Nina Wisells fokus: Maskiner som underlättar - industritorget.se
MÅNDAG 25 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nina Wisells fokus: Maskiner som underlättar

Nina är inne på sitt 13:e år inom företaget vid det här laget.
När Söderberg & Haaks säljare Nina Wisell möter kunderna, så sätter hon framför allt två saker i fokus: Att maskinen är en arbetsplats som man ska trivas med varje enskild arbetsdag och att maskinens utformning ska underlätta arbetet så mycket som möjligt.

Nina Wisell säljer grönytemaskiner i Västmanland, Uppland, Dalarna, Gästrikland och Sörmland. Hennes område är stort, men mobiliteten är hög. Ninas Ford-pickup med maskinsläp är hennes arbetsplats och hon gör sig på det sättet tillgänglig för alla kunder, oavsett vad adressen är.

Nina är inne på sitt 13:e år inom företaget vid det här laget. Först arbetade hon med reservdelar och sedan gick hon över till säljsidan.

– Kunskaperna från reservdelstiden har jag nytta av varje dag. Man har lärt sig hur maskinerna ser ut bakom plåten och jag tycker det är roligt och intressant, säger hon.

Hon jobbar alltså efter två viktiga principer i arbetet som säljare. Den ena handlar om att människa och maskin ska passa ihop. Så här förklarar hon:

– En maskin är inte bara en maskin. Det är också någons arbetsplats och det får man inte glömma när man jobbar med det tekniska samt med handhavandefrågor.

Även hennes andra princip handlar om människan i sammanhanget.

– Jag gillar maskiner som underlättar vardagen för de som använder dem. Det gäller både hur de är konstruerade och hur de är att arbeta med när man underhåller dem. Funktioner och underhåll ska fungera enkelt och bra, så att arbetsuppgifterna flyter på, säger hon.

Ett exempel är gräsklippare och hur de fungerar när man tömmer uppsamlare. Eller hur tillgängligt det är under plåt och plast, när man inspekterar eller byter drivremmar, kollar oljenivå eller gör rent.

– Allt som har med konstruktion och servicevänlighet att göra är viktigt i det dagliga arbetet. Mitt fokus är att presentera de goda maskinlösningarna för kunderna, förklarar hon.

Nina Wisells produktportfölj är bred. Hon säljer;

Redskapsbärarna Multihog och Tool-Trac.
Små lastmaskiner från Komatsu.
Minigrävare från Komatsu.
Traktorer från Deutz-Fahr.
Kompakttraktor från Yanmar.
Spakstyrda gräsklippare från Ferris.
Amazones Profihopper, Horsehopper och Groundkeeper.
K-Heat hetvattenbaserade ogräsbekämpningssystem.
Släpvagnar från K-Vagnen, samt K-Vagnens övriga lösningar.
Redskap och tillbehör från Ystamaskiner, Siringe Teknik, XYZ, Holms, Bigab. MTT m fl.

– Ring bara, så kommer jag och demonstrerar, säger Nina Wisell.

Nina Wisell
Grönytesäljare
Område mellansverige
nina.wisell@sodhaak.se
070-510 05 49

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-15
Redan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
2020-05-14
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i EsboStålproduktionen minskade i april
2020-05-13
Med 40 års erfarenhet och ny teknik skapas nya möjligheterDigital körjournal ger mer tid till kundernaFörsta IOT OUT OF THE BOX levererade till kundHydroscands smidiga tryck­luftslang finns nu i butik och webbutikInnovativ konsulting med inriktning på användandet av ConTech inom byggbranschen.Nya Hyundai i10 lanseras i samarbete med Rädda BarnenDet nya Gotlandsflyget presenterar sin VDNatali Engstam Phalén utsedd till en av framtidens kvinnliga ledareVehco byter namn till AddSecureMischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGGHär är årets Drömjobbare!Ingen extra kostnad att gå över till elfärjorSpecial-Elektronik förstärker sin position inom AV-teknik och utökar sin säljkår​Renault största elbilsmärket i aprilLindab lanserar TEKNOsim 6.0Gaser centrala i världens största polarexpedition
2020-05-12
Kompakt lösning för kantpressrobotiseringSträckfilmsmaskinen PallPack 2000F ökar plantskolans produktivitetProducera mer konkurrens­kraftigt med en CobotPrima Power presenterar Prima@HomeSwecons diplomerade servicetekniker gör kundupplevelsen ännu mer premiumFörsta vindkraftstornet i trä står klartParker lanserar IQAN-XC4x-expansionsmodulfamiljen för att utöka de hydrauliska maskinstyrningsfunktionernaUponor lanserar nytt värme- och kabelskyddsrörFörsta spadtaget för Örebro läns största markförlagda solparkGyproc Monteringshandbok i ny upplagaNorconsult samarbetar internationellt i nytt uppdrag för Svenska KraftnätViktiga standarder för ångturbiner under omarbetningRobotar kan hjälpa företag i regionenNya krav när litiumjonbatterierna tar över50% mer utrymme i distributionsboxar med Siemens nya RCBO-switcharFörarlösa transportsystem (AGV) vilka är möjligheterna? Tillväxten fortsätter för Dachser NordicEitech installerar elteknik i nytt badhus i TimråLansa Fastigheter och Wästbygg uppför unikt trähus i Lund
2020-05-11
Kantpress med intelligent verktygsväxling från SafanDarleyDamaskus Maskinskydd lanserar nytt Roll-Up-skydd EXACT och SkyMap Innovations i samarbete för att ytterligare digitalisera byggbranschen. Finja Prefab firar att den första klimatpositiva betongstommen är restTvå driftsäkra gasolpumpar med VapourView till Preem.Toppsiffror för Tekniska när museibesöket blivit digitalt
Annonser