TORSDAG 21 NOVEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

HubSpot lanserar omdesignad appmarknadsplats

Att förbättra marknadsupplevelsen är ytterligare ett steg i HubSpots ansträngningar att utöka och förbättra sin all-on-one-plattform.

Stockholm, 5 september 2019 – HubSpot, den ledande tillväxtplattformen, meddelade idag att man lanserar en ny marknadsplats för appar med hundratals tredjepartsverktyg som HubSpot-användare enkelt kan integrera med sina konton. Med hjälp av den nya marknadsplatsen kan nu företag upptäcka nya integrationer och ansluta sina verktyg, team, processer och data, med ett enda sammankopplat system.

– Vi är dedikerade till att leverera en öppen plattform som gör det enkelt för våra kunder att sömlöst integrera de appar som de vill ha med vår programvara. Den omdesignade appmarknadsplatsen effektiviserar processen att hitta och ansluta rätt app för rätt jobb och gör det också enklare för utvecklare att skapa och lista nya integrationer. Vi ser det som ett viktigt steg framåt i vårt uppdrag att göra HubSpot till en all-on-one-plattform för växande företag, säger Scott Brinker, VP för plattformsekosystem på HubSpot.

Enligt Blissfys SaaS Trends-rapport från 2019 använder det genomsnittliga företaget (200-501 anställda personer) mer än 100 appar och det antalet kommer sannolikt inte att minska i den närmsta framtiden. Mer än en halv miljon appar har installerats över hela HubSpots användarbas. När företag använder fler och fler appar för att lösa olika affärsutmaningar blir det allt viktigare för SaaS-företag att göra det enklare för dessa appar att arbeta tillsammans och skapa en plattform där data är centraliserade på ett ställe. Därför tillkännagav HubSpot 2018 sitt fokus på att bygga en central plattform för att hjälpa företag att skapa bra kundupplevelser, oavsett vilka verktyg de använder.

– Djupa integrationer mellan kompletterande produkter som Zoom och HubSpot gör upplevelsen så mycket bättre för våra gemensamma kunder. Vi är glada över att se de framsteg som HubSpot har gjort när det gäller att utöka sin plattform. Den här designade appmarknadsplatsen kommer att göra det ännu enklare för kunder att snabbt lära sig hur Zoom och HubSpot fungerar bättre tillsammans, säger Laura Padilla, chef för affärsutveckling och kanaler för Zoom.

De viktigaste funktionerna i omformingen inkluderar:
• Mer informerade integrationsbeslut. Genom kundåterkoppling har HubSpot identifierat de detaljer som företag behöver mest när de överväger en integration, inklusive prisinformation, dataflödesstruktur och demofilmer. Företaget kräver nu att alla partners tillhandahåller den information som ska listas och själva app-listningssidorna har omformats från grunden för att prioritera detta.
• Enklare upptäckt av relevanta appar för HubSpot-användare. Med handkonstruerade urval av appar för olika typer av användare och företag och förbättrad filtrering, gör en mer robust sökning det enkelt att hitta rätt app för alla team och syften.
• Minskad friktion och förbättrad upptäckbarhet för apputvecklare. Den nya självbetjäningsupplevelsen av appen erbjuder appskapare ett enkelt, strömlinjeformat sätt att skapa och hantera sina marknadsföringslistor.

Om du vill veta mer om alla de nya funktionerna som nu finns tillgängliga i HubSpots kostnadsfria CRM-verktyg, vänligen besök www.hubspot.com/pricing/crm

Om HubSpot
HubSpot (NYSE: HUBS) är en ledande marknadsföringsplattform utformad för att hjälpa företag att växa. Sedan starten 2006 har HubSpot fokuserat på att företag ska kunna jobba mer med inbound-marknadsföring. Idag använder fler än 60 500 kunder i fler än 100 länder HubSpots plattform i sitt arbete med att attrahera och engagera kunder. HubSpot-plattformen omfattar Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub och en gratis version för CRM, vilka alla hjälper kunderna att växa.

HubSpot har uppmärksammats som “top place to work” av Glassdoor, Fortune, The Boston Globe och The Boston Business Journal. Huvudkontoret ligger i Cambridge, MA och företaget har kontor i Dublin, Singapore, Sydney, Tokyo, Berlin, Bogotá, Paris och Portsmouth, NH.

För mer information, se gärna: www.hubspot.com.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-11-14
Miljömattan® by CWS – service av entrémattor som gör omedelbar skillnadSSAB blir först i världen med fossilfritt stål på marknadenIsah Mujkovic, Christopher Sandqvist och Roger Gustafsson och Karlskrona Industrimekano AB är Årets Nyföretagare!Medarbetarutveckling glöms bort när företag automatiserarCalejo är industrins framtidDe utbildar ingenjörer om cirkulär produktionEnergifabriken förvärvar Roslagens BiodieselcenterGoda relationer i molnet främjar innovationTio framstående företagare har chans att utses till östra Sveriges främsta entreprenörSvensk industri långt framme inom digitaliseringByggVesta bygger igen i BarkarbystadenNu kan kunder även betala med Swish hos Bilprovningen​Vd-ar inom livsmedels­näringen ser möjligheter med MAX IV i LundMECA Borås nominerade som Årets butik på MotorgalanStora besparingar för bygg­branschen med Retursystem ByggpallFödd in i maskinernas världAlstom installerar ERTMS signalsystem ombord första testtåget i NorgeUnibail-Rodamco-Westfield investerar i biogas till West­field Mall of Scandinavia50 miljoner till framtidens plantorVäderstad tar hem Machine of the Year 2020
2019-11-13
Klaravik är Gasellföretag för tredje året i radBIM – Framtidens koncept flyttar inABB Research Award 2019 tilldelas projekt för batterifria sensorerNCC testar AI-teknik för att göra kranlyft säkrareUttjänta arbetskläder blir hållbara give-awaysSolör Bioenergi ny ägare till fjärrvärmen i VansbroNästa steg för samverkans­plattformen Webex – både enklare och smartareNorvatek får nytt strategiskt uppdrag värt 50 MSEKCom Hem första svenska operatör att lansera wifi 6Bomags BT60 och BT65 packar som stora maskinerHydroscand öppnar butik i OskarshamnNya framgångar för innovativa och klimatvänliga SF6-fria lösningar från Schneider ElectricPEN designar, tillverkar och monterar 32 montrar till Elmia Subcontractor 12-15 november.Allt fler logistikföretag väljer alternativa bränslenThe Absolut Company startar samarbete med Siemens Digital Industries SoftwareSerneke etablerar sig i norra SverigeOrder på SP4 system till välrenommerat universitet i KalifornienTre nya datacenter med värmeåtervinning i StockholmAbsolicon får patent på styrning av solfångare
2019-11-12
Lite snack och mycket verkstad!Svenska Mässan storsatsar på Smart industry med ett Technology Cluster Vännäs Verkstad först ut med senaste Jet Fusion 3D skrivaren -igen 2020 närmar sig med stormsteg, och vår order­stock fylls upp snabbt.KH-Koneet Group utvidgar sin verksamhet till Sverige CEJN presenterar Kabel­vinda med IP65-klassificeringSnabb expansion för expanderbara bergbultar från VirsboNy idrottsplats och 4 000 nya lägenheter i JärvastadenAcronis tillkännager ett strategiskt globalt distributionsavtal med Ingram Micro Nästa generations motviktstruck är härInterxion gör sin största satsning någonsin i Sverige med nytt högsäkerhets­datacenter Den radiologiska rivningen av Barsebäcksverket kan påbörjas nästa årSIL - Säkra instrumentsystem på kokeriet smurfitkappa PiteåINGO lanserar sin första gör-det-själv biltvätt i SverigeInzile lanserar Pro4 vid Stockholms Stads seminarium för eldrivna lastbilar
2019-11-11
Förseningar för Elmias utbyggnadNya produkter från Metal Work Sverige ABSCHUNK utökar med ny kompetens! Väderstad expanderar i Belgien tillsammans med Homburg MachinehandelIntegrerade kretsar produceras i tryckpress​Eatons nya flerfunktionsrelä EasyE4 - kan integreras i IIoTConsafe Logistics erbjuder smart lösning för mindre luft i transporterDigitaliseringen öppnar nya yrkesvägar inom transportsektorn
Annonser