SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lunar och SAS ingår ett nytt partnerskap

Lanserar Skandinaviens första EuroBonus-betalkort
Bankutmanaren Lunar och SAS ingår ett nytt partnerskap och lanserar Skandinaviens första betalkort där kunder kan tjäna EuroBonus-poäng på sina vardagsinköp – från resor till matvaror, kaffe och sommarupplevelser – utan att behöva använda kredit.

Med det nya betalkortet från Lunar och SAS kan skandinaver tjäna EuroBonus-poäng på sina vardagsinköp. Genom att kombinera Lunars användarvänliga bankapp med SAS populära EuroBonus-program kan kunder nu samla poäng på allt från matinköp till restaurangbesök.
Lunars kunder tjänar automatiskt EuroBonus-poäng vid varje användning. Detta gäller vid alla typer av inköp, inklusive mataffärer, restauranger och aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge och utomlands.

- Vi är stolta över att få samarbeta med ett så ikoniskt skandinaviskt varumärke som SAS och att kunna ge våra kunder tillgång till det förmodligen mest attraktiva bonusprogrammet i Skandinavien. Vi strävar efter att bygga den bästa vardagsbanken i Norden och vill göra det enklare för alla att fatta smarta beslut i vardagen och få ut mer av sina pengar. Partnerskapet öppnar upp många möjligheter och fördelar för oss och våra kunder, säger Ken Villum Klausen, VD och grundare på Lunar.

- Genom partnerskapet skapar SAS nya och spännande möjligheter för vårt populära EuroBonus-program. Samarbetet med en skandinavisk partner som Lunar gör det möjligt för våra medlemmar att tjäna poäng i vardagen via deras bankapp och betalkort. Vi förväntar oss en betydande tillväxt för EuroBonus över hela Skandinavien och ser fram emot att interagera med den yngre målgruppen som Lunar framgångsrikt har nått genom sin digitala bankplattform, säger SAS VD, Anko van der Werff.

Det nya betalkortet är tillgängligt för alla EuroBonus-medlemmar och Lunar-kunder i Skandinavien. Om du inte är en EuroBonus-medlem kan du enkelt registrera dig här Gå med i vår resecommunity (sas.se) för att låsa upp en värld av förmåner och få tillgång till allt från SAS-flyg till hotellvistelser, uppgraderingar och olika kvalitetsprodukter i SAS EuroBonus-shop. Om du inte är en Lunar-kund kan du registrera dig på bara några minuter i Lunar-appen - kanske medan du väntar på att gå ombord på ditt nästa flyg.

Betalkortet finns både som fysiskt och digitalt kort, vilket gör det möjligt för kunderna att använda det när det passar bäst. För varje 100 SEK som spenderas på betalkortet tjänar man 8 EuroBonus-poäng. Nya Lunar-kunder får dessutom 3 000 välkomstpoäng, och de första 10 000 kunderna får 6 000 poäng.
Kortet kan beställas i Lunars bankapp från och med den 18 juni 2024.

Fakta
• Det nya betalkortet är tillgängligt för alla i Skandinavien från och med den 18 juni.
• EuroBonus-programmet har cirka 8 miljoner användare.
• Pengarna dras eller reserveras omedelbart på användarens Lunar-konto. Det är därför ett bra alternativ för dem som vill undvika att handla på kredit.
• Betalkortet är gratis med Lunars Unlimited-paket eller tillgängligt för en månadsavgift på 49 SEK i Lunars • Standard-, Light- och Plus-paket.
• Det befintliga EuroBonus-numret kopplas till Lunar och redan intjänade EuroBonus-poäng behålls.

Läs mer om partnerskapet och beställ kortet här: https://www.lunar.se/privat/sas-eurobonus

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
engcon tecknar strategiska avtal i JapanOKQ8 öppnar bilpool i AlingsåsMed rätt volym slår stansning allt
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige