gatan 24
21120 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-9768
Grundat: 1991
Anställda: 8
Lundaman Instrument är en av Sveriges främsta leverantörer av hjullastarvågar till lastmaskiner och truckar i över 30 år har vi erbjudit marknadens mest lättanvända produkter och troligtvis landets bästa service.

Per Forsman startade Lundaman Instrument 1991 med en egen svensktillverkad hjullastarvåg vid namn IBN92. Den var då marknadens minsta helautomatiska hjullastarvåg och marknadsledare inom sitt område. Med åren har vi kompletterat sortimentet med Lundaman Classic och Professional, och nu även med Lundaman Professional 2 som tar ditt våganvändande till helt nya möjligheter.

Lundaman Instrument är med sitt totalkoncept: försäljning, rådgivning, installation, utbildning, service, specialanpassning, uppdatering samt förbättring av produkter och programvaror en helhetsleverantör!

Relaterade sökord

Hjullastarvåg, Truckvåg

Kontakter

SEBASTIAN WINDAHL
+46 (0)705 29 95 63

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-23
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder