SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hydrolix går ihop med Akamai

Hydrolix erbjuder TrafficPeak som drivs av Akamai
Akamai Technologies Inc. molnföretaget som möjliggör och skyddar livet online, presenterade idag funktioner från Hydrolix Inc. som en del av Akamai Qualified Computing Partner Program. Hydrolix erbjuder TrafficPeak som drivs av Akamai. En hanterad plattform för överblick som körs på Akamai Connected Cloud, världens mest distribuerade plattform för datoranvändning i molnet, säkerhet och innehållsleverans.

TrafficPeak ger datavisualisering i realtid och långsiktig datalagring för Akamai-kunder till en bråkdel av kostnaden för andra överblickstekniker. Med TrafficPeak kan Akamaikunder få viktiga insikter i sina program, användare och infrastruktur. Detta med hjälp av enkel integrering, anpassningsbara instrumentpaneler, frågeprestanda på under en sekund och anpassningsbar schemaläggning av automatisk datalagring. TrafficPeak kan till exempel integreras sömlöst med Akamai-säkerhetsinformation och händelsehantering (SIEM) samt DataStream 2-data för att ge grundlig helhetssyn i säkerhetsincidenter och programprestanda, allt på en enda instrumentpanel. Genom att utnyttja TrafficPeak kan kunderna korrelera SIEM-data med leveransdata, vilket gör att de kan identifiera potentiella säkerhetshot, till exempel ovanliga trafiktoppar och andra incidenter.

Ytterligare datatyper är:
● Akamai CMCD (Common Media Client Data): Använder data på klientsidan för att optimera leveransen av medieinnehåll i realtid, vilket ger en bättre strömningsupplevelse för slutanvändare.
● Akamai mPulse: En omfattande plattform för övervakning och optimering av digitala upplevelser som gör det möjligt för företag att mäta och förbättra prestanda och användarupplevelse för sina webbplatser och program i realtid.

”Vi ser fram emot att kunna ge alla Akamais säkerhets- och leveranskunder överblicksmöjligheter i realtid”, säger Marty Kagan, VD för Hydrolix. ”Akamai-kunder vill ha en lösning som är skalbar och möjlig att överblicka för att hantera arbetsbelastningar utan ansträngning eller höga kostnader.”

”Akamai är glada över att kunna göra TrafficPeak tillgängligt för Akamai-kunder via Akamai Qualified Computing Partner Program", säger Matt Berk, Vice President of Cloud Computing på Akamai. ”Med TrafficPeak kan Akamai-kunder smidigt mata in, lagra och söka i Akamai-data, inklusive SIEM, DataStream 2, CMCD och mPulse direkt i Akamai Connected Cloud.”

Akamai Qualified Computing Partner Program är utformat för att skapa lösningsbaserade tjänster som är kompatibla med Akamais molntjänster och lättillgängliga för Akamai-kunder. Tjänsterna tillhandahålls av Akamais teknikpartners som genomför en noggrann kvalificeringsprocess för att säkerställa att de är lättillgängliga för driftsättning och kapacitetsanpassning i globalt distribuerade Akamai Connected Cloud.

Om du vill veta mer om Akamai Qualified Computing Partner Program eller följa de ledande teknikföretag som är partner till Akamai, gå till sidan för Akamai Technology Partner Program.

Ytterligare information om Akamais molntjänster finns på akamai.com.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-26
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2024-02-23
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar