MÅNDAG 24 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Midroc Electro startar elavdelning i Malmö

I linje med strategin att utvecklas i takt med lokala förutsättningar och utveckla samarbetet med rikstäckande kunder, startar Midroc Electro nu upp verksamhet i Malmö.
-Genom denna etablering blir vi en mer given spelare för våra rikstäckande kunder. Det är helt naturligt att vi finns på plats i en så stor och för Sverige viktig region som Malmö, säger Kjell Wall, regionchef på Midroc Electro.

Den nya avdelningen kommer att ledas av Stefan Baljak. Det är en rekrytering Kjell Wall är mycket nöjd med.

-Stefan har en lång erfarenhet och rikt kunnande inom branschen. Dessutom har han stor lokal kännedom och förankring, vilket för oss är avgörande eftersom vi tror på personliga och långsiktiga relationer med våra kunder. Då är lokal anknytning avgörande, säger Kjell Wall.

Att företaget väljer att satsa på en serviceavdelning ska ses som ett första steg i ambitionen att växa och vara en aktiv part i utvecklingen av regionen.

-I takt med att fastigheter blir alltmer krävande kommer servicemarknaden att växa, oavsett konjunkturen. Den personliga kontakten mellan fastighetsägare eller driftansvarig och serviceteknikern kommer också att bli mer viktig, för att kunna säkerställa en optimal drift på lång sikt, säger Stefan Baljak.

Han ser fram mot uppdraget att bygga upp en verksamhet från start. Han ser sig själv som en tydlig lagspelare, som vill göra det möjligt att tillsammans med kunder och medarbetare utveckla nya lösningar.

-Våra kunder ska känna sig trygga med oss och vårt engagemang. Det ska också vara roligt att jobba hos oss, vi värnar varandra lika mycket som vi värnar våra kunder. Mitt mål är att det är kunden som ska ringa tillbaka och fortsätta samarbetet, säger Stefan Baljak.

För mer information, vänligen kontakta:

Stefan Baljak, avdelningschef Malmö, Midroc Electro AB
Tel: +46 (0)70 571 34 15

Kjell Wall, regionchef Halland och Skåne, Midroc Electro AB
Tel: +46 (0)70 180 14 83

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-17
Korrekt förberedelse och planering för topproduktionFlera möjligheter och ett större sortiment av KIPP KulspärrbultarNy katalog från DENIOS med miljösmart utrustning för kemikaliehanteringPumpstation för dränvatten Kährs lanserar den ultimata guiden för golv till detaljhandelnNorrbottens mest digitala byggföretagNya produkter till BMI Sveriges TaksäkerhetssystemVindkraften räcker för att ersätta kärnkraftBring satsar offensivt på e-handelArtificiell intelligens hittar sjukdomsrelaterade generEn supervecka i Linköping för miljönBlue Partner fortsätter att växa!CERTEX Svenska lanserar webshopE.ON och Trianon skapar omställning med mer förnybar energi2019: Ännu ett år av dynamisk tillväxt för arval
2020-02-14
Hanwha Cobots hos LichronLissmacs nyaste maskin SMD 335 Schneider Electric vinner guld för Mureva arbets­lampor LED i iF DESIGN AWARDNy hyresdepå för lyft­utrustning.85 % av eleverna har redan fått erbjudande om jobbMatHem bygger nytt, miljö­certifierat lager i LarsbodaBoden bygger för framtidenWürth ställer ut på Underhållsmässan 2020Besök Walraven på Nordbyggmässan!Nudging skapade säkrare byggarbetsplatsNy typ av konturmätning av gods Ökat intresse för Timbersports nybörjarläger – inte minst bland tjejer
2020-02-13
Produktnyhet Februari 2020 - Kulventil med högt handtagLys upp tillvaron i vintermörkret!Lätt, billigt att framställa och miljövänligt – ett nytt textilt material ser dagens ljusHydroscand utökar sortimentet med saneringssugslang M44Optimering på systemnivå gör internet energisnålareNytt eldrivet arbetsfordon gör fastighetsskötseln tyst och avgasfriSecure Meter AB säljer sin svenska undermätnings­verksamhet Cewe till Infometric ABTechbolaget Codemill tar in 30 miljoner och går globaltArbetsgivarna med de mest engagerade medarbetarna Konstfacks-elev vann skulpturtävling i Einar Mattssons kvarter SkulpturparkenXenits medarbetare får prestigefull utmärkelseTelenor Sverige och Ericsson rustar industrin för 5GECCO blixtljus klass 2 för dig med högre krav
2020-02-12
ABUS Kransystem ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020Midroc deltar på Underhållsmässan!Energisnål pneumatisk närvarogivare lanseras med IO-linkDen är snabb, exakt och har låga vibrationer!Converflex väljer trygg fjärrvärme från ÖrnsköldsvikStor potential i den nya generationens elmätareByxan som förändrar förutsättningarnaAddSecure fortsätter att öka sin geografiska närvaro i EuropaeSite Power Systems får nya ägareProtolabs lanserar nya toleransgarantier för formsprutningSofthouse expanderar och växer ur 3 kontor samtidigtBesked från Mercedes-Benz, sopbilsfavoriten blir eldriven.Hydroscands SlangExpress växer i MalmöNu lanseras Galaxy Z Flip – Samsungs första mobil med vikbar glasskärmBravida förvärvar ventilationsföretag i Kiruna3 steg för att undvika phishing-bedrägerier om coronaviruset Optimera fortsätter att växa, köper Arboga Byggtjänst ABSvenska örter året om!
2020-02-11
Blinto expanderar inom nätauktionshandeln Verizon expanderar sitt internationella 5G-ekosystem med nya 5G Lab i LondonLesjöfors nya vd: ”Vi har både utmaningar och möjligheter för 2020”Nyhet! 1-skärig planfräs som ger en mycket fin ytkvalitet
Annonser