Med en händelsrik start på året - industritorget.se
SÖNDAG 05 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Med en händelsrik start på året

Efter att nu ha varit verksam i Helge Nyberg AB under två månader kan jag bara jag bekräfta och förstärka de första positiva intrycken jag fick av verksamheten, våra medarbetare, våra produkter och lösningar.
Helge Nyberg AB är på många sätt ett föredöme och har en stark företagskultur och goda värderingar som väl återspeglas genom hur vi agerar gentemot varandra som kollegor, våra kunder och våra leverantörer. Göran Nylén, vd Helge Nyberg AB

Den rådande osäkerheten angående hälsoläget och det faktum att risken för en samhällsomfattande spridning av Covid-19 (Corona) viruset nu bedöms som mycket hög, påverkar givetvis hur vi agerar både internt och externt. En löpande riskbedömning pågår för att vi ska kunna agera i tid och minimera negativa effekter på verksamheten. Det viktigaste är självfallet våra medarbetares, kunders, partners och leverantörers hälsa.

Vi har genomfört åtgärder för att säkra vår egen materialförsörjning och ser inte risken att vi inte kommer att klara behoven för materialomsättning i egen produktion de närmaste månaderna.

Den utåtriktade verksamheten med resor, kundbesök och andra säljaktiviteter påverkas direkt, också då vi självfallet respekterar de regler och begränsningar våra partners och kunder infört.

Bland annat så ställdes den internationella mässan LogiMAT 2020. Detta var inte ett oväntat beslut då den var tänkt att samla flera av de ledande aktörerna i branschen med ett stort besökarantal. Under rådande omständigheter hade det varit direkt olämpligt och hälsofarligt att samla så många människor från så många olika länder under ett och samma tak.

Vi kommer inte att vara overksamma utan arbetar vidare med andra kanaler och andra verktyg, andra sätt att kommunicera och marknadsföra oss.

Helge Nyberg AB kommer fortsättningsvis att vara Open For Business och fokuserat jobba med att leverera branschens bästa och smartaste lösningar för intern materialhantering, som de specialister vi är.

Vi kommer att vara helt öppna och transparenta med vad vi gör och vilka åtgärder vi sätter in för att minimera risker. Allt för att alla ni som agerar som partners, kunder eller leverantörer till oss ska kunna vara förvissade om att vi gör vad som är möjligt och nödvändigt i den här ganska unika och påfrestande situation som de flesta företag och organisationer befinner sig i.

Följ oss gärna via sociala nätverk såsom LinkedIn, Facebook och Instagram. Vi kommer att uppdatera information löpande.

NYHET! Premiär för gående dragare
Lättkörd och smidig dragtruck som är designad för att enkelt och säkert flytta tunga laster på hjul. Ergobjörn® TW-serien är en gående dragare som underlättar tungt arbete och hjälper till att förebygga ohälsa och olycksfall. De kan hantera last på upp till 2 ton med minimal ansträngning.

Ergobjörn® TW-12 och TW-20 gör livet lättare.
Läs mer om våra gående dragare
helge-nyberg.se/produkter/truck-och-vagn/gaende-dragare?pe_data=D434450417240465E4A7449435D4771%7C26312176

Helge Nyberg AB
Industrivägen 2
SE-523 90 Ulricehamn
Phone +46 321 263 00
Mail: info@helge-nyberg.com
Website: www.helge-nyberg.se

Kontaktinformation
Postadress
Industri­vägen 2
52390 Ulricehamn
Besöksadress
Industri­vägen 2
52390 Ulricehamn
Region
Ulricehamn
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556143-2013
Grundat: 1958
Anställda: 35
Välkommen till Helge Nyberg AB

Sedan 1958 utvecklar och tillverkar Helge Nyberg AB vagnar och lätta eltruckar under namnet Ergobjörn för intern materialhantering.

Som specialister förenklar och kostnadseffektiviserar vi lager och logistik för bland annat industri, sjukvård, flygplatser och postorder.

Vi kan materialhantering - Vi är fokuserade. Därför har vi också möjligheten att vara bäst.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AAA – AFS 2001:1 – ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008 – OHSAS 18001

Kontakter

Yvonne Odd
Marknad
0321-263 31
Göran Nylen
CEO
0321-263 13
Robert Nyberg
Vice President
0321 263 16
Robert Andersson
Purchase Manager
0321 263 22

Nyheter med koppling till företaget

Filmer

Nu lanseras vår smidigaste truck någonsin, Ergobjörn TT-05

Nu lanseras vår smidigaste truck någonsin, Ergobjörn TT-05
Ergobjörn products we love/ Helge Nyberg AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-03-31
Stockholmsmässan blir FältsjukhusNu lanseras Purus Corner med mattsvart sil i mönstret ChessNordprofil Byggplåt AB förvärvar grossistverksamhet i Luleå Kraftfulla gamingdatorer bidrar i kampen mot Covid-19Mercedes-Benz 8-sitsiga elbil vintertestad i SverigeStructor bidrar till vindkrafts­utbyggnaden i SverigeHallströms Verkstäder AB om Projektet Smart Industriell Modernisering JHSatsning på fossilfritt gruvbrytningssystemFyrfasen Energi och Eways krokar arm för att göra det lätt att köra elbil
2020-03-30
Vi har godkända kirurg­maskar som är CE och ISO märkta.Akutsjukhus prisat för innovativ plåtfasadLesjöfors koncernchef: ”Vår beredskap är god och vi följer utvecklingen dag för dag”Passa på innan den 6 AprilLär dig mer om DATRONs fräsverktyg Ny betydande order: DVel levererar mätutrustning till Studsvik Det stora antalet video­möten utmanar IT-säkerheten Distansutbildning värdefullt i CoronatiderStor potential för bioenergi - branschen står redo för att levereraEntreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”3D-skrivarna går varmaGPIF och Kommuninvest gör gemensam satsning på gröna obligationerSatsa på varseldrabbade – skapa snabbspår för omställningNSVA ser stora fördelar med schaktfria lednings­dragningarAnvänd telefonen som Passerkort
2020-03-27
Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under ConexpoStyrud investerar för hållbarhetFAT av RO-anläggningEmballator Melleruds Plast kraftsamlarArkitekter skriver ut skyddsutrustning till vårdpersonal i coronatiderVolkswagen fyller på med laddbara bilar för den svenska marknadenRegion Värmland väljer Steora efter lyckad utvärderingLinde & Lantmännen Agroetanol bygger ut koldioxidanläggningen Norlic i NorrköpingVattenstämman 2020 i Kalmar ställs inBilfläktar blir respiratorer när Ford samarbetar med 3M, GE Healthcare och UAWBranschens första självsugande batteridrivna vattenpumpEnergiförbättring blir elföretag
2020-03-26
Ny agentur hos LichronProblem med att få fram prototyper och små serier?Hög tid att boka reparationer och renoveringar under semesterperioden.Falun först i Sverige med Dig Assist i skolanKunskap om tryck & kvalité i varje bitLagerautomation är hetare än någonsin Descartes stärker sitt e-handelserbjudande, förvärvar PeoplevoxDescartes växlar upp i Norden – rekryterar HR-chefSå påverkas det sydsvenska näringslivet av CoronavirusetDen smarta fabrikenRädda SME-företagen - Storföretagen måste betala sina fakturor i tidSTIHL inför hemleverans av motorsågarASUS lanserar Chromebook Flip C436 i SverigeFullt fokus på hållbarhet när Klädesholmen satsar på solcellsanläggningSökte en nischverksamhet – blev lösullsentreprenör på heltidNu öppnar Würth butik i Växjö - invigningsdagar 26-27 mars!Träbyggandet ökar och Sweco skriver ramavtal med DeromeBranschens första batteridrivna rensmaskinHuawei och Deloitte i ny rapport: 5G-teknik hjälpte Kina bekämpa Coronaviruset
2020-03-25
Hållfasta tryckfjädrar i verktygsstål för höga temperaturer Säkerhet från EnglandElmia Lastbil flyttas fram till 2021Gasum ska förse Preem med förnybart marint bränsleAbsolicon står stadigt trots Coronakris​Beijer Byggmaterial släpper guide till hantverkare i hantering av Covid-19Derome expanderar mer – slår upp portarna i Karlskrona
Annonser