SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hammarviken går in i Ambient Society

Alternativ till den traditionella konsultaffären
Tillsammans med de två grundarna Christian Appelt och Magnus Söderström vill man vara ett alternativ till den traditionella konsultaffären.

Ambient Society är en plattform som knyter samman människor, idéer och teknik för att uppnå organisationers fulla potential. Genom specialiserad kompetens kring utveckling och innovation av tjänster och produkter hjälper man entreprenörer och organisationer, inom främst fordon-, industri- och Medtech-sektorerna, i en förändringsprocess.

”Ambient Society och Hammarviken är kompetensmässigt en perfekt match. Såväl våra befintliga som kommande investeringar kommer ha stor nytta av den kompetensbreddning som Ambient innebär för oss.” – Johan Berggren, Partnerinvest.

”I vår uppbyggnad av Ambient Society har vi hittat en perfekt partner i Hammarviken. Med deras fokus på långsiktighet, hållbarhet och med en värdegrund som vi fullt ut delar, kommer vi gemensamt skapa en plattform där innovation och entreprenörskap är i högsta fokus.”, säger Christian Appelt & Magnus Söderström.

I samband med Hammarvikens flytt till nya lokaler i centrala Göteborg önskar de, tillsammans med Yuncture och Ambient Society, kunna bygga en techplattform av olika kompetenser som kommer att användas i såväl Yuncture som Hammarvikens övriga dotterbolag.

”Jag är övertygad om att det kommer finnas mycket synergier mellan Ambient Society och Yuncture. Vi befinner oss i samma innovativa banor, och vi ser att både Yuncture-alumner och resten av vårt nätverk kan bli viktiga delar i samarbetet. Vi kommer att ha mycket utbyte av varandra – vilket är roligt!” – Christoffer Rydhede, VD Yuncture.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-03-22
Colt utökar sitt partnerskap med Equinix i Sverige M-Files visar rekordtillväxt under 2022Jätteinvestering i logistikHär mäter AI hur grönt det är i Örebro Fler rattonyktra fast vid landets gränskontroller
2023-03-21
Henkel erbjuder heltäckande monteringslösningarRobotCenter Laxå exporterar till FrankrikeABB lanserar filmserien Unstoppable Nu börjar vägen mot prispallen i EuroSkillsNy agentur
2023-03-20
Väderstad bygger ut fabrikenVälkommen till LogiMAT 2023Flexibla ventilationsexperterSwecon och Lantmännen i gemensam satsning Duntäcke för dig som arbetar inom industrin
2023-03-17
Rotoclear ger fri sikt till produktionenABB bygger ut Robotics-fabrik i USABlinto tar in 121 miljoner från VerdaneSemperis går med i MISAKan VR användas inom tillverkningsindustrin?
2023-03-16
Mission completed!Produktiv hörnfräsningHexagon i partnerskap med Scada Systems Verizon förändrar i ledningenOslagbart paket från Volvo och Swecon