SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ge gåvan av smart uppvärmning

Som är snäll mot plånboken och miljön
Nu i juletid är många ute efter den perfekta julklappen. Tado°, ledande expert på smart uppvärmning och energihantering för hemmet har samlat smarta lösningar för den som vill effektivisera sin uppvärmning en gång för alla, både för miljö och plånbok.

En smart gåva ska vara lätt att installera, passa in i flertalet hem och inredningsstilar och göra livet enklare. Oavsett om det är morfar som har svårt att manuellt justera elementen eller svågern med timprisavtal på elen finns en lösning.

Trådlös Smart Termostat Starter Kit V3+
Vad? En intelligent termostat som kopplas till värmepanna: oavsett om den har en termostat eller inte ännu. Med termostaten på plats kan uppvärmningen kontrolleras via en smartphone, värma effektivt när elen är billig. Kompatibel med de flesta smarta hem-systemen så som Google Assistant, Amazon Alexa och Apple Homekit. Finns i vitt och svart, och har en syster med sladd.

Till vem? Nya husägaren, ekonomen, den klimatmedvetne, smarta hem-nybörjare eller early adoptern.

Smart Radiator Termostat Starter Kit V3+
Vad? Gör dina element lite smartare! Byt ut dina gamla skruvtermostater på bara några minuter, och styr sedan hemmets temperatur via appen oavsett vart du befinner dig. Spara till exempel energi med lägre temperaturer när du inte är hemma, skruva sedan enkelt upp värmen på distans och återvänd till ett behagligt tempererat hem. Även ett utmärkt alternativ till den som har svårt att skruva på manuella elementreglage.

Till vem? Den som kämpar med greppstyrka: kanske mor och farföräldrar? Super-spararen, den klimatmedvetne, smarta hem-nybörjare eller rent utav skeptikern som vill börja med något lätt och effektivt.

Heat Pump Connector
Vad? tado° Heat Pump Connector kopplar upp din värmepump till nätet. Kontrollera scheman för hemmets värme och varmvatten, var och när som helst med hjälp av tado°-appen. Följ elpriset och få prognoser på när det är billigast och mest miljövänligt att dra upp eller ner temperaturen i stugan.

Till vem? Hushåll med timprisavtal, super-spararen, den klimatmedvetne, smarta hem-nybörjare eller entusiasten.

Smart AC Control V3
Vad? Prylen som optimerar inomhustemperaturen under midvinterkyla så väl som värmebölja. Styr AC eller luft/luft-värmepump via appen. Kontrollera klimatet i hela huset eller individuella rum och reducera energianvändningen med upp till 28%. Kompatibel med de flesta smarta hem-systemen så som Google Assistant, Amazon Alexa och Apple Homekit.

Till vem? Hushåll som är steget före med alternativ för både kyla och värme inomhus. Den bekväme som vill kontrollera mesta möjliga genom mobilen, den klimatmedvetne och ekonomiska.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-26
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2024-02-23
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar