TORSDAG 23 JANUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Kontract inleder det nya decenniet som ledande i Sverige på kundnöjdhet

IT- och förändringskonsulten Kontract, med huvudkontor i Örebro, har fått en skön start på det nya decenniet när de återigen blivit utnämnda till ledande i Sverige på kundnöjdhet, av analysföretaget Radar.
Under 2010-talet har Kontract bara missat utmärkelsen två gånger, trots en tillväxt på 800 procent.

Kontract är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2019 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Undersökningen är Sveriges största i sitt slag och görs varje år sedan 2011, där IT-beslutsfattare i svenska verksamheter bedömer sina leverantörer i upplevda värden och kvalitet.

– Vi är riktigt stolta att vara tillbaka på topp fem-listan och därmed få utmärkelsen ”Ledande leverantör på att skapa kundvärde”. Vi har haft, och fortsätter ha, en riktigt fin tillväxt, men det är inte värt någonting om inte kunderna fortsätter vara riktigt, riktigt nöjda med det vi hjälper dom med. Det är viktigt för oss att tillväxten är ett resultat av att vi levererar hög kvalitet, och det bekräftar den här fina utmärkelsen, säger Kristian Franzén, vd på Kontract.

Att Kontracts tillväxt är ett resultat av kvalitet och leverans bekräftas också av betygen i företagets egna NKI-undersökningar. 92 procent av kunderna svarar att de skulle rekommendera Kontract till andra med samma behov.

Kontract har legat i Sverige-toppen i Radars undersökning under hela 2010-talet. Företaget har bara missat topp fem två gånger och flera gånger slagits i toppen av pallen, ofta i direkt konkurrens med stora och välkända varumärken. Det bäddar för ett lika framgångsrikt 20-tal, mycket tack vare förmågan att jobba nära kunderna.

– Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2019 visar att när kundintimitet, partnerskap och värde är i fokus så förlorar de stora globala och flera av de som är upptagna i stora konsolideringar. Närhet till kund och beroende av kund tycks premieras, säger Hans Werner, vd på Radar.

Martin Ruist, presskontakt
Kontract AB
Direkt 019-760 75 07
e-post: martin.ruist@fourpr.se

Kristian Franzén, vd
Kontract AB
Direkt 010-447 45 33
Växel 010-447 45 00
e-post: kristian.franzen@kontract.se

Webb: www.kontract.se

Kontract är helt oberoende IT-konsulter.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-01-15
Nya Carnegiebryggeriet expanderarLaddningarna av elbilar ökade med över 400 procent – eller 750 resor Lindesberg-ÖrebroDrivlösningar med integrerad styrelektronikKonkursanalys. Endast 1 % av Sveriges företag går i konkursAdBlue® från Arom-dekor Kemi nu också i 4 l påse.Hållbarhet är en guldgruva av affärsmöjligheter!Fristads deltar i projekt för miljöeffektivare container­trafikDesignskydd för Calmarks engångsartikel beviljat i EU och USALångivaren DBT rekryterar två toppkrafter Honeywell lanserar steel mesh barrier, lightweight fall protection systemNu blir det lättare att sortera avfall i Upplands-Bro
2020-01-14
SSAB engageras i forskningsprojekt om metallbearbetning i FinlandAlfa Laval tar värmeåtervinn­ingsorder värd 125 milj krKyl och smörj med norelems nya sortiment av kylmedels­slangarÄnnu ett bolag klart för Comfort-kedjan!Miljoner till forskning inom astma och allergiModernisering av datacenter minskar Wexnets energi­användning ytterligareSchneider Electric presenterar TeSys Ö islandCastellum lyser upp med solelBatteritillverkaren Nilar lanserar ny energilagrings­lösning för villamarknadenErgofast introducerar MAX RB611T för najning av grövre dimensionerErbjudande från Zert Appen som ska styra upp hantverkarbranchen
2020-01-13
Granzow förvärvar trycklufts­avdelning av Kompauto Nordic.Indutrade förvärvar tysk leverantör av automations­lösningarHubSpot lanserar nya och användarvänliga funktioner i sitt Marketing Hub Enterprise-verktyg Södertälje Hamn moderniserar och investerar Tele2 Företag lanseras hos MittNätUnika installationslösningar från Assemblin när Helsingborg förnyasVäderstad finalist i IVAs företagstävling Smart industriUPS lanserar elcyklar i Stockholm15 nya fossilfria regionbussar i Västerbotten - 88% lägre växthusgasutsläpp Planetväxlar i en klass för sig!Fantastiskt år för Mercedes-Benz lastbilar!
2020-01-10
Nytt spännande koncept för framtidens automation.Fräsarna går på djupetTrollhättans truck expanderarNy Mimecast-rapport visar att dataförlust är finans­branschens främsta oros­faktorBygg inte höga hus i trä – det är för farligtBengt Widstrand ny VD för Finja Betong ABSveriges största solcellspark på gång i SträngnäsRecirkulering av pallar – för miljöns skullEn motor som pallar trycketMikroorganismer matas med giftgas för att producera biobränsleHydroscand erbjuder nu UNO-MATICEngcons grundare: Branschkollegor – ta ansvar och ställ krav!Materialflödet reproduceras perfekt i miniatyr med LEGO® Spännande om svenska framsteg inom forskning och teknik 2019Wästbygg AB bygger handelshus i Kristianstad
2020-01-09
EB80 multifunktionsmodul – en nyhet från Metal Work PneumatikNy app från Atlas Copco ökar intelligensen hos vakuum­pumparSwecamp Bomstadbaden – nöjd BAGA-kundVolkswagen Tiguan − Sveriges populäraste bilmodell hos privatköpareABB ska leverera kraft­försörjningen till Europas största batterifabrikCramo AB uppgraderar sin arbetsmiljöcertifieringInsyn i processen Framtidens digitala sjukhus­fastigheter testas på Central­sjukhuset i Kristianstad20 nya företagare med Widrikssons nyföretagar­programTvå av tre konsumenter föredrar hållbara transporter framför korta transporttiderSvensk artificiell intelligens kan revolutionera prostatacancerdiagnostikenNya tjänsten hjälper svenskar köpa solceller till bäst pris
Annonser