SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Netatmo lanserar skydd till Smart Väderstation

Ska förlänga livstiden och öka tillförlitligheten
Netatmo lanserar idag ett skydd till utomhusmodulen som kommer med Smart Väderstation. Genom att skydda utomhusmodulen från dåligt väder ska skyddet förlänga väderstationens livslängd och förbättra tillförlitligheten på dess mätningar ytterligare. Skyddet är lätt att installera längs en vägg eller på en stolpe med hjälp av de medföljande tillbehören och skyddar utomhusmodulen från exponering för direkt solljus, regn eller snö samtidigt som luften kan cirkulera runt den. Skyddet har tagits fram på efterfrågan av användare.

Utomhusmodulen till Netatmo Smart Väderstation är naturligt robust och motståndskraftig mot fukt. Beroende på var användaren bor, eller i vilket läge användarens trädgård eller balkong ligger, kan det vara svårt att säkerställa en optimal installation. Med hjälp av skyddet kommer användaren inte behöva oroa sig över detta mer. Utomhusmodulen mäter temperaturen med precision i full sol, i full storm eller vid skyfall.

Detaljerad information om inom- och utomhusmiljön i realtid
Netatmo Smart Väderstation är kompakt, cylinderformad, och har en elegant design med ett aluminiumhölje av återvinningsbart material. Den består av två moduler, en för utomhusmiljöer och den andra för inomhusmiljöer. De mäter data som temperatur, atmosfäriskt tryck, luftfuktighet, luftkvalitet och bullernivå. Netatmo Smart Väderstation överför uppmätta data via wifi till Netatmos app. Genom att mäta inomhusluftens kvalitet kan användaren vidta åtgärder för att förbättra sitt välbefinnande genom enkla åtgärder, som att ta reda på när hemmet bör vädras om koldioxidnivån är för hög. Temperaturen, luftfuktigheten och bullret i hemmet förmedlas också i realtid.

Netatmos app, tillgänglig utan kostnad på App Store, Google Play och Windows Store, låter dig se information när som helst med din smartphone, surfplatta eller dator. Det enkla, tydliga och extremt intuitiva gränssnittet i Netatmo-appen är speciellt designat för dagligt bruk.

Netatmo har det största nätverket av väderstationer i världen, som observerar miljön i mer än 175 länder, tillgängligt på Weathermap Netatmo.

När Netatmo ställde frågan uttryckte användarna av väderstationen ett intresse för ett skydd för utomhusmodulen. Som ett resultat av detta är denna nya lösning ett tillägg till de olika tillbehören som ökar prestandan och användningen av Väderstationen. Den Smarta Extra Inomhusmodulen registrerar miljödata för rummet där den är installerad, den Smarta Regnmätaren registrerar den exakta ackumuleringen av nederbörd och den Smarta Vindmätaren mäter vindens styrka och riktning.

Pris och tillgänglighet
Netatmo Weather Station Shield finns tillgänglig för 419,99 SEK på https://shop.netatmo.com/sv-se/ från och med den 17 maj.

För mer information, vänligen kontakta:
Spotlight
Sandra Gaye
sandra.gaye@spotlightcom.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion