TISDAG 17 SEPTEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringar

Från vänster: Mikael Lindgren, Fredrik Jörén, Richard Bengtsson


Hager har under det senaste året kontinuerligt förstärkt organisationen. Framförallt har kontoret i Stockholm vuxit men även i väst har Hager genomfört ett par strategiskt viktiga rekryteringar. Rekryteringarna går hand i hand med företagets ökade satsning på kundnära relationer och utvecklingen av produktportföljen med produkter och lösningar som riktar sig till kommersiella projekt.

Fredrik Jörén påbörjade redan i oktober 2018 sin tjänst som projektsäljare på region Sydväst och utgår från huvudkontoret i Mölndal. Fredrik kom från en tjänst som säljare på Malux och har tidigare en bakgrund som elektriker på El-Finess.

Mikael Lindgren som även han har sin placering på huvudkontoret i Mölndal anslöt i maj 2019. Mikael arbetar som projektsäljare med fokus på de norra delarna av regionen Mikael har en bakgrund som elektriker och kommer närmast från en roll som utesäljare på Storel i Uddevalla.

Både Mikael och Fredrik arbetar mot samma kundsegment, medel- och större installatörer som arbetar med projekt både inom bostäder och kommersiella fastigheter. ”Med sina gedigna bakgrunder inom el-branschen och sitt stora kundfokus är Mikael och Fredrik ett mycket starkt tillskott i vår försäljningsorganisation och på vår resa framåt”, säger Peter de Rosso, försäljningschef på Hager.

"Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av Hager. En mycket intressant roll i ett familjeägt företag som står för ny teknik, kvalitet och kundnära och hållbara lösningar. Jag ser fram emot möjligheten att bidra med mina erfarenheter och utveckla affären hos våra kunder.", säger Mikael Lindgren.

Utöver två utesäljare har Hager även stärkt upp sin tekniska support där Richard Bengtsson har axlat rollen som projektsamordnare och teknisk innesäljare. Även här handlar det om en ökad satsning på kundnära relationer och att ge alla kunder till Hager bästa möjliga kundupplevelse. Fokusområden för Richard är inom support och försäljningen av ställverk samt support till våra kunder när det kommer till ritningar och hjälp med övriga centraler, genom Hager CAD. Richard har tidigare arbetat som serviceelektriker på Br Hjalmarsson Elektriska men kommer närmast från en roll som innesäljare på Fasteus.

”Ett viktigt mål för Hager är att förflytta sig närmare sina kunder och lära känna marknaden och dess behov. Richard kommer få en viktig roll i detta arbete, avslutar Anders Bengtsson, Chef kundsupport på Hager.

Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på ca 1,9 miljarder EUR (2017).

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-09-10
Nya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
2019-09-09
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationerIVL släpper bok om elavfall för gymnasietKramp och Oljan i Mellerud satsar på butik intill VästerrådaPeafowl Solar Power och Liqway vann SKAPA-priser för Uppsala länMed arbetsmiljö, miljö och kvalitet i fokus Kommunala initiativ positiva för elbilsutvecklingenVolkswagen och Northvolt bildar samriskbolag för batteriproduktion
2019-09-06
ABB-teknik ger seniorer möjligheten till självständigt och rikt livFem missuppfattningar om markbaserad reningNyheter från ABB för framtidens smarta hem och byggnaderHubSpot lanserar omdesignad appmarknadsplats Robotar och röststyrning – om kunden själv får väljaFreemelt tar in 15 MSEK i en investeringsrunda ledd av IndustrifondenMarknadens första batteridrivna sprayaggregat med utbytbara tankarHeidelbergCement och Equinor ingår avsiktsförklaringSchneider Electric Sverige rekryterar nya cheferJessica Petrini blir HR-chef för TyrénskoncernenTekniska Verken i Linköping AB digitaliserar elnätet ytterligare.Bockasjö och Swedavia hyr ut 46 000 kvm till Postnord TPLSå påverkas Norden av orkanen Dorian Circle K ska bli störst i Sverige på snabbladdning – lanserar egna laddareKemibranschen samlas i Lund 16-17 oktoberInnovativ drivteknik från ebm-papst Småländsk arkitektur bakom global batterifabrikSommarens hetaste byggprojekt - rykande färsk lista för hela Sverige!Karl Kloste ny inköpschef i SveviaRyobi lanserar flexibel lödning på ONE+batteri!Sydkoreanskt intresse för svensk fjärrvärmeteknik
2019-09-05
Kompetensförsörjning på agendan när Berendsen fick besökDu kommer väl?Leax ser affärsmöjligheter med Subcontractor ConnectPåminnelse pressinbjudan: Robotkonferens för tillverkningsindustrins framtidRedo för oljespill? Läs spillguidens ABCKom ihåg att förpackningen är en del av produkten!Schneider Electric utökar Easy UPS 3-serien Derome och Riksbyggen tecknar rikstäckande ramavtal​Hydroscand fyller 50 årHelhetslösningar från WeberMakita lanserar kompakt och lätt 12V borrskruvdragare Real Rails och Green Cargos transportsamarbete minskar klimatutsläppenKasthall välkomnar ny försäljningsdirektörVäxjö Energi inspirerar 250 högstadieelever till jobb i teknikbranschen
Annonser