SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Netigate lanserar Netigate EX Engage

Förändrar sättet företag jobbar med medarbetarengagemang
Netigate, en av Europas ledande leverantörer av upplevelsehantering, utökar sitt erbjudande med introduktionen av en helt ny produkt för medarbetarengagemang –Netigate EX Engage. Produkten är utformad för att hjälpa företag att skapa högpresterande team och erbjuder viktiga verktyg, insikter och åtgärder för att förbättra medarbetarengagemang.

Netigate EX Engage är den senaste innovationen från Netigate. Lanseringen är ett bevis på företagets pågående uppdrag: att inspirera till handling genom autentisk förståelse för människor. Den nya produkten är utvecklad med fokus på att möta de unika utmaningar som HR-personal och ledare står inför på dagens arbetsplatser. Genom att använda kraften i feedback ger Netigate EX Engage HR-personal och ledare de verktygen de behöver för att skapa en blomstrande arbetsplatskultur.

Netigate EX Engage fångar upp medarbetarnas känslor, underlättar kontinuerlig feedback och erbjuder datadrivna insikter, vilket ger företag möjlighet att driva engagemangsinitiativ med precision och framförhållning. Med avancerad analys och AI-drivna rekommendationer fungerar Netigate EX Engage som en katalysator för att stärka medarbetarna, minska personalomsättningen och skapa motiverade och högpresterande team – där människan är i fokus.

“Med nästan två decennier av in-house expertis på Netigate har vår vision alltid varit att ge ledare möjligheten att främja toppklassigt engagemang, effektivitet och teamprestationer. Vår nya produkt för medarbetarengagemang är ett konkret uttryck för denna vision.”, säger Henrik Ceder, Chief Product Officer på Netigate.  

Netigate EX Engage bygger på en beprövad modell för medarbetarengagemang och är skräddarsydd för organisationer som prioriterar sina medarbetare. Produkten fungerar som en hörnsten för att främja engagemang och leder till nöjdare medarbetare och, i förlängningen, nöjdare kunder.

Tidigare denna månad presenterade Netigate en ny varumärkesidentitet som inte bara omfattar visuella förändringar utan även innebär lanseringen av Netigate EX Engage, samt en uppdaterad version av företagets befintliga undersökningsplattform, Netigate Feedback.

Lanseringen av Netigate EX Engage är ännu en viktig milstolpe i företagets strävan att fördjupa sin förståelse för människor. Genom att anamma dessa innovativa produkter kan organisationer låsa upp medarbetarnas fulla potential, vilket resulterar i ökad produktivitet, nöjdare team och långsiktig tillväxt.

Mikkel Drucker, VD för Netigate, säger:
“Lanseringen av EX Engage betonar inte bara vårt åtagande att förstå människor, utan stärker också vårt uppdrag att hjälpa organisationer att skapa berikade upplevelser för sina anställda. Vi vet att medarbetarengagemang spelar en avgörande roll för organisationers framgång och produktivitet. Vårt utökade produkterbjudande är ett bevis på vårt engagemang och vår fasta övertygelse.“

Lanseringen av Netigate EX Engage markerar starten för den nya plattformen, Netigate EX. Netigate står fast vid sitt åtagande att förfina plattformen genom kontinuerliga iterationer.

Netigate förblir hängivet sitt uppdrag att ge varje röst ett värde och att inspirera företag och organisationer att agera baserat på insikter om människors behov, känslor och drivkrafter. Den övergripande produktvisionen fokuserar på att tillhandahålla en plattform som underlättar en 360-graders förståelse av både kunder och medarbetare.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-22
Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsidaTvådelat överspännings­skydd M-LB-400Löjte AB hjälper bygg­branschen vara ”just in time” Tillverkningsindustrin på Elmia Subcontractor
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen
2023-11-17
Revolutionerande EMC-skyddLansering av Bredels NR Transfer-slangXL-BYGG lanserar NätverketNy applikation gör det lättareHydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna
2023-11-16
Lichron levererar en tredje Zayer till EurosteelBusch förvärvar centrotherm clean solutionsHydro Extrusion pressar ner energianvändningen Ny teknologi skapar ut­rymme för energibesparingRenovering av 2800 kg tung svarvspindel