SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ISOPARTNER lanserar ny podcast

Främja teknisk isolering i den gröna omställningen
En av Sveriges ledande isoleringsgrossister, ISOPARTNER, meddelar lanseringen av podcasten “Isopartnerpodden”, vars syfte är att sätta teknisk isolering på agendan.

Lanseras på flera plattformar
Podcasten “Isopartnerpodden” är nu tillgänglig på YouTube, Spotify och flera andra kanaler, både i ljud- och videoformat. Programledare är Tomas Hassel, som har med sig ankarna Pierre Von Sicard och Christian Holm, alla med lång erfarenhet från branschen. På gästlistan hittar vi aktörer från isoleringsbranschen och kända isoleringsproducenter som Paroc, Armacell och Isover.

En viktig del i den gröna omställningen
VD för ISOPARTNER, Arne Schultz, hoppas att podcasten kommer bidra till att öka medvetenheten om teknisk isolering, och hur viktig den är för att skapa en hållbar framtid:

– För att lyckas med den gröna omställningen är teknisk isolering helt avgörande. Få åtgärder minskar CO₂-utsläppen eller energiförbrukningen mer. Isolerar man en industriell anläggning, är det återbetalt på två år, men effekten på vår planet är mycket större. Jag hoppas att podden kan bidra till att sprida detta budskap vidare och göra fler nyfikna på denna viktiga bransch.

Teknisk isolering, mer än bara energieffektivitet
Teknisk isolering är ett samlingsbegrepp för en rad underdiscipliner där syftet varierar från att spara energi till att dämpa buller, minska och förebygga skador vid brand, förebygga kondens och rost, eller skydda människor och omgivningar från höga temperaturer. Marknadschef, Erlend Førsund, är därför inte orolig att gå tom för ämnen att podda om.

– Så länge vi brinner för det vi gör och vet vad vi pratar om, kommer vi att ha tillräckligt med material för denna podcast. Så som jag känner mina kollegor, saknas det varken passion eller kunskap. Vi har en lång lista med ämnen och kunskapsrika gäster, som vi ser fram emot att prata med, så detta blir spännande, säger Førsund.

ISOPARTNER AB är en av Sveriges ledande isoleringsgrossister och en del av IPCOM, en europeisk grupp av företag specialiserade på teknisk isolering. Med ett av marknadens största sortiment och lager av teknisk isolering, kan ISOPARTNER leverera till alla projekt inom industri, offshore och skeppsbyggnad och möter dagens marknadens stränga krav.

För mer information om podcasten “Isopartnerpodden” och ISOPARTNER, besök isopartner.se eller kontakta oss. Podcasten kan lyssnas på och ses på YouTube, Spotify och andra ställen där man lyssnar på podcasts.

Länkar:
YouTube
Spotify

Kontaktpersoner:
Arne Schultz, VD: arne.schultz@isopartner.se / +47 90 75 32 81
Erlend Førsund, marknadschef: erlend.forsund@isopartner.se / +47 45 40 00 14
Kontaktinformation
Postadress
Industri­vägen 39c
43361 Sävedalen
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556694-1653
Grundat: 2005
Anställda: 55
Välkommen till Isopartner AB!

Isopartner lagerför ett brett sortiment av produkter inom teknisk isolering, byggplåt och passivt brandskydd.

Isopartner är en grossist med inriktning på att förse professionella entreprenörer inom isolering, plåt och passivt brandskydd med tekniska lösningar, väl beprövade produkter och säkra leveranser. Personalen i Isopartner har lång erfarenhet och kunskap att ge dessa professionella entreprenörer rätt produkter, på rätt plats, i rätt tid.

Isopartners verksamhet kännetecknas av personligt engagemang och nära samarbete med branschens aktörer. Kan vi gemensamt få större förståelse för de olika yrkesgruppernas behov och problem inom branschen, kan vi också lösa dem på ett effektivare sätt.

Isopartner är sedan många år en av landets viktigaste leverantörer av teknisk isolering, lösningar inom brandskydd, akustik och plåt. Sedan starten har vi framgångsrikt levererat tekniska lösningar och expertis kring dessa över hela landet. Isopartner finns etablerade med säljkontor och lager på följande orter. Solna och Årsta i Stockholm, Malmö, Göteborg samt Växjö.

Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer/partners. Vi arbetar enbart med Europas bästa producenter. Genom nära samarbeten kan vi tillsammans med våra leverantörer förmedla information och kunskap mellan slutanvändare och producent på ett effektivt sätt. Med detta syfte har vi ofta träffar där vi sammanför kunder och leverantörer för informationsutbyte och utbildningar på våra etableringar.



Välkommen att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Brandskydd: Branddörrar, Brandfiltar, Brandgardiner, Brandjalusier, Brandlarm, Brandluckor, Brandpaket, Brandposter, Brandprojektering, Brandskum, Brandskydd för kablar, Brandskyddsbesiktningar, Brandskyddsdokumentation, Brandskyddsfärg, Brandskyddsisolering, Brandskyddskontroll, Brandskyddsmassa, Brandskyddsteknik, Brandskyltar, Brandslangar, Brandsläckare, Brandsäkra hårdiskar, Brandsäkra skåp, Brandtätning, Brandvarnare, Brandventiler, Explosionsundertryckning, Fettsläckare, Flamestop, Flamskyddsmedel, Flamskyddsutrustning, Första hjälpen, Gasdetekteringsutrustning, Gnistsläckningsutrustning, Koldioxidsläckare, Kolsyresläckare, Läckageskydd, Miljösläckare, Pulversläckare, Punktsprinkler, Räddningsstege, Rökgardiner, Rökgashanteringsystem, Rökluckor, Skumsprinkler, Skumsprinklersystem, Skumutrustning, Släckanläggningar, Släckarskåp, Släckmedel, Släcksystem, Systematiskt brandskyddsarbete, Utrymningslarm, Utrymningsskyltar, Utrymningsstegar, Vattensprinkler, Vattensprinklersystem
Byggtjänster & Byggmaterial: Isolerelement, Isolering
Produkter: Arbetskläder & Skor, Batterier, Batteriladdare, Byggvaror, Byggverktyg, Cellgummi, Handverktyg, Isoleringsmaterial, Lim & Tätningsmedel, Ljudabsorbenter, Ljudisolering, Slang & tillbehör, Slipverktyg, Spännverktyg, Stansverktyg, Sticksågblad, Svetsbord, Svetsprodukter, Svetsverktyg, Takprodukter, Tejp
Rör & VVS: Ventilationsisolering
Smides & Plåtslageriarbete: Fasadplåt, Koppartak, Plåtbeklädnad, Plåtbeslag, Stuprännor, Takpannor, Taksäkerhet, Vattenavrinning, Väggplåt

Kontakter

Pierre von Sicard
Försäljningschef
+46 31 336 94 90
Christian Holm
Säljare industri & teknisk isolering
+46 31 757 75 97

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när