TORSDAG 21 NOVEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringar

Från vänster: Mikael Lindgren, Fredrik Jörén, Richard Bengtsson


Hager har under det senaste året kontinuerligt förstärkt organisationen. Framförallt har kontoret i Stockholm vuxit men även i väst har Hager genomfört ett par strategiskt viktiga rekryteringar. Rekryteringarna går hand i hand med företagets ökade satsning på kundnära relationer och utvecklingen av produktportföljen med produkter och lösningar som riktar sig till kommersiella projekt.

Fredrik Jörén påbörjade redan i oktober 2018 sin tjänst som projektsäljare på region Sydväst och utgår från huvudkontoret i Mölndal. Fredrik kom från en tjänst som säljare på Malux och har tidigare en bakgrund som elektriker på El-Finess.

Mikael Lindgren som även han har sin placering på huvudkontoret i Mölndal anslöt i maj 2019. Mikael arbetar som projektsäljare med fokus på de norra delarna av regionen Mikael har en bakgrund som elektriker och kommer närmast från en roll som utesäljare på Storel i Uddevalla.

Både Mikael och Fredrik arbetar mot samma kundsegment, medel- och större installatörer som arbetar med projekt både inom bostäder och kommersiella fastigheter. ”Med sina gedigna bakgrunder inom el-branschen och sitt stora kundfokus är Mikael och Fredrik ett mycket starkt tillskott i vår försäljningsorganisation och på vår resa framåt”, säger Peter de Rosso, försäljningschef på Hager.

"Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av Hager. En mycket intressant roll i ett familjeägt företag som står för ny teknik, kvalitet och kundnära och hållbara lösningar. Jag ser fram emot möjligheten att bidra med mina erfarenheter och utveckla affären hos våra kunder.", säger Mikael Lindgren.

Utöver två utesäljare har Hager även stärkt upp sin tekniska support där Richard Bengtsson har axlat rollen som projektsamordnare och teknisk innesäljare. Även här handlar det om en ökad satsning på kundnära relationer och att ge alla kunder till Hager bästa möjliga kundupplevelse. Fokusområden för Richard är inom support och försäljningen av ställverk samt support till våra kunder när det kommer till ritningar och hjälp med övriga centraler, genom Hager CAD. Richard har tidigare arbetat som serviceelektriker på Br Hjalmarsson Elektriska men kommer närmast från en roll som innesäljare på Fasteus.

”Ett viktigt mål för Hager är att förflytta sig närmare sina kunder och lära känna marknaden och dess behov. Richard kommer få en viktig roll i detta arbete, avslutar Anders Bengtsson, Chef kundsupport på Hager.

Specialist på elinstallationer för bostäder och kommersiella byggnader.
Hager Group är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella byggnader. Med 11,400 anställda, komponenter och lösningar som produceras i 23 produktionsenheter över hela världen och kunder i fler än 120 länder, har gruppen en årlig omsättning på ca 1,9 miljarder EUR (2017).

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-11-14
Miljömattan® by CWS – service av entrémattor som gör omedelbar skillnadSSAB blir först i världen med fossilfritt stål på marknadenIsah Mujkovic, Christopher Sandqvist och Roger Gustafsson och Karlskrona Industrimekano AB är Årets Nyföretagare!Medarbetarutveckling glöms bort när företag automatiserarCalejo är industrins framtidDe utbildar ingenjörer om cirkulär produktionEnergifabriken förvärvar Roslagens BiodieselcenterGoda relationer i molnet främjar innovationTio framstående företagare har chans att utses till östra Sveriges främsta entreprenörSvensk industri långt framme inom digitaliseringByggVesta bygger igen i BarkarbystadenNu kan kunder även betala med Swish hos Bilprovningen​Vd-ar inom livsmedels­näringen ser möjligheter med MAX IV i LundMECA Borås nominerade som Årets butik på MotorgalanStora besparingar för bygg­branschen med Retursystem ByggpallFödd in i maskinernas världAlstom installerar ERTMS signalsystem ombord första testtåget i NorgeUnibail-Rodamco-Westfield investerar i biogas till West­field Mall of Scandinavia50 miljoner till framtidens plantorVäderstad tar hem Machine of the Year 2020
2019-11-13
Klaravik är Gasellföretag för tredje året i radBIM – Framtidens koncept flyttar inABB Research Award 2019 tilldelas projekt för batterifria sensorerNCC testar AI-teknik för att göra kranlyft säkrareUttjänta arbetskläder blir hållbara give-awaysSolör Bioenergi ny ägare till fjärrvärmen i VansbroNästa steg för samverkans­plattformen Webex – både enklare och smartareNorvatek får nytt strategiskt uppdrag värt 50 MSEKCom Hem första svenska operatör att lansera wifi 6Bomags BT60 och BT65 packar som stora maskinerHydroscand öppnar butik i OskarshamnNya framgångar för innovativa och klimatvänliga SF6-fria lösningar från Schneider ElectricPEN designar, tillverkar och monterar 32 montrar till Elmia Subcontractor 12-15 november.Allt fler logistikföretag väljer alternativa bränslenThe Absolut Company startar samarbete med Siemens Digital Industries SoftwareSerneke etablerar sig i norra SverigeOrder på SP4 system till välrenommerat universitet i KalifornienTre nya datacenter med värmeåtervinning i StockholmAbsolicon får patent på styrning av solfångare
2019-11-12
Lite snack och mycket verkstad!Svenska Mässan storsatsar på Smart industry med ett Technology Cluster Vännäs Verkstad först ut med senaste Jet Fusion 3D skrivaren -igen 2020 närmar sig med stormsteg, och vår order­stock fylls upp snabbt.KH-Koneet Group utvidgar sin verksamhet till Sverige CEJN presenterar Kabel­vinda med IP65-klassificeringSnabb expansion för expanderbara bergbultar från VirsboNy idrottsplats och 4 000 nya lägenheter i JärvastadenAcronis tillkännager ett strategiskt globalt distributionsavtal med Ingram Micro Nästa generations motviktstruck är härInterxion gör sin största satsning någonsin i Sverige med nytt högsäkerhets­datacenter Den radiologiska rivningen av Barsebäcksverket kan påbörjas nästa årSIL - Säkra instrumentsystem på kokeriet smurfitkappa PiteåINGO lanserar sin första gör-det-själv biltvätt i SverigeInzile lanserar Pro4 vid Stockholms Stads seminarium för eldrivna lastbilar
2019-11-11
Förseningar för Elmias utbyggnadNya produkter från Metal Work Sverige ABSCHUNK utökar med ny kompetens! Väderstad expanderar i Belgien tillsammans med Homburg MachinehandelIntegrerade kretsar produceras i tryckpress​Eatons nya flerfunktionsrelä EasyE4 - kan integreras i IIoTConsafe Logistics erbjuder smart lösning för mindre luft i transporterDigitaliseringen öppnar nya yrkesvägar inom transportsektorn
Annonser