LÖRDAG 22 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Load Up North summeras – stort intresse för nästa mässa

Load Up North avslutades lördag 31 augusti med många nöjda utställare.
– För mig hade det inte kunnat vara mycket bättre än så här, säger Eric Johansson, vd på Norditek..

Nu tas sats mot nästa mässa som också kommer att hållas i Umeå.

– Intresset från utställarna för att ställa ut på nästa års mässa är stort. Vi har intresseanmälningar som motsvarar mer än 50 procent av årets monteryta, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB som arrangerar mässan.

När årets Load Up North summeras är det mycket som är positivt enligt Nolias vd.

– Vi vet att det gjorts mångmiljonaffärer under mässan och att många utställare är nöjda. För att veta mer exakt genomför nu en grundlig undersökning för att kunna utveckla mässan med intryck från våra utställare, säger Jonas Dahlberg.

En av de nöjda utställarna är Eric Johansson, vd på Norditek som säljer, leasar eller hyr ut krossar och sorteringsverk med Sverige som arbetsområde.

– Jag har både kunnat träffa de jag hoppas få träffa, men också de jag aldrig träffat förr. Det räcker ju med att kommer rätt besökare, så jag är jättenöjd. Dessutom har upplägget på mässan varit bra. För mig hade det inte kunnat vara mycket bättre än så här, säger Eric Johansson.

Vad gäller årets besökssiffror kom de inte upp till fjolårssiffrorna i Boden. I år kom 5738 besökare mot 6982 under fjolårets mässa i Boden

– Det var i år första gången vi höll Load Up North i Umeå och vi vet att det alltid är lite tufft första året vi kör en mässa på en ny ort. Det viktigaste för våra utställare och för oss är att det är rätt besökare på plats. De första indikationerna pekar på det, säger Jonas Dahlberg.

Load Up North kommer att hållas i Umeå även 2020 innan den vänder tillbaka till Norrbotten och Boden 2021.

För mer information, kontakta:

Jonas Dahlberg vd, Nolia AB
090-88 88 603
070-584 11 60
jonas.dahlberg@nolia.se

Erik Säfvenberg, pressansvarig

072-2362600

erik.safvenberg@nolia.se

Load Up North är Sveriges intressantaste mötesplats för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering, jord och skog samt väg och anläggning. Mässan arrangeras av Nolia AB och genomförs vartannat år i Norrbotten och vartannat år i Västerbotten. I år hölls mässan 29-31 augusti på Nolia i Umeå, även nästa år går mässan i Umeå 27-29 augusti för att 2021 återvända till Norrbotten och Boden.

Företaget Nolia AB skapar attraktiva mötesplatser som ger positiv tillväxt för näringsliv och samhälle i Norrland. Det gör vi genom att arrangera mässor, konferenser och andra event. Vi erbjuder även konsulttjänster som projektledning samt uthyrning av möbler och annan utrustning. Varje år arrangerar vi nära 15 stora publik- och fackmässor i Norrland där Stora Nolia är den största. Hos oss träffas varje år över 250 000 människor för att utbyta erfarenheter, utvecklas och göra affärer.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-17
CERTEX Svenska lanserar webshopE.ON och Trianon skapar omställning med mer förnybar energi2019: Ännu ett år av dynamisk tillväxt för arval
2020-02-14
Hanwha Cobots hos LichronLissmacs nyaste maskin SMD 335 Schneider Electric vinner guld för Mureva arbets­lampor LED i iF DESIGN AWARDNy hyresdepå för lyft­utrustning.85 % av eleverna har redan fått erbjudande om jobbMatHem bygger nytt, miljö­certifierat lager i LarsbodaBoden bygger för framtidenWürth ställer ut på Underhållsmässan 2020Besök Walraven på Nordbyggmässan!Nudging skapade säkrare byggarbetsplatsNy typ av konturmätning av gods Ökat intresse för Timbersports nybörjarläger – inte minst bland tjejer
2020-02-13
Produktnyhet Februari 2020 - Kulventil med högt handtagLys upp tillvaron i vintermörkret!Lätt, billigt att framställa och miljövänligt – ett nytt textilt material ser dagens ljusHydroscand utökar sortimentet med saneringssugslang M44Optimering på systemnivå gör internet energisnålareNytt eldrivet arbetsfordon gör fastighetsskötseln tyst och avgasfriSecure Meter AB säljer sin svenska undermätnings­verksamhet Cewe till Infometric ABTechbolaget Codemill tar in 30 miljoner och går globaltArbetsgivarna med de mest engagerade medarbetarna Konstfacks-elev vann skulpturtävling i Einar Mattssons kvarter SkulpturparkenXenits medarbetare får prestigefull utmärkelseTelenor Sverige och Ericsson rustar industrin för 5GECCO blixtljus klass 2 för dig med högre krav
2020-02-12
ABUS Kransystem ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020Midroc deltar på Underhållsmässan!Energisnål pneumatisk närvarogivare lanseras med IO-linkDen är snabb, exakt och har låga vibrationer!Converflex väljer trygg fjärrvärme från ÖrnsköldsvikStor potential i den nya generationens elmätareByxan som förändrar förutsättningarnaAddSecure fortsätter att öka sin geografiska närvaro i EuropaeSite Power Systems får nya ägareProtolabs lanserar nya toleransgarantier för formsprutningSofthouse expanderar och växer ur 3 kontor samtidigtBesked från Mercedes-Benz, sopbilsfavoriten blir eldriven.Hydroscands SlangExpress växer i MalmöNu lanseras Galaxy Z Flip – Samsungs första mobil med vikbar glasskärmBravida förvärvar ventilationsföretag i Kiruna3 steg för att undvika phishing-bedrägerier om coronaviruset Optimera fortsätter att växa, köper Arboga Byggtjänst ABSvenska örter året om!
2020-02-11
Blinto expanderar inom nätauktionshandeln Verizon expanderar sitt internationella 5G-ekosystem med nya 5G Lab i LondonLesjöfors nya vd: ”Vi har både utmaningar och möjligheter för 2020”Nyhet! 1-skärig planfräs som ger en mycket fin ytkvalitetVakuumpumpar från Busch till kinesiska sjukhusOQTR-E – Helt nya tiltrotatorer från OilquickKompakt strypbackventil för trånga utrymmenMaskininvesteringar och ökat miljötänk viktiga prio­riteringar på Emballator i HjoFör att öka nöjdheten storsatsar Engcon på sina slutkunder genom sitt gedigna ambassadörsprogramNu byter vi till framtidens elmätare - ger bättre koll på förbrukningenOutSystems fortsätter att växa i SverigeGapwaves lanserar ny fasstyrd 5G-antennSLU och RISE tecknar nytt samarbetsavtalFinja utsedd till årets leverantörspartner 2019!Tre procents bränslebespar­ing för Wiklund TransportHisstillverkaren Aritco väljer hållbar inredning
Annonser