LÖRDAG 19 JUNI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Gunnebo lanserar app för tillträdeskontroll och kontorssäkerhet

Gunnebo Entrance Control tillkännagav idag lanseringen av EntraLinq, en ny molnbaserad tjänst (Software as a service, SaaS) som erbjuder fjärrövervakning och kontroll av tillträde till kontor och byggnader.
Applikationen ansluts till Gunnebos speedgates och andra säkerhetssystem och ger en intuitiv men ingående överblick av dess driftstatus och kapacitet. Appen är ett lättillgängligt stöd för att hantera personflöden, tillträdeskontroll, underhåll och säkerhet så effektivt som möjligt.

EntraLinq sammanställer data och analyser från Gunnebos speedgates och skickar den direkt till kunden som får fullständig kontroll och översikt över sina entréer. Oavsett om det gäller en enskild byggnad eller flera runt om i världen, erbjuder applikationen fullständig lokal- och fjärråtkomst via användarens smartphone eller surfplatta.

”Den här tjänsten förändrar allt. Våra grindar har blivit mer och mer intelligenta och sammankopplade och nu är det dags att nyttja potentialen i den data som säkerhetsspärrarna genererar genom en intuitivt utformad app som stödjer våra kunders processer”, säger Henrik Lång, produktchef.

Applikationen är utformad för att erbjuda tre kärnfunktioner som gör det möjligt för kunder att enkelt och effektivt hantera mångfalden av behov vid tillträdeskontroll.

- Kontroll: Tillhandahåller kontroll av flera anslutna entrésystem helt på distans, vilket gör det möjligt för receptionister att optimera personflöden och fokusera på gästvänlighet.

- Underhåll: Övervakning av driftstatus för varje ansluten enhet gör det möjligt att tillhandahålla underhållsleverantörer med information som krävs för att maximera drifttid och garantera tillträde till byggnader.

- Säkerhet: Tillhandahåller information om passageflöden, både i realtid och historiskt, vilket ger säkerhetsledningen data och möjlighet att förutse beteendemönster som behövs för att planera och strömlinjeforma distributionen av säkerhetsresurser.

EntraLinqs tre kärnfunktioner stöder kunder och användare i det dagliga beslutsfattandet på alla nivåer i organisationen, från reception och personalavdelning, till säkerhets- och anläggningschef.

”Vårt mål är att snabbt kunna hjälpa våra kunder och marknadssegment med skräddarsydda appar som möter de största utmaningarna med att kontrollera tillträdet i olika miljöer. Även om EntraLinq är först ut i branschen av sitt slag är det bara början”, säger Raphael Roy, VP Business Development, Product Management & Marketing.

EntraLinq kommer att finnas tillgänglig för prenumeration från och med den 11 maj 2021.

För mer information, besök www.gunneboentrancecontrol.com/en/products/EntraLinq eller kontakta:
Henrik Lång, Product Manager, Gunnebo Entrance Control
+44 (0)7919 217764
henrik.lang@gunnebo.com
Kontaktinformation
Postadress
Stina­vägen 1
35235 Växjö
Besöksadress
Stina­vägen 1
35235 Växjö
Region
Växjö
Kronobergs län
Sverige
Orgnr:
556324-9183
Grundat: 1988
Anställda: 214
Välkommen till Gunnebo Industrier AB!

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med egen tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Våra produkter är välkända och etablerade på marknaden som premiumprodukter med högsta kvalitet.

Vi har tillverkning av lyftprodukter vid fyra fabriker; i Växjö, Gunnebo, Bergen (i Norge) och i Tulsa (USA). Vi har egna försäljningsorganisationer i 10 länder och samarbetar med distributörer i övriga världen.
På den svenska marknaden har vi en försäljningsorganisation med sling-shop och lager i Göteborg, och regionsansvariga säljare rumt om i Sverige. Vi har även servicetekniker som besiktigar kunders lyftutrustning i våra servicebilar.

Välkommen att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Produkter: Lyftredskap, Materialhanteringsutrustning

Kontakter

Gunnebo Industrier AB
0490-890 00
Tove Westerberg
0470-757533
Andreas Leinsdorff
0727- 04 37 33

Filmer

Safety Hook BK with Double Latch – BKD

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-06-10
VBN Components får genombrottsorder från amerikanska försvaretFC Maskin har sålt ytterliggare 1 Mitsubishi trådgnist!ABB PixelPaint vinner prestigefulla IERA-priset för innovation och entreprenörskapGeomatikk lanserar GeoDig, appen för gräventreprenörerKAMIC Group förvärvar Talema Group, en global tillverkare och leverantör av magnetkomponenterGasellföretag inom V/A köpte unik Manitou teleskoplastare från Scantruck ABStörre möjligheter för årets nyexaminerade – ingångsjobben ökarTillverkare av akustik­lösningar vill öka trivsel med nytt sortiment av färgerSvenska företag bland de mest utsatta för cyberangrepp
2021-06-09
Robusta miniatyrtryckgivareAdvanced Engineering Göteborg flyttar mässan till 19–20 april 2023ABB lanserar ny skräddarsydd digital övervakningstjänst för prediktivt underhåll av transportbandNytt ljus över tillverkningen av ultratunna polymererHögskolan Väst digitaliserar och utvecklar utbildning inom elektriska fordonUltraplatt bakgrundsbelysningAttraktiv kontorsmiljö lockar efter pandeminElektronikmässan Göteborg flyttar till 2023Cisco tar steget in i fram­tiden med nya Webex SuiteNCC bygger ut vattenkraftverk i Skellefteå
2021-06-08
ifm tilldelas: Årets fabrik 2020Ny teknik och rätt personal är utställaren Hygaps framgångsfaktorer Spara pengar med noggrann CIP-övervakningBli certifierad ventilations­montör – på nätetFrån smarta komponenter till Industry 4.0 Hur kan stål bidra till ett hållbart samhälle?MTRX inleder samarbete med EuropcarMångmiljonsatsning med fossilfri ånga till Örtofta sockerbruk utanför Eslöv ger betydande klimatfördelarGunnebo Fastening lanserar - Nytt koncept Ny förpackningFlexibel och enkel att installera - det nya operatörsassistanssystemet ifm mateMats Norberg ny vd för SwerockDana Lim anställer säljexpert för att stärka närvaron i SverigeÅrets Tjänstebilsbarometer från LeasePlan
2021-06-07
Schneider Electric levererar automationslösning till svenska exportföretaget PrimozoneKonfigurera givarparametrar via en app med BluetoothSoftronic bygger upp nytt specialistområde inom IT-arkitekturVi bygger hållbarhet, tillsammans - Saint-Gobain Sweden ABSmidmek fortsätter sin satsning - My Becker ny projektchefOOF Group och Eleiko Group bildar joint venture och uppför 18 700 m² logistik i HalmstadMowida förenklar livet i fastighetsbranschenMoa hjälper Solör att arbeta än mer klimatsmart i Vilhelminaifm trotsar Coronaviruskrisen
2021-06-04
Större ytor i Tyskland tack vare ökade affärsvolymerSMC lanserar retardationskontroll som alternativ till stötdämpareVolvo förbättrar och utökar utbudet av hybrid­grävmaskinerSyntronic tillverkar kretskort med nitrogen från Atlas CopcoPlåt- och ventbranschen lanserar lärlingspremie för företagSchunk Rota THW3FlixMobility expanderar i Sverige, får ny investerare och backas med 650 miljoner dollarSvenskt företag i framkant inom PVD-coatingDavids Volvo är gjord av legobitarParkers högpresterande flänssystem får en ny certifiering för marina tillämpningarSvenskt HealthTech-bolag skapar coronafria miljöer
2021-06-03
Har du också sett fördelen med IO-Link?Serviceteknikern Emma gillar att vara ute i fältCertifierad ballåsning till Western BalvagnarHögre upplösning med nya boost-serienMicke stärker upp servicen av Merlo i Stockholms­områdetSmidig integration med kompletta verktygssystemABB stärker satsningen på att minska koldioxid­utsläppenEnormt intresse för 3D-printad elsparkcykelBosch lanserar ergonomiska excenterslipar för proffsEndress+Hauser utmanar den traditionella industrin
Annonser