SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mät världen med precision

Med mätinstrument
Mätinstrument spelar en avgörande roll i vår teknikdrivna värld. De är nyckeln till att förstå och kontrollera omvärlden omkring oss. Ett företag som har excellerat inom detta område är ELMA Instruments, och i den här artikeln kommer vi att utforska vad ett mätinstrument är och hur ELMA Instruments har blivit en ledande aktör inom branschen.

Vad är ett mätinstrument?Ett mätinstrument är en teknisk anordning som används för att kvantifiera, övervaka eller inspektera fysikaliska egenskaper hos material, objekt eller system. Dessa egenskaper kan vara olika, från elektriska parametrar som spänning och ström till temperatur, fuktighet, avstånd och mycket mer. Mätinstrumentens mål är att erbjuda noggranna och pålitliga mätningar för att underlätta beslutsfattande, kvalitetskontroll, forskning och många andra tillämpningar.

ELMA Instruments- En översiktELMA Instruments är ett företag som har etablerat sig som en ledande leverantör av mätinstrument och mätteknik i Norden och andra delar av världen. Företaget grundades med en passion för att erbjuda högkvalitativa instrument och exceptionell kundservice. Med årtiondens erfarenhet har de byggt en imponerande portfölj som täcker en mängd olika mätbehov inom olika branscher.

Mångsidig produktsortimentELMA Instruments erbjuder ett brett utbud av mätinstrument som inkluderar multimeters, oscilloskop, signalgeneratorer, termokameror, vibrationsmätare och mycket mer. Deras produkter riktar sig till olika sektorer, inklusive elteknik, elektronik, underhåll och reparation, bygg och konstruktion, medicinteknik, och forskning och utveckling.

Fokus på kvalitet och noggrannhetELMA Instruments sätter kvalitet och noggrannhet i första hand. Deras mätinstrument är kända för att vara pålitliga och ge exakta mätresultat, vilket är avgörande inom många områden. Företaget samarbetar med välrenommerade tillverkare och erbjuder produkter som är kända för sin prestanda och hållbarhet.

Teknisk kompetens och kundsupportFörutom sina högkvalitativa produkter har ELMA Instruments ett engagerat team av tekniska experter som kan erbjuda råd och stöd för att hjälpa kunder att hitta rätt lösningar för dina mätbehov. De erbjuder även kalibreringstjänster och utbildning för att säkerställa att deras kunder får ut det mesta av sina mätinstrument.
Kontaktinformation
Postadress
Peppar­vägen 27
12356 Farsta
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556521-2890
Grundat: 1969
Anställda: 50+
Välkommen till Elma Instruments AB !

Vi har mer än 40 års teknisk know-how och är Skandinaviens största distributör av test- och mätutrustning. Vårt breda program av mätinstrument vänder sig till många olika branscher. Här hittar du instrument vare sig du arbetar inom el-vvs-ventilation-kyl-tele/data-klimat-termografering-miljö-eller bilbranschen.

Vårt mål är också i framtiden att vara den ledande leverantören av mätinstrument. Vår målsättning är att kunna presentera ett brett program av mätinstrument med hög kvalitet och mycket konkurrenskraftiga priser.

Välkomna att kontakta oss !

Kontakter

Louis Svane
08-447 57 71
Elma Instruments AB
08-447 57 70

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats prisRamirent öppnar nytt kundcenter i Kungsbacka
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige