ONSDAG 18 SEPTEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Kramp och Oljan i Mellerud satsar på butik intill Västerråda

Nu står det klart att Oljan i Mellerud kommer inhysa shop-in-shop konceptet Powered by Kramp i sina lokaler.
Butiken som ligger intill Västerråda i Mellerud återinvigs den 24 oktober. Besökarna kommer, förutom det ordinarie sortimentet, även hitta ett nytt utbud med reservdelar och tillbehör till lantbruk och entreprenad.


Oljan i Mellerud har idag det mesta för hemmafixaren samt maskin- och bilägaren, med reservdelar till bilen, hydraulikpress, pellets, målarfärg och ett gediget oljesortiment. Med Powered by Kramp kommer sortimentet bli ännu mer tilltalande för professionella lantbrukare och fritidsbönder genom att hyllorna fylls på med reservdelar och tillbehör till traktorn och vagnen, slitdelar till vallproduktionen och jordbearbetningen, stängsel till djurhållningen och tillbehör till skogsbruket. Butiken kommer även rymma ett komplett sortiment med bult i både mm och tum (UNC/UNF).

Pelle Nellbro, ägare av Oljan i Mellerud, ser positivt på det utökade sortimentet:

”Vi ser framemot att utöka samarbetet med Kramp och att fylla på sortimentet med hundratals nya produkter. Vi är övertygade att det utökade sortimentet kommer tilltala våra befintliga kunder men också lantbruks- och entreprenadverksamheter.”

Den nya dynamiken i Melleruds-området, med Mellerud Handel som öppnar ett köpcentrum mitt emot, skapar nya förutsättningar för Oljan i Mellerud att utveckla butiken. Anders Carlson,VD på Kramp AB, ser positivt utvecklingen:

”Oljan i Mellerud har unika förutsättningar att nå ut till en bredare kundkrets i och med den stora satsningen som flera företag gör på handeln i området. Powered by Kramp-konceptet bygger på att butikskunderna kan förvänta sig hög service och grad av teknisk kompetens i butiken, vilket gör att konceptet passar mycket bra hos Oljan i Mellerud.”

Invigning den 24 oktober
Butiken hos Oljan i Mellerud byggs om i början av hösten för att stå redo för återinvigningen. Nellbro berättar om invigningsplanerna:

”Klockan 10-18 den 24 oktober kommer vi fira lite extra. Det kommer då finnas öppningserbjudande och fika i butiken. Besökarna kommer också kunna prova på en skyttesimulator från Vildmarkspartner. Om vädret tillåter kommer en zeppelinare flyga över butiken. Det kommer bli en rolig dag!”

Snabb utveckling av Powered by Kramp
Powered by Kramp hos Oljan i Mellerud blir Kramps femte på den svenska marknaden. Idag finns shop-in-shop konceptet hos Staffare i Skellefteå, Söderberg & Haak i Kvänum, MaskinGruppen och Wallins Traktor i Eslöv och Partium Proffsbutik i Katrineholm. En Powered by Kramp-butik erbjuder allt för professionella lantbrukare och fritidsbönder, entreprenadverksamheter, entusiaster inom friluftsliv och inbitna gör-det-självare. Förutom ett brett sortiment av välkända varumärken säljer Kramp även ett komplett sortiment under de egna varumärkena Kramp, Farma och Gopart. Det som inte finns på hyllan finns att beställa i butiken med leverans oftast redan dagen efter. Butikskunder med F-skattsedel har dessutom möjlighet att, via Oljan i Mellerud och flertalet andra Kramp Partners, erhålla en egen inloggning till Kramp Webshop. På det viset kan företagskunderna välja mellan att handla i butiken eller via nätet, med leverans till dörren eller för upphämtning i butik.

Kramp Groep är Europas ledande grossist med reservdelar och tillbehör för lantbruks- och entreprenadbranschen. Med sitt breda sortiment, 10 distributionscenter och 24 försäljningskontor runtom i Europa är Kramp en viktig partner för sina återförsäljare såväl som leverantörer. Kramp Groep grundades år 1951 och har huvudkontor i Varsseveld, Nederländerna. År 2013 gick Kramp samman med det nordiska företaget Grene och sedan år 2017 går hela bolaget under namnet Kramp. Det svenska kontoret och lagret ligger i Eslöv. Kramp. It’s that easy. Besök oss på: nordic.kramp.com/se.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-09-11
Engcon ökar sin omsättning för nionde året i rad BMW visar upp nyheter på IAA Cars i FrankfurtStena Recycling är officiell partner till ASAPRacing och konceptbilarVärldspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
2019-09-10
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
2019-09-09
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationerIVL släpper bok om elavfall för gymnasietPeafowl Solar Power och Liqway vann SKAPA-priser för Uppsala länMed arbetsmiljö, miljö och kvalitet i fokus Kommunala initiativ positiva för elbilsutvecklingenVolkswagen och Northvolt bildar samriskbolag för batteriproduktion
2019-09-06
ABB-teknik ger seniorer möjligheten till självständigt och rikt livFem missuppfattningar om markbaserad reningNyheter från ABB för framtidens smarta hem och byggnaderHubSpot lanserar omdesignad appmarknadsplats Robotar och röststyrning – om kunden själv får väljaFreemelt tar in 15 MSEK i en investeringsrunda ledd av IndustrifondenMarknadens första batteridrivna sprayaggregat med utbytbara tankarHeidelbergCement och Equinor ingår avsiktsförklaringSchneider Electric Sverige rekryterar nya cheferJessica Petrini blir HR-chef för TyrénskoncernenTekniska Verken i Linköping AB digitaliserar elnätet ytterligare.Bockasjö och Swedavia hyr ut 46 000 kvm till Postnord TPLSå påverkas Norden av orkanen Dorian Circle K ska bli störst i Sverige på snabbladdning – lanserar egna laddareKemibranschen samlas i Lund 16-17 oktoberInnovativ drivteknik från ebm-papst Småländsk arkitektur bakom global batterifabrikSommarens hetaste byggprojekt - rykande färsk lista för hela Sverige!Karl Kloste ny inköpschef i Svevia
Annonser