SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Milltool fortsätter sin etablering

Inom CNC-fräsmaskiner
Milltool AB, en framstående tillverkare av CNC-fräsmaskiner, fortsätter att stärka sin position på marknaden genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för industriell bearbetning. Företaget, som grundades 2008 och är baserat i Skokloster, Sverige, tillverkar sina produkter med komponenter från världsledande leverantörer och erbjuder maskiner som uppfyller högt ställda krav på precision och effektivitet.

Innovativa CNC-Fräsmaskiner
Milltool erbjuder flera modellserier av CNC-fräsmaskiner, inklusive MT01, MT02, MT03 och MT04, var och en designad för specifika behov och applikationer inom industrin.

MT01-serien är den största och mest anpassningsbara modellen, som kan hantera en rad material inklusive komposit, aluminium och plast. Denna serie är utrustad med högkvalitativa kulskruvar och linjärlager från Hiwin, vilket garanterar lång livslängd och noggrannhet.
MT02-serien erbjuder robusta och mångsidiga maskiner i tre storlekar, perfekt för fräsning i olika material som trä, plast och aluminium. Maskinerna är utrustade med kulskruvar från tyska Isel och levereras alltid startklara med styrdator och mjukvara.
MT03-serien är unik med sitt rörliga koordinatbord, vilket ger extra stabilitet och minimerar vibrationer. Denna modell är särskilt anpassad för tuffa arbetspass och är helt inbyggd för att förbättra säkerheten och underlätta rengöring.
MT04-serien representerar företagets instegsmodeller, anpassade för mindre och medelstora verksamheter som behöver pålitliga och kostnadseffektiva lösningar för CNC-fräsning.

Ny Serie mångsidiga CNC-Fräsmaskiner
Milltool introducerar nu sin senaste serie CNC-fräsmaskiner, MT22. Denna nya serie erbjuder hög stabilitet och mångsidighet för att möta olika arbetsprocessers krav. Med tre grundstorlekar och anpassningsbara tillval, såsom vakuumbord och verktygskylning, kan MT22 skräddarsys efter specifika kundbehov. Den dubbel- och extraförstärkta tvärprofilen förbättrar stabiliteten och möjliggör användning av större fräsmotorer.

Kundanpassning och Support
En av Milltools största styrkor är förmågan att anpassa sina maskiner efter kundens specifika behov. Oavsett om det gäller att välja rätt spindelmotor, installera vakuumbord för materialfixering eller integrera avancerade styrsystem så arbetar Milltool nära sina kunder för att säkerställa att varje maskin levererar optimal prestanda för de avsedda applikationerna.

Utöver maskinerna erbjuder Milltool omfattande supporttjänster, inklusive utbildning och fri support med korta svarstider vilket garanterar att kunderna snabbt kan komma i gång och maximera sina investeringar.

För mer information om Milltools CNC-fräsmaskiner och deras specifikationer, besök deras hemsida: Milltool CNC-fräsmaskiner.

Genom att fokusera på kvalitet, kundanpassning och support fortsätter Milltool att vara en ledande aktör inom området för CNC-fräsningsmaskiner och erbjuder lösningar som hjälper företag att förbättra sin produktivitet och precision i tillverkningsprocessen.
Kontaktinformation
Postadress
Fäbod­vägen 1
74696 Skokloster
Besöksadress
Färnebo­vägen 862
81174 Österfärnebo
Region
Håbo
Uppsala län
Sverige
Organisationsnummer:
559178-3476
Grundat: 2008
Anställda: 2
Välkommen till Milltool!

Milltool erbjuder kundanpassade CNC fräsmaskiner och tillbehör. Milltool har sedan starten 2008 levererat automationslösningar och CNC maskiner till företag inom olika områden. Idag har vi ett brett sortiment där vissa av modellerna byggs helt av oss och andra där grunden byggs hos en underleverantör för att sedan slutmonteras hos oss. Slutmontering innebär både mekanisk och elektrisk montering. Vi väljer leverantörer med omsorg och de modeller som i grundutförande importeras kommer alla från Europa. Vi träffar leverantören i deras lokaler för att säkerställa ett långt samarbete där vi ska kunna garantera våra kunder förstklassig support och möjligheten att tillhandahålla reservdelar. Då vi bygger allt från grunden alternativt slutmonterar och kopplar maskinerna själva kan vi också påstå att vi kan ge dig som kund en mycket bra support. Dessutom använder vi dagligen de programvaror vi säljer så där ska vi också kunna hantera de flesta frågeställningar. Bolaget ombildades till aktiebolag 1:a Januari 2019

Kontakter

Ulf Sandberg
Kontaktperson
070-575 11 75

Filmer

Vakuumbord Milltool Super Pro serien

Vakuumbord Milltool Super Pro serien
Vakuumbord Milltool Grid Pro Power serien
Vakuumblock Milltool Vac High Force serien
Vakuumblock Milltool Vac Easy serien
Vakuumbord Milltool Grid Standard serien
Vakuumpump för skärvätska Milltool LRP serien

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Ammann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirandeHögkvalitativa packningssatser Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VD
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity